Ayrıca konu sahibi niye benim annem babam bana bakmıyor, biz nasıl bir yol izlemeliyiz yerine dayıyı hedef almış. Adam da bıkmış sanki, sözlerinden onu anlıyorum ben. O da bekar demek ki kim bilir belki evlilik falan düşünüyordur. Genelde güvenlik askeri ücret alıyor. Yetiremiyorsa ona ver buna ver napsın birden ağzından sinir ve bıkkınlıkla çıkmıştır. Kızmayın adamcağıza kolay değil yaşadığıDayınız tek maaşla hepinizi nasıl geçindirsin? Güvenlik dediğin ne kadar alıyor allasen? İnsanın içinde olsun yeter ki her türlü çalışır para kazanır. Kaç yaşında kadınlar çalışıyor, anneniz de elbet kendine uygun bir iş bulabilir. İşkura falan başvursun. Öğrencilerin de yapabilecekleri işler çok, hem çalışıp hem okuyan çok kişi var. Hadi kardeşiniz küçük diyelim, ablan ve sen neden çalışmayı düşünmüyorsunuz? Her şeyi dayıya yıkmak bana mantıklı gelmedi.
Annemin bir emekli maaşı var annesinden kalan birde teyzem veriyor ayda bir babam o kadar birde annem evde iş yapar oradan 100 tl o kadarAnneniz neden calismiyor? Faturalari kim oduyor eve kimsenin katkisi yoksa?
Is arıyorum zaten önceden çok nadir bakardım ama busefer gördüğüm her yere girip soracağım annemi o halde gördükten sonra. Annem kendisi dedi çünkü para biriktirip gidelim buradan diyeİş yok deyip kenara cekilemezsin şu durumda . Ya annen çalışacak ya sen ..hatta herkes çalışsa çok daha iyi olur .. kimse kimseye batmaz bu durumda . Part time iş aramaya devam etmelisin ..kimseye muhtaç olma ,annenin çalışacak durumu yoksa onu da muhtaç etme .
Annem hep kardeşimdir kardeşimdir dediği için kıyamıyor-du ama bunlar bardağı taşıran son nokta idi. Ayrı evlere çıkacağızMadem size faydaları yok neden aynı evdesiniz ?
Annemin bir emekli maaşı var annesinden kalan birde teyzem veriyor ayda bir babam o kadar birde annem evde iş yapar oradan 100 tl o kadar
Annem 40 yaşında yaşlı değil tabi ama afedersiniz çokmuş ben anneme temizlik yaptiramazken calistiramam kıyamam. O yüzden kendim iş arıyorum.Anneniz kaç yaşında? Günlük işle olacak gibi değil, tam zamanlı bir işe girebilir sağlığı el veriyorsa
Allah yardımcınız olsun, dayınıza güvenmeyin para konusunda
Is arıyorum zaten önceden çok nadir bakardım ama busefer gördüğüm her yere girip soracağım annemi o halde gördükten sonra. Annem kendisi dedi çünkü para biriktirip gidelim buradan diye
İyi edersiniz ama sadece senin çalışmanla ne kadar para birikecek ? Annen ve kardeşlerin ne yapacak bu arada ?Is arıyorum zaten önceden çok nadir bakardım ama busefer gördüğüm her yere girip soracağım annemi o halde gördükten sonra. Annem kendisi dedi çünkü para biriktirip gidelim buradan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?