Pes!

Benzedigi icin kor asik dedi demiyorum. Bosanmak uzere oldugu, asagiladigi, nefret ettigi adama benim esimi benzetiyor ve bana da gozu kör demeye calisiyor. Korkutuk asik lalala ne guzel falan gibi bi anlamda degil yani. Onun da benimkinden farki yok, bi de seviyo bunu demeye getiriyor yani.

Ki bence benzemesinde sorun yok bana gore, sorun onun bunu kotu anlamda soyluyor olmasi.

Böyle sıkıntılı insanları düzeltmek için o kadar uğraşıp kendinizden ödün vermeyin işte. Siz psikolog değilsiniz.
Baktınız sizin ona verdiğiniz değeri size vermiyor şutlayın arkadaşım. O arkadaş değil sizi sadece kullanıyor o kadar.
en azından sonra böyle pişman olmazsınız.

Ne demek ıstemıs yanı,
Sen onun mu esıne asıkmıssın?

Konudan bagımsız o sızde kaldıgı gece ıs problemı degıl muhtelemen bır ılıskısınden oturu sabahlara kadar da agladı . Hangımız iş için sabahlara kadar aglayıpta kocamızı bırakıp bırıne sıgındık? Ne sacma

Reactions: H M
"Kör aşık" lafini herkes olumlu algilamiş nedense.

Yahu bu konuda bahsi geçen boşanan kadin kendi kocasindan nefret ediyor, karakterini begenmiyor, sorunlari var ve diyor ki freespirit7 ın kocasi da ayni benim kocam gibi sorunlu ama freespirit7 KÖR aşık oldugu için anlamiyor, görmüyor veya boşanamiyor demek istiyor.

Konu sahibi anlata anlata kendini yedi hala anlamiyorsunuz. Ne kadar zooormuş.

Haklisiniz kesinlikle. Olan bana oldu ne diye ugrasiyosam..

Siz benden daha guzel anlatmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…