Pilates yapanlar, paylaşalım mı?

tavsiyen üzerine evolutionu araştırdım ama maalesef bi lin falan bulamadım.. ebru şallının daha önce indirdiğim bir videosu vardı onu da formatta kaybettim sanırım.. verebileceğin bi link varmı bununla ilgili

yok canım malesef ama call ve bodyrock başlıklarında istersen yollarlar...

Aletli pilates yapıyorum daha önce aletsiz de yapmıştım. Eğer maddi imkanınız varsaa evde yapmayın hoca kontrolünde yapın derim sakatlanma oranı yüksek çünkü.Bir de daha iyi motive olunuyor

dün akşam ebru şallının bir ilk dvdsi bir de selülitsavarını yaptım beraber; çok eğlenceli zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım yaklaşık bir buçuk saat sürdü :) keşke işten daha fazla vaktim kalsa da yapabilsem ama anca bu kadar. daha yeni yeni başladım ama gelişmeleri görmeyi çok istiyorum.

Ben ebru sallinin 1.dvdsine baslicyam ama toplam kac gun yapmam gerektgini blmiyorum. Ve de 2.dvdye baslamam icin ara vermem gerek mi? Yardimci olrsniz sevnrm

Ben ebru sallinin 1.dvdsine baslicyam ama toplam kac gun yapmam gerektgini blmiyorum. Ve de 2.dvdye baslamam icin ara vermem gerek mi? Yardimci olrsniz sevnrm

canım bu konularda kesin çizgiler yok aslında, ne zaman 2.ye geçebileceğin birazda başlarkenki kondüsyonunla ilgili... bir çok topic de 10gün 21 gün gibi sözler dolaşıyor bunların hepsi ortalama rakamlar, birazda motivasyon sağlamak amaçlı...
spora yeni başlıyorsan ortalama 20-30 günde 2. ye geçecek seviyeye geleceğini tahmin ediyorum...
ara vermeye gerek yok. haftada 6 gün yaparsan 1 gün dinlenmende fayda var...

cok tesekkur ederm.. Peki 1.dvdyi 21 gun yaptim diyelim, 21 gunun hemen sonrasinda mi 2ye basliyayim yoksa bikac gun dinlenmem mi gerekr

cok haklisin valla :)))) biraz internette bilgi edindim de evde tek basina yapmak sakincali diyorlar kafam karsti ://

evet onu hep diyorlar da... ısınmayı iyi yapman ve hareketi söyledikleri gibi yapman, dikkatli ve kontrollü olman, konsantrasyonunu bozacak şeylerden uzak durman ve seviyene göre bir video seçmen önemli yoksa sorun yaşayabilirsin tabii.. ben 2 senedir evde yapıyorum hiç bir şey olmadı. ama bi gözüm dizide bi gözüm egzersizde olmaz, kapı, telefon çalarsa açmam, açar 10dk konuşursam soğudum diye tekrar ısınır öyle devam ederim.
salonda da spor yaptım...
salonda ısınmanı yaptırıyor sonra nasıl yapacağını gösteriyorlar sonra aynı şekilde yapmazsan gelip düzeltiyorlar, evde yaparken tek fark gösterdikleri şekilde yapmaktan sen sorumlusun..
kısaca baştan sona ısınmaları atlamadan, gösterdiği gibi yaparsan ebru şallı videosu ile bir sorun yaşamazsın..

çok teşekkür ederiim ben de yarın başlayacağm

Aletli pilates yapıyorum daha önce aletsiz de yapmıştım. Eğer maddi imkanınız varsaa evde yapmayın hoca kontrolünde yapın derim sakatlanma oranı yüksek çünkü.Bir de daha iyi motive olunuyor

kesinlikle katılıyorum yada cd yi izerken nasıl yapılıyorsa aynen öle yapmaya dikkat edin ben çok uzun süre plates yaptım vücudu çok güzel şekillendiriyor herkese tavsiye ederim ama zayıflamak için istiyorsanız diyet şart yoksa sadece şekil yapıyosun ama kilonuz varsa o şekilde belli olmayabilir

Diyet yapmayınca kilo bile alınabiliyor kasa dönüştüğü için tartıda kendni belli ediyor.Ama sıkılaşmış oluyosunuz zayıf duruyosunuz o ayrı

herkese merhabalar.bende 2 haftadır platese başladım kursa gidiyorum.ama haftada 2 gün salı ve cuma 1 saat.sizce yeterlimidir?bide ben zayıflaamak istemiyorum.kaslarım esnekleşsin diye sıkılaşsın diye başladım.bakalım

herhalde bu foruma artık pek sık yazılmıyor ama ben yine de sorayım:

ben çok kiloluyum ve diyetle birlikte pilates yapmayı düşünüyorum.. sorun şu ki: kursa gitmek için vaktim yok ve evde yapıcam ama pilatesin p sini bilmiyorum internetten bakıcam bu uygun mu? bir de 115 kiloyum saçma sapan bişeye dönüşmem di mi? biraz kilo verene kadar iki günde bir mi yapsam acaba diye düşündüm kendimce :26:

:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…