İyi de evde yiyecek bir şey yokken dayı nasıl onu bunu yap diyor anlamadım.Çoğunuz beni yanlış anlamış... Annem ilk defa ondan böyle bir şey istedi sadece şu son 5 gündür otelde kalıyor ondan önce hep evdeydi. Ve evdeyken sürekli biseyler istiyordu anneme oni yap bunu yap diyordu ama katkıda bulunmazdı al şunu vereyim de git yemek al demezdi. Evde ekmek olmayınca yüzünü asan bir insan ama kendisi gelirken eve ekmek almaz bizden bekler hep. Simdi bu adam evde yokken siz peynir ekmek yiyin demesi ne kadar normal? Biz sonuçta beraber yaşıyoruz ve en azindan yfak ufak seylere katkida bulunmasi lazim.
anneniz yaşlı değil gerçketen çalışsın diyenlere neden cevap vermiyorsunuzStaj görüyoruz stajdan aylık düşük bişey alıyoruz onu veriyoruz anneme
Staj görüyoruz stajdan aylık düşük bişey alıyoruz onu veriyoruz anneme
İyi de evde yiyecek bir şey yokken dayı nasıl onu bunu yap diyor anlamadım.
Siz onun parasına muhtaçken neyle yapıyordunuz onun siparişlerini?
Anne çalışsın diyoruz da kadının çalışmaya gönlü olsaydı çoktan iş bulur eve para getirirdi.
Burada ben de dahil 40 yaşında çalışan o kadar çok kadın var ki...
evi acil satın 2ye bölün parayı uzaklaşın akraba degil akbaba ..umarım annenler 2 kardestir ..3.su varsa bile evi satınArkadaşlar o kadar sinirliyim ki şuan konuya nasıl gireceğimi bile bilmiyorum.
Benim anneannem vefat etti baya oluyor tabi oradan bir ev kaldı annem boşandı. Annemin kardeşi annem ben kardeşim ablam yaşıyoruz bir evde. Benim sorunun o annemin kardeşi. Bizimle birlikte yaşıyor hakkı tabi yaşayabilir. Ama bir insanın hiç mi eve katkısı olmaz? Evde çalışan tek insan o biz henüz okuyoruz. Annem bazen bilirsiniz eve iş verenler olur ondan alır yapar ama oradan aldığı para cok çok düşük düşük. Dayım ise bizimle yaşadığı halde sadece internet ödüyor. Bugün hiç para yoktu gerçekten yoktu hiç babam denilecek adamsa nafaka falan zar zor veriyor. Annem bugün dayimi aradı yemek yapicam para yok dedi dayımın dediği ise kendi param bana yetiyor anca peynir ekmek yiyin güzel yemek yaparsanız gelirim. Aynen bunu söyledi. Annem şuan ağlıyor kızlar bu nasıl bir kişilik söyleyin bana ya
Evin masraflarına katılması gerekir ama sizde 3 kişisiniz sonuçta yapması gerekir ama kendinizi onun insafına da bırakmanın bir anlamı yok , kendiniz yarı zamanlı işlerde çalışın ve kimseye muhtaç olmayın.Arkadaşlar o kadar sinirliyim ki şuan konuya nasıl gireceğimi bile bilmiyorum.
Benim anneannem vefat etti baya oluyor tabi oradan bir ev kaldı annem boşandı. Annemin kardeşi annem ben kardeşim ablam yaşıyoruz bir evde. Benim sorunun o annemin kardeşi. Bizimle birlikte yaşıyor hakkı tabi yaşayabilir. Ama bir insanın hiç mi eve katkısı olmaz? Evde çalışan tek insan o biz henüz okuyoruz. Annem bazen bilirsiniz eve iş verenler olur ondan alır yapar ama oradan aldığı para cok çok düşük düşük. Dayım ise bizimle yaşadığı halde sadece internet ödüyor. Bugün hiç para yoktu gerçekten yoktu hiç babam denilecek adamsa nafaka falan zar zor veriyor. Annem bugün dayimi aradı yemek yapicam para yok dedi dayımın dediği ise kendi param bana yetiyor anca peynir ekmek yiyin güzel yemek yaparsanız gelirim. Aynen bunu söyledi. Annem şuan ağlıyor kızlar bu nasıl bir kişilik söyleyin bana ya
İnterneti kendi kullanıyor diye ödeyordur. Yoksa boyle bir insan eve katkısı olsun diye düşünmüyordur heralde. Yemeği de muhtemelen dışarıda yiyip geliyorYahu yiyecek parası vermeyen adam interneti ödüyor. O daha ehemmiyetli herhalde yemekten.
Annen öyle evde iş yapmayı bırakıp düzgün bir işe girsin. Kimseye muhtaç olmayın. Siz dört kişisiniz illaki birilerinin çalışması lazım. Dayın para verse bile hepinize zaten yetmez.Arkadaşlar o kadar sinirliyim ki şuan konuya nasıl gireceğimi bile bilmiyorum.
Bence deİnterneti kendi kullanıyor diye ödeyordur. Yoksa boyle bir insan eve katkısı olsun diye düşünmüyordur heralde. Yemeği de muhtemelen dışarıda yiyip geliyor
Hayir ikinci uyeliktiKonu sahibi ceza almış. Bu konuda mı yalandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?