Selam guzel arkadaslar. Insallah hepiniz iyisinizdir. Direkt konuya geciyorum. Biraz uzun olursa da okuyun lutfen kusura bakmayin.
Arkadaslar ben evlenip baska bi sehire yerlestim. Burada esimin kuzeniyle arkadaslik kurduk. Neyse daha tanistigimiz ilk zamanlarda disari ciktik eslerimizle beraber dordumuz, gezdik oyun falan oynadik. Cikista aglamaya basladi ki zaten oyun sorasinda da hep telefonuna bakiyordu is yerindeki sorunlar, birileriyle sorunlari vardi is yerinde falan. Bu gece sende kaliyim mi dedi. Dedim kal tabii esin de kalmana seyapmaz heralde falan lafin gelisi oyle dedim ki zaten oyle biri degil esi. Neyse bizde kaldi o gece. Sinir krizi gibi bi seyler geciriyor, agliyor, ben korktum. Yatagini hazirladim. Esimle beraber o gece hic uyuyamadik, ben hic uyumadim. Iyi misin diyorum, sacini oksuyorum, bi sey istiyosan yapiyim diyorum vs baya ugrastim. Neyse sabah kalktik gene cok agliyor. Benimle psiiyatriste gelir misin dedi. Tabii ki dedim, gittik. Agladi yolda hep. Bir saat falan randevu alip bekledik. Hep yaninda oldum, ilaclarini aldi ben bi eve gidiyim dedi tamam aksam gelin yemegi bizde yiyelim dedim. O gun de hep onunla ilgilendim. Uzerimdeki sweatimi ister gibi yapti ben anladim, moral olur hosuna gider diye hic dusunmeden cikarip verdim. Yaptiklarimi anlatip kendimi ovme niyetinde degilim hic oylr biri degilim inanin sadece olaylari daha iyi anlamaniz icin yaziyorum. Cok deger verdigimi anlayin diye. Arkadas olmak ve surdurmek icin cok ugrastim, acikcasi sevdim de kendisini. Bir bucuk yil bu sekilde birbirimizin evine gitmeler, disari cikmalar, oyun, sohbet vs gecti. O da bana yardimci oldu yeni bi sehre geldin diyerek hakkini yemiyim. Lakin ben yuz yapip yuz dinlediysem o bir keredir mesela. Kendi saatlerce anlatirdi, ben dinleyip hii evet vs falan. Ben bi derdimi ya da iyi biseyimi anlatacagim zamansa telefona bakiyor, dinlemiyordu belli. Ki sıkıcı da degilim bence ve komik bi insanimdir. Ama surekli baskasi hakkinda konusmaktan hoslanan biri degilim. Guncel konular, dizi, film, siyaset, kisisel gelisim, okul, kpss vs konusmayi seviyorum ben. Tabii ki hic dedikodu yapmiyo da degilim bunu saklayacak da degilim ama surekli birilerine kiziyor, cekistiriyor, o oyle bu boyle.. agza alinmayacak laflar. Benim arkamdan da neler dedi simdi onu dusunuyorm kim bilir neler demistir.
Neyse esas mevzu su ki bu kisi esiyle bosanma karari alip bi gun esi isteyken her seyini topluyor, araba cagirip nakliyeci yani tum aldillarini da topluyorlar evine donuyor. Ben duyunca sok oldum. Baristirmak icin cok ugrastim ara bulmaya calistim iki uc ay boyunca. Bulusturdum, konusturdum. Bi suru seyler. Ama dort bes gun once duydum ki arkamdan sunu demis kv sine: ben bosanicam oglundan gibi bi seyler, freespirit7 de o benim kocama cok benzeyen kuzenine (benim esim) kör aşık...
Ne demek bu ya! Duydum ve basta inanmadim sordum, hicbi sey anlamadim dedi basta. Sonra boyle boyle dedin mi dedim. Engelledi beni. Ben sok oldum. Hak ettigim bunlar miydi? Mutevazilik yapamiycam bu arkadaslik icik cok ugrastm ne zaman ihtiyaci olsa yaninda oldum, uzgunse guldurmeye ugrastim, bi suru sey icin ugrastim. Lafa bakin. Benden ve evliligimden sana ne! Ben her seyden memnunum sukur ki ve bu seni ne ilgilensiriyor? Konu neden bana geliyor? Sen bosaniyo musun, bosanmiyo musun napiyosan yap! Benden sana ne! Sinirim o kadar tepeme cikti ki. Sildim onu hayatimdan. Esim duymus bunu cok uzulerek anlatti bana, sarildi, uzulme dedi
Uzuldum acikcasi cok. Ama bu uzuntu su an sinire donusuyor. Allah'im hayirli insanlarla karsilastirsin. Yalniz kalmak bundan daha evladir. Yalniz olanlar uzulmesin dostum yok diye, zaten karsiniza gercek bir dost nadiren cikar. Iyi bir arkadaslik bile artik kolay bulunmuyor. Uzgun, saskin ve sinirliyim.