Pilates yapanlar, paylaşalım mı?

Canım siparişin geldi mi? Siteyle alakalıdır. Siparişini takip edemiyor musun aldığın siteden? Hem 6 gün çok uzuzn süre değil ama hala gelmemişse biraz uzamış.

Canım siparişin geldi mi? Siteyle alakalıdır. Siparişini takip edemiyor musun aldığın siteden? Hem 6 gün çok uzuzn süre değil ama hala gelmemişse biraz uzamış.

benimde sıkılaşmam lazım ebruli programındakilerle beraber yapmaya çalışıyorum ama okadar yorucu ki acayip agrıyor belim göbeğim yarım bırakıyorum yavaş yavaş deniyim bari herkes memnun gb

Kizlar hamilelik pilatesi ile tecrubesi olan varmi?

beeeen
ebru şallının 3. dvd sini aldım hamilelik pilatesi..genelde sırt kol bel kalça bacak çalışıyor..kol ve sırt çok çalışıyor
zaten karın hareketi hiç yok..sadece top üstünde çok hafif yarım mekik var..hep esneme hareketleri.ilk başta bu ne yaa demiştim.çok hafif geldi.hamile kalmadan önce 2. dvd sini yapıyordum kalınca bıraktım 4 aylıkken aldım bu dvd sini..ama baktım haftalar ilerledikçe ağırlaştıkça hareketler cuk oturuyor..sırtını belini rahatlatıyor..esneme hareketleri kramp girmesini falan önlüyor...

Dogum yaptinmi canim? Yani faydasini gordunmu?
ben simdi 6 haftalik hamileyim aktif bi sekilde elimden geleni yapmak istiyorum
hem agrilar icin hem bedenim icin tabii. Yalniz 4 ayliktan sonrami baslanabiliyor pilatese?

hem agrilar icin hem bedenim icin tabii. Yalniz 4 ayliktan sonrami baslanabiliyor pilatese?

ilk 3 ay hafif tempolu 30 dk dan fazla yürümemelisin..sakın spor yapayım falan deme şu sıralar..çok yeni,sana tamamen tutunması için 3 ayı hatta 4 ayı doldurman lazım.
pilatesede 18. haftadan itibaren başlanıyormuş.8. ayın sonuna kadar yapılmalıymış en fazla
ben daha doğum yapmadım 31 haftalık hamileyim..
çok sık yapamıyorum pilateside..çünkü küçük bir kızım var her gün fırsat vermiyor

Ilk baslarda agir sporlar onerilmiyor ama hareket oneriliyor, yani kosu, aerobik gibi sporlar yapabilirsiniz deniyor.. Tehlikeli sporlar yasak diyorlar.. Bende normalde is geregi surekli oturdugum icin forma girmek istiyorum dogumdan once. Sizce bu mumkun degilmi :26: 4 aylik olunca hamilelik yogasina yazilmayi dusunuyorum..

Sen 18 haftalikken mi basladin? 9 hafta kalmis masallah Allah nasip eder ins. kucagina alirsin hemen, agri cekmezsin insallah! Ilk hamileliginde de pilates yaptinmi? Cok soru sordum beeh kusura bakma

bende yapmak istiyorum fıtığa da iyi geliyormuş hem gerçi benim fıtığım yok ama sürekli oturarak iş yapmaktan dolayı boynum bazen çok ağrıyor, platesin işe yarayacağına eminim bakalım önce bi top almam lazım

bende ebru şallı videolarıyla yaptım 1 ayda gözle görülür bi değişim oldu pantolonlarım üstümde dönüyordu. ebru şallı kötü vs. diyorsunuz ama yanında 2 hocayla eşlik ederek yapıyor. ben gayet memnunum.

arkadaşlar ebru şallının selülit savar dvdsi ne zaman satışa başlayacak ben 55 kiloyum boyum 1.70hamilelikte selülit oldu ayakta bebek sallayınca çoğu gitti zayıflamak istemiyorumda selülite karşı bişeyler yapmalıyım yoksa gelecekte acayip selülitli bir kadın olmaya adayım bunu hamilelikte öğrendim.ayakta durunca birşey yok ama sıkı şortlar giyince çirkin görünüyor çok canım sıkılıyor selülit savar dvd hakkında bilgisi olan varsa lütfen bilgi verebilirmi
herkesin istediği formu bulması dileklerimle sevgiler

slm arkadaşlar, bende 6 haftalık hamileyim 2 dvd yi yapıyordum 1 yıldır pilates yapıyorum, hatta dün yine yaptım ben inanmıyorum tutunacaksa tutunur bebek,ayrıca 30 dk dan fazla yürüme demiş ark. peki ayakta çalışanlar ne yapacak? hamileliği süresince pilates yapan var mı?

Son düzenleme:
bende her sabah ebru şallı ile plates yapıyorum çok memnunum gözle görülür değişiklik oluyor gerçekten geçen senede yaptım sonra bırakmıştım bu sene yine başladım tartılınca belli olmuyor ama kıyafetlerinden anlıyorsun artık bol gelmeye başlıyor bu beni daha çok mutlu ediyor bide boynum ağrımasa süper olcakkkkk

arkadaşım merak ettim bacaklarda pürüzsüz görünüm oluştumu, selülitiniz varmıydı geçtimi.birde ara verdiğinizde tekrar vücut eski halinemi dönüyor acaba cevaplarsanız sevinirim.ben zaten zayıfım iyce zayıf kalmakta istemiyorum selülitlerim gitsin yeter

Sen zaten pilates yapiyormussun o zaman sorun olmaz diyor uzmanlar. Ilk uc ayda daha once yapmadigin sporlara baslanmazmis. Bende baslamak istiyorum ama bu yuzden baslayamiyorum. 4 ay olunca hamilelik pilatesi yapmak istiyorum, bu konuda tecruben varmi?

onu ben değil dr lar söylüyor onlara sorun o zaman

ayrıca pilates manyağı ebru şallıdan bile defalarca duydum ilk 3 ay hiç bir spor önerilmiyor..dr a danışmadan asla yapmayın diye kaç kere söyledi.
ilk 3 ay zaten bulantı kusma halsizlik ayakta durması zor oluyor isteseniz bile çok yürüyemiyorsunuz.(istisnalar hariç)çoğu çalışan o dönemde rapor alıyor zaten.
ayrıca ben ilk 3 ay bişey yapamdım evet,yataktan başımı bile kaldıramadım..ama şuan 1 saat tempolu yürüyebiliyorum(ki 8. ayın içindeyim 32 haftalık hamileyim).gerçi dr um ideali 30 dk 1 saati geçirme dedi.zaten 1 saatten sonra halim kalmıyor.

evet canım dvd yi önceden aldım ama 18 haftanın dolmasını bekledim nolur nolmaz dedim..gerçi beklenecek kadar değilmiş.çok basit hareketleri var.hatta zaman geçtikçe sıkılmaya başladım.
kol,sırt,bacak çalıştırıyor hep,farklı farklı hareketlerle yapıyor ama o kadar uzun olmasını egerktirecek kadar da değildi bence.
hatta sabahları bakıyorum tv 8 e çok güzel hareketler yapıyorlar içim gidiyor,acaip karın kalça çalıştırıyorlar..doğurup katılmayı iple çekiyorum

bu arada ilk hamileliğimde hiç bir şey yapmadım hep yattım..bacağım ağrıyordu yürüyüşte çok az yapabildim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…