- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
10 gündür filan plates yapıyorum
karnım çok acıyor ya bazı hareketlere daynamıyorum
ben tvden takip etmşyorum birde
ebrunun geçen dönemki videolarındna yapıyorum amaa
artık yenileirni yapmak istiyorum hangi günleri indirmemm gerekiyor acaba?
başlangıç hareketleriyle başlamadın sanırım.. çok tehlikeli birden ileri seviyeleri yapmak.
2 hafta 2. dvdye geçmek için çok erken canım..
bence sabah programını da yapma. 1. dvdyi yap..
iyice alıştıktan sonra 2ye geçersin. ya da sabah programına.
imkanın varsa hoca gözetiminde yap.
ağrılar vücudun ham olduğu için de olabilir yanlış yaptığın için de olabilir.
hareketleri doğru yaptığından emin ol.
ham olduğun içinse 1 aya açılırsın zaten.
kızlar ben de başladım platese yalnız benim büyük bi sorunum var hani kürek kemiklerine kadar kalkıyo ya çoğu harekette benim boynum ağrıyo engel olamıyorum ya benim hiç aşamadığım bi durum y da benim böynumda bi sorun var geçen sene fitnessa gittim o zaman da yarım mekik falan çekemiyodum acaba boynumu çok mu kasıyorum napıyorum bi türlü çözemedim bu sorunu atlatamadığımdan çoğu karın hareketini yapamıyum yardımcı olun :26:
bende 1 aydır plates yapıyorumm ama hep karın çaıştım
iç bacaklarım için filanda kalça çalışmaya karar vedim ama selülüt savar harekti çok zor ya nasıl yapılır bölr bir harekett
birde iç bacaklar için enn ii hareket hangisi acaba
Yine kimse yok
bugün selülitsavar pilateste 2.günümdü, ilgilenen olursa bilgi verim. 65 cm ve 20 cm lik ebruli top aldım, kalite olarak iyi ama ikiside ebru şallının kullandıklarından küçük. Hareketler zor oluyo. Büyük topu 75, küçüğü varsa 30 cm lik alın. Benim bant 120 cm yorumlarda yeter demişlerdi ama o da kısa, en azından 150 cm lik alın. eni 15 cm ama o kadargenişe gerek yok, katlanıp duruyo hareketi yaparken.
Bugün yine bacaklarım ağrıyo, ben umutluyuuum. Bu defa gidicek bu yağlar. Ama anlaşılan bu konuyla ilgilenen kimse yok, olsun bende yalnız devam ederim
Hoşgeldin gülpembe :80:
Pilates çemberim yok ama zaten selülitsavar da ebru şallı kullanmıyo çember.Şöle bişi var ebru şallı topun üstüne çıktığında düz uzanıyo kolları dümdüz uzatıyo yere, ben topa çıktığımda dirseklerime yaslanıyorum o derece yere yakın, yoksa ben çok ağırımda topu mu çöktürüyorum
uff halbuki 58 kiloyum ama üstte bişi yok, ne varsa alta toplanmış top aşırı baskıdan çöküyo olabilir
Bakalım benim selülitler hiç 21 günde gidicek gibi değil ama, sağolsun bebişim gece uyutmuyo şimdi başında oturmuş keyfinin gelip yatmasını bekliyorum. O hele bi uyusun, bende biraz uyuyup kalkınca 4.gün pilatesimi yapıcam.
Gülpembe nezamandır yapıyosun pilates, gerçekten hızlı ve gözle görülür etki yapıyo mu?