Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem 40 yaşında yaşlı değil tabi ama afedersiniz çokmuş ben anneme temizlik yaptiramazken calistiramam kıyamam. O yüzden kendim iş arıyorum.
Cocugum dalga mi geciyorsun?Annem 40 yaşında yaşlı değil tabi ama afedersiniz çokmuş ben anneme temizlik yaptiramazken calistiramam kıyamam. O yüzden kendim iş arıyorum.
Yapmayın.Ablam staj görüyor. Dayım ise güzel bir maaş alıyor adamın ödediği sadece 60 tl internet. Ama sonuçta beraber yaşadığı bir ablası var. Daha önceden bir şeyler yapsa eyvallah derdim ama hiç bir zaman bişey eve bir şeyler almadı abur cubur alıp saklayan bir insan
O zaman dayınız sizinle kalmasın. İnterneti de kendi keyfi için ödüyor. Mecbur anneniz daha getirisi olan bir işte çalışmak zorunda. Siz part time bir iş yapabilirsiniz. Ablan da okuyormu. Anket işi yapabilirsiniz mesela. Annenin gücü yetiyorsa ev temizliğine gidebilir. Fena para almıyorlar. Ablan ve senin yaşını bilmiyorum çalışmaya müsait mi. Annen işkura gidip yapabileceği bir şey var mı diye bakabilir.Arkadaşlar o kadar sinirliyim ki şuan konuya nasıl gireceğimi bile bilmiyorum.
Benim anneannem vefat etti baya oluyor tabi oradan bir ev kaldı annem boşandı. Annemin kardeşi annem ben kardeşim ablam yaşıyoruz bir evde. Benim sorunun o annemin kardeşi. Bizimle birlikte yaşıyor hakkı tabi yaşayabilir. Ama bir insanın hiç mi eve katkısı olmaz? Evde çalışan tek insan o biz henüz okuyoruz. Annem bazen bilirsiniz eve iş verenler olur ondan alır yapar ama oradan aldığı para cok çok düşük düşük. Dayım ise bizimle yaşadığı halde sadece internet ödüyor. Bugün hiç para yoktu gerçekten yoktu hiç babam denilecek adamsa nafaka falan zar zor veriyor. Annem bugün dayimi aradı yemek yapicam para yok dedi dayımın dediği ise kendi param bana yetiyor anca peynir ekmek yiyin güzel yemek yaparsanız gelirim. Aynen bunu söyledi. Annem şuan ağlıyor kızlar bu nasıl bir kişilik söyleyin bana ya