- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
- Konu Sahibi freespirit7
-
Cok haklisin, bi daha bu denli deger vermem pat diyeCanim tecrube ettin.kimseyi oyle hesapsiz kitabsiz içine alma.. önce bi izle gozlemle..
Insanlar cok degisik artik.Uzulup canini hic sıkma bu tur insanlar hepimizin hayatinda olmustur.. gelmiş gectiler önune bak. Normal insanlarla normal olmasi gerektigi kadar samimiyet kurar sekillendirirsin iliskilerini..
Ben onu atladim biraz bende anlamadim BenserooBen ordaki sözün manasını anlamadım
3 defa okudum cidden anlayamadım. Konu sahibi aydınlatır umarımBen onu atladim biraz bende anlamadim Benseroo
Eşine benzeyen kuzenine kadarini anladim3 defa okudum cidden anlayamadım. Konu sahibi aydınlatır umarım
Bizde anlamadıkben ne demek istediğini anlamadım kim kime aşıkmış
Bu kadar mantiksiz bi aciklama olamaz ya kurtulmussun o kizdan.. tsk ederiz simdi daha iyi anladimPardon arkadaslar tam aciklayamamisim. Yani demek istiyor ki ben bosaniyorum bu adamdan, ama freespirit7 hala benim bosanmak uzere oldugum esime cok benziyor, buna ragmen ben esime kör asikmisim yani diyo ki bana ben gordum esimin nasil biri oldugunu, senin esin de benimkine benziyo ama sen koru korune asiksin demeye getiriyor. Birincisi esim kuzenine pek de benzemiyor, o onun gorusu. Ki benzeseydi de benim icin cok sorun olmazdi yani. Kotuledigi kadar da berbat biri degil esi en azindan bosanilacak kadar degil bence.
Pardon arkadaslar tam aciklayamamisim. Yani demek istiyor ki ben bosaniyorum bu adamdan, ama freespirit7 hala benim bosanmak uzere oldugum esime cok benzeyen kuzenine korkutuk asik. buna ragmen ben esime kör asikmisim yani diyo ki bana ben gordum esimin nasil biri oldugunu, senin esin de benimkine benziyo ama sen koru korune asiksin demeye getiriyor. Birincisi esim kuzenine pek de benzemiyor, o onun gorusu. Ki benzeseydi de benim icin cok sorun olmazdi yani. Kotuledigi kadar da berbat biri degil esi en azindan bosanilacak kadar degil bence.
Dusman basina vallahi.. kiskancligindan erimiş resmen..Rabbim kurtarmis seni.. birini hayatina soktugunda evliligi ile ilgili tutumlari bile dusunulmeli cunku samimiyetten oturu ya etkilemeye calisir yada etkilenirsin.. mesafeli olmali boyle arkadasliklar.Kisacasi senin esin de benim esime benziyo niye seviyosun diyo bana. Ben de sana ne! Dedim.
Canim bizde biraz gulduk kusura bkmaAciklayana kadar gobegim catladikatip karistirmisim.
Kiskanilcak hicbi seyim yok. Oyle biri gibi de durmuyodu ayrica cok guzel bi kiz isi gucu var. Derdi ne anlamadim. Cok sinirlendim ama ve bi daha adimi agzina alma, hakkimda konusma diye mesaj attim. Instadan, goruldu ve cevap vermedi. Sonra da engelledim zaten.Dusman basina vallahi.. kiskancligindan erimiş resmen..Rabbim kurtarmis seni.. birini hayatina soktugunda evliligi ile ilgili tutumlari bile dusunulmeli cunku samimiyetten oturu ya etkilemeye calisir yada etkilenirsin.. mesafeli olmali boyle arkadasliklar.
Yok kuzum ya hep beraber gulduk, yazdigimi ben de anlamadim. Hatta aciklarken de yine uzun yoldan yazmisim.Canim bizde biraz gulduk kusura bkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?