- 11 Kasım 2009
- 1.732
- 34
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
evet canım dvd yi önceden aldım ama 18 haftanın dolmasını bekledim nolur nolmaz dedim..gerçi beklenecek kadar değilmiş.çok basit hareketleri var.hatta zaman geçtikçe sıkılmaya başladım.
kol,sırt,bacak çalıştırıyor hep,farklı farklı hareketlerle yapıyor ama o kadar uzun olmasını egerktirecek kadar da değildi bence.
hatta sabahları bakıyorum tv 8 e çok güzel hareketler yapıyorlar içim gidiyor,acaip karın kalça çalıştırıyorlar..doğurup katılmayı iple çekiyorum
bu arada ilk hamileliğimde hiç bir şey yapmadım hep yattım..bacağım ağrıyordu yürüyüşte çok az yapabildim
Bende tv8 yok o yuzden youtube, internet veya dvd'lere kaldim12-18 hafta arasi baslamayi dusunuyorum. Isim geregi hep oturuyorum, ya de evin isleri malum. Onda da cabuk yoruldugumu farkediyorum, daha yeni 7 haftalik sayilirim. Bulantim felan yok sukur. Ara sira bas agrisi ve yorgunluk o kadar, ha tabii ara sira giren sancilari saymazsak..Kalp atislarimin hizlandigini farkettim, normal bu herhalde degilmi? internette egzersiz yapilabilir, yalniz egzersiz yaparken rahat konusabilmen lazim, eger bunu yapamiyorsan kendini cok zorluyorsun demekmis. Ben yinede 12 haftanin cikmasini bekleyeyim. Bu arada dvd'leri hepsiburada.com'dan siparis etmeyi dusunuyorum, yurtdisina kargoyla gonderiyorlarmis. Sen nerden almistin canim?
Sen zaten pilates yapiyormussun o zaman sorun olmaz diyor uzmanlar. Ilk uc ayda daha once yapmadigin sporlara baslanmazmis. Bende baslamak istiyorum ama bu yuzden baslayamiyorum. 4 ay olunca hamilelik pilatesi yapmak istiyorum, bu konuda tecruben varmi?
size yazmıştım ama bakalım bu arada birlikte devam edecek inş hamilelik sürecimiz:))
ben 1-2 sini netten indirmiştim
hamile pilatesini d&r dan aldım çıkar çıkmaz
bence de daha önce yapmadıysanız bekleyin. ama oturarak çalışıyorum demişsiniz bu sıkıntı biraz.dr unuzla görüşüp bu konu da ne yapabilirimi konuşabilirsiniz. ben ayakta çalışıyorum bırakın pilates te yorulmayı işten geldiğimde bitmiş oluyorum..
size yazmıştım ama bakalım bu arada birlikte devam edecek inş hamilelik sürecimiz:))
Aaa evet dogru kusura bakma karistirdim. Evet, hayirlisiyla guzel gecer insallah
ben de başlamayı düşünüyorum. hepsiburada da uygun fiyata satılan setler var, onlardan almayı düşünüyorum.
kızlar bende pilates yapmaya karar verdim. hepsiburada.com'dan pilates setini sipariş ettim birkaç güne gelir. Başlamak için dvd almam gerekiyor ama hangisini almalıyım karar veremedim. ebru şallı için değişik yorumlar yapılmış ,iyi diyen var eğitimsiz diyen var.. hangisini önerirsiniz
Ben bi turlu indirebilecegim bi yer bulamadim. Normalde hemen bulurum ama galiba bu dvd yi bulmak zor
shaire, özel mesaj yollayamadığım için indirdiğim adresi veremedim
setim geldi bugün başlıyorum bakalım