Pilates yapanlar, paylaşalım mı?

inş bebeğinin uykusu düzene girer sende pilatesini yaparsın Allah yardımcın olsun canım hem calıs hem ev hemde bebek zor gerçekten ben ölçü hiç almadım ama hissedebiliyorum bacaklar sıkılasıyor ama düzenli olması gerek meslegin ögretmenlik sanırım olmadı gece yaparsın

kim plates kolay hafif falan dedi...
offffff çok ağar geldi bana boynum biraz ağrıyor sanki. İnşallah ters hareket yaptığımdan değil de hamlıktan ağrıyordur.... amin.....

selam kızlarr
plateis bend eyapıyordum amaa biraz sekteye ugradıı
tatilden yeni döndüm işleirmi düzenleyimmm yeniden başlıycam inşş

lazraill
arkadaşım hamlıktan agrıyordurrrr benceee

günaydın,

ben de 20 gün boyunca akşamları pilates yaptım. 2 kilo fazlam vardı onu verdim bacaklarım ve karnımda sıkılaştı. pilatesi bırakmayı hiç düşünmüyorum alışkanlık yaptı bende.

ben de bu akşam evimizin yakınında bir spor salonunda pilates dersi almaya başlıcam. haftada 3 gün.. 61 kiloydum, boyum 1,63.. diyetle 2 haftada 59,5'a düşebildim. hedefim 50 kilo olmak.. pilatese gitmeden evde 30 dk kardiyo yapmayı düşünüyorum... ve diyete devam... acelem yok, gerekirse aylar sürsün ama kalıcı olsun... umarım severim pilatesi ve yaşam biçimi haline getirebilirim..

ebru şallının dvdsinden evde pilates yapıp doğum kilolarımı verdim. hamilelikte kalçam üst bacaklarım hep genişledi eskiden inceciktim... toplamda 8 kilo verdim daha da veriyorum... sonra bi arkadaşımdan umay villa kitabı ödünç aldım ordan da biraz yaptım. dvdsi çıkacakmış onu da alıcam..ama konu mankenlerinden biri aynı benim gibi geniş kalçalı ve kalın ayakbilekli..öff zaten nefret ediyorum baldır bacak bi türlü inceltemiyorum bi de kızın resimlerine baktıkça içim şişti..ebru ne güzel incecik bacakları uzun uzun..o yüzden ebruya geri döndüm... ama umay villa kitabı da çok güzel özet anlatıyor. keşke fotoşap falan yaptırsamış ya

Kızlar ben Ebru Şallı'nin cdlerinden pilates yapıyorum 10 gündür... Hareketleri yaparken etkisini çok hissediyorum tabi ama hiç ağrım olmadı. Bir de daha üçüncü günümde bacağımı öyle bir sıkı gördüm ki inanamadım, kas çizgisi bile çıkmıştı. Yani bu kadar kısa bir sürede bacak, karın, kalça, sırt... Her tarafımı öyle bir sıkılaştırdı ki farkı çok net görüyorum. Merak ediyorum, siz de bu kadar kısa sürede sonuç alabildiniz mi? Tüm etkisini ilk başlarda göstermiyordur umarım. İlerleyen zamanlarda da sıkılaşmaya devam ediyor musunuz?

Göğüs çalışmaları da var tabi ama ne kadar etkili olur ve ne kadar sürede etkili olur bilmiyorum. Benimkiler büyük olmadıkları için bir değişiklik gözlemlemedim onlarda.

sağol canım cevap verdiğin için annem başlayacak pilatese bende başlıycam ama göğüsleri sıkılaştıracak hareketler varsa onlara ağırlık veririm

sağol canım cevap verdiğin için annem başlayacak pilatese bende başlıycam ama göğüsleri sıkılaştıracak hareketler varsa onlara ağırlık veririm

Rica ederim :) Başla ve ömür boyu bırakma, insanı çok rahatlatıyor. İnternetten video arayabilirsin göğüs çalışmalarıyla ilgili, eminim bir sürü vardır.

Rica ederim :) Başla ve ömür boyu bırakma, insanı çok rahatlatıyor. İnternetten video arayabilirsin göğüs çalışmalarıyla ilgili, eminim bir sürü vardır.

zaten egzersiz spor insan vücudunu çok rahatlatıyo galiba negatif enerjiyi öyle atıyoruz. Dikkat ediyorum da spor yapanlar çok mutlu bedenleri zaten sağlıklı. Her yaşta mutlaka bir spor yapılmalı

herkese mrb.bende evde plates yapanlardanım.8 aylık bir oğlum ek olarakta 15 kilo kadar fazlam var.sezaryan karnımıda unutmak olmaz.bende plates seti aldım ve ebru şanlının 2 dvd si eşliğinde küçük bey müsade ettiği ölçüde haftada 3 kez plates yapmaya çalışıyorum.başlarken ölçülerimi almadım ama en kısa zamanda alıcam.sadece topun üstündeki hareketleri yaparken zorlanıyorum.umarın hepimiz faydasını görürüz.kilolar göbecikler buhar olup uçsunnn...

Mrb arkadaşlar bende pilates yapmak istiyorum ama bel fıtığımvar bir zararı olurmu daha önce step- aerobik yapıyordum belim tutuldu bırakmak zorunda kaldım

ebru şanlı dvd nin başında bel ve boyun fıtıgı olanlar dr danışsın diyor.evde yapacaksan tabi.tek başına yapınca hareketleri yanlış yapma riskin çok.hoca eşliğinde daha emniyetli oluyor.

kim plates kolay hafif falan dedi...
offffff çok ağar geldi bana boynum biraz ağrıyor sanki. İnşallah ters hareket yaptığımdan değil de hamlıktan ağrıyordur.... amin.....

Boyun kaslarının zayıf olmasından,, yada bu bölgedeki kas grubunu fazla germenden kaynaklanır.agrı bi anlık ise çok önemsenmeyebilir ancak devamlılık yaparsa ,, problem Bi süreligini boynunu sabitleyip( havlu ile destekleyebilirsin,, ancak boynu çeneye yaklaştırmamaya özen göster) hareketleri bu şekildede uygulayabilirsin

Dogru bi salon yada egitmen tavsiye ederim.. birde konsantrasyon şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…