- 1 Şubat 2015
- 111
- 24
- 31
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
13haftada 2cm inceldim 80-65-97 idim 80-63-95 oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kilolu olmama rağmen cok agri hissetmedim.sen spora alışıksan ve zayıfsan acı çekmemen normal diye düşünüyorum.ben mi yanlış yapıyorum bu pilatesi yoksa bende işe yaramıyor mu anlamış değilim. şöyle ki iki haftadir falan evde kendi imkanlarımla spor yapıyodum sonra arkadaşlarımdan pilatesin işe yaradığını duydum,internetten ebru şallıyı izlemeye başladım.önce normal pilates denedim 3 gün,kaslarımda sadece yaptığım süre zarfında yanma oldu sonraki günlerde agrı hissetmedim. sonraki 2 gün selülitleri gideren pilates programı yapmaya başladım onda da ağrı hissetmedim çok moralim bozuldu, konuştuğum arkadaşlarım günlerce agrıdan öldüklerini söylüyolardı. sanırım 30 days shred e geri dönücem
Türkçe çevirisini de biliyor musun?Daha önce hiç pilates yapmamamış olanlar karın için bu 1 aylık egzersizi uygulayabilirler.
Bu tabloda Türkçe çeviriye çok ihtiyaç yok o yüzden paylaştım.Tablonun üst kısmında hareketlerin ne şekilde yapılması gerektiği görülebiliyor.Hergün için hareketin sayısı da belli zaten.Ancak tablonun olduğu sayfanın linkini incelersen orada hareketlerin daha büyük ve gif halini görebilirsin.Çoğu pilates hareketinin ingilizce ismini biliyorum ve hocalar bile bu şekilde kullanıyor genelde.Türkçe çevirisini de biliyor musun?
Hareketleri anladım tabiki de.yalnız tablolardaki (yanlış gormediysem her tabloda aynı ifadeler var) ingilizce sözcükleri anlamadım.Bu tabloda Türkçe çeviriye çok ihtiyaç yok o yüzden paylaştım.Tablonun üst kısmında hareketlerin ne şekilde yapılması gerektiği görülebiliyor.Hergün için hareketin sayısı da belli zaten.Ancak tablonun olduğu sayfanın linkini incelersen orada hareketlerin daha büyük ve gif halini görebilirsin.Çoğu pilates hareketinin ingilizce ismini biliyorum ve hocalar bile bu şekilde kullanıyor genelde.
http://www.blogilates.com/blog/2014/12/29/30-day-flat-abs-challenge/
Link bu açıklamalar ingilizce ama hareketli resimler yardımcı olabilir :) Bu hareketlerin olduğu videoyu da bulunca paylaşırım.
Reverse Crunch- Ters sıkıştırmaHareketleri anladım tabiki de.yalnız tablolardaki (yanlış gormediysem her tabloda aynı ifadeler var) ingilizce sözcükleri anlamadım.
Zahmet ettin.Teşekkürler :))Reverse Crunch- Ters sıkıştırma
Double leg lift-Çift bacak kaldırma
Ankle reach- Bilek yakalama
Criss-cross- Çapraz mekik
Roll-up- Kıvrılarak kalkma
Rica ederim.Umarım işe yarar.Zahmet ettin.Teşekkürler :))
valla tebrkler. evde disiplin zor olıuyor.ben evde yapıyorum 20 dk. lık windsor pilates.zor hareketler var ve çok hızlı ilerliyor ama hiç bir kas ağrım olmuyor hatta başka bir nedenle ağrım varsa geçiriyor. gerçi ben pek ham değilim ondan da olablr ama ilk zamanlarda da az oluyordu çünkü her hareketin kendine göre gevşetme ve germe bölümü var.
ben ve yapan diğer arkadaşlarım çok memnunuz gerçekten sıkı ve şekilli bir vücudunuz oluyor ve zindelik kazanıyorsunuz.