Kızlar merhaba, benim üç yaşında ikizlerim var. 58 le hamıle kaldım 17 kg alıp, doğum sonrası 61 lerde takıldım kaldım.
çalışıyorum ve 15 gündür fırsat buldukça sabah altıda kalkıp (zaten cd ler ortalama 60 dk) yediye kadar Ebru Şallının Cd ile pilates yapıyorum. Her şeyi geçin, çocuklar olduğundan beri kendim için birşey yapmak harika bir duygu yıllar sonra :)
kendine saygın artıyor ve gerçekten birazda yediklerinizi düzene sokunca (geceleri 3-4 kaçık nutelladan, gereksiz atıştırmalıklardan vazgeçip yerlerine çiğ badem, gün kurusu kayısı, beyaz leblebı, kuru üzüm ve ara öğünler -ki en çok bunun fayda sağladığını düşünüyorum. sabah 7 de müsli yada tahıllı ekmeğe tost (tostu eşimde seviyor bir taşla iki kuş vuruyorum) / 10 gibi kayısı ve badem/ 12 işte öğle yemeğim pilav makarna haricindeki yemekler salata / 3 gibi yeşil elma / akşam evde çok acıkıp çok yememek için 5 gibi kalorisi düşübk bi alternatif yoğurt süt /7 -8 gibi evde yine sadece ana yemek salata yoğurt ve olmazsa olmazım iki fincan yeşil çay sevmem diyorsanız markaların çeşitli aromalıları var ben yaseminli içiyorum yeşil çay oranı %94 koca gün o kadar çok yemiş olsamda ertesi gün tartıya çıktığımda kg vermiş oluyorum. Gerçekten yemeyerek değil, sağlıklı beslenerek kg veriliyor bu süreçte de sabahları pilatesle destekleyince şu anda bile görünümümden çok memnunum. 15 gündür kg farkımı sorarsanız 61,8 dim, bu sabah 58'im. (regl olmama rağmen) iki gündür 3 K pilates cd si ile çalışıyorum aman allahımmmm nasıl bir kadındır bu anlamadım, bazı hareketlerde zorlanıp sayıyı az yapıyorum zamanlar arttırıyorum. Spor salonuna gitsem bu kadar düzen oturtamayabilirdim, herkesin uyuduğu saatte bana mani olacak birşey yok. kalkıp yapıyorum zinde oluyorum gece çok iyi uyumayan iki kızıma rağmen :) bu hevesle altıda kalkabiliiyorum