-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
merhaba bende haftada 3 4 gün plates yapıyorum yaklaşık 1 aydır.1 beden inceldim kilom çok fark etmedi.6 kilo kadar fazlam var ancak kilo verildikten sonra pilates yapılması daha uygunmuş aksi takdirde yağlar kasa dönüşüyormuş diye bişey duydum.doğrumu?bilgisi olan var mı bu konuda =)
merhaba
benimde hep 4 5 gün süren plates maceram oldu
ama artık tam anlamı ile yapmak istiyoum
ben sabahları yapabilirim ancak 6:30 daa
çocuklar fırsat vermez gün içinde
ama nasıl nerdne başlıyabilirim
ebrununn herhangi bir kaç videosundan mı başlamalıyım?
merhaba masumm ebru şallının videolarıyla başlayabilirsin başlangıçta ne yapman gerektiğide var zaten ben 1 sene önce ebruyla başladım bir süre sonra videoya falan ihtiyacın kalmıyo bütün hareketleri ezberliyorsun zaten.. ben 1 gün atlarsam pişmanlık hissine kapılıyorum :97:
en baştan itibaren mi indirmek gerekiyor peki videoları
yoksaa her hangi bir gündne başlaska olurmu*
çember nedir?
ayy ben daha lastik almadımmmm şindideee çember mi çıktı:26::26:
:26:
bird ebu lastikleir tek alamıyormuyuzzz yani hep 3 lümü satılıyor
bazı videolarında lastik var bazılarında top bazılarıda sade egzersiz ben genelde egzersiz olanı ve lastiği kullanıyorum..akşamları fırsat bulup yapıyorum ben...
bende yeni başlıycam ama nasıl nerdennn başlasamm
kafam çok karıştı:84::84::84:
cornellaaa
ashompoclip finder diye bir prog var ben önce bunu indirdim
sonrada tv 8 deki indirmek istediigm videoyu bu porg ile indirdim
sendemi yaeni başlıyorusn biz napcaz yaaaa((8
PİLATESE başlamak istiyorum kızlar ama hiç bir malzemem yok minder lastik top almak istiyorum ama netten bakındım hem fiyat farkları arasında ucurum var hemde bir çok bilmedigim marka var yani set olarak 30ada var 160ada sizin tavsiye ettiğiniz marka yada malzemeleri alabilecegim uygun ama asağlam bir salışveriş sitesi biliyorsanız eğerrr özelden mesajlarınızı bekliyorumlütfen