- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
İnşallah canım bu defa etkili olur. Bebeğim 6 buçuk aylık, gündüz uykusu hiç yok o yüzden pilatesi daha zor yapıyorum, yürüyüşe vaktm yok yanieylülde çalışmaya başlıyorum, hem bıdığım hem okul hem ev epey zorlanıcam, inşallah yorgunluğuma yenilip pilatesi bırakmam sen başta ölçü almışmıydın gülpembe, epey sıkılaşıyo mu gerçekten bacaklar?
kızlar benim göğüslerim büyük ve sarkık sayılır göğüs sıkılaşması içinde etkili olur mu?
Göğüs çalışmaları da var tabi ama ne kadar etkili olur ve ne kadar sürede etkili olur bilmiyorum. Benimkiler büyük olmadıkları için bir değişiklik gözlemlemedim onlarda.
sağol canım cevap verdiğin için annem başlayacak pilatese bende başlıycam ama göğüsleri sıkılaştıracak hareketler varsa onlara ağırlık veririm
Rica ederim :) Başla ve ömür boyu bırakma, insanı çok rahatlatıyor. İnternetten video arayabilirsin göğüs çalışmalarıyla ilgili, eminim bir sürü vardır.
arkadaşlar pilates kilo vermenize yardınmcı oldumu?ben dvd aldım başlayacağım
kim plates kolay hafif falan dedi...
offffff çok ağar geldi bana boynum biraz ağrıyor sanki. İnşallah ters hareket yaptığımdan değil de hamlıktan ağrıyordur.... amin.....
Ya tam 5 hafta oluyo bu haftayla beraber plates yapalı.lastiğimide aldım özellikle de sert olanıyla yapıyorum bacak basen ve kalça hareketlerini tam 1 saatten fazla yapıyorum.hala cm incelme yok acaba nerde yanlışlık yapıyorum anlamadım.sıkılaşma da yok etlerim hala sarkık.pantolonlarımada sığamıyorum ya sinir oluyorum bende fit ve ince bir görünüme sahip olmak istiyorum.ne yapmam lazım.şimdi kendimi hala aynı görünce motivasyonumda düştü ve spor yapmak istemiyo canım.
kızlar bir şey sorucam? aerobik fitnes plates gibi egzersizle verilen kilolar ilerde sporu bıraknıca 2 katı olarak alınıyormuş diye duydum doğru mu