• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pes!

Kiskanilcak hicbi seyim yok. Oyle biri gibi de durmuyodu ayrica cok guzel bi kiz isi gucu var. Derdi ne anlamadim. Cok sinirlendim ama ve bi daha adimi agzina alma, hakkimda konusma diye mesaj attim. Instadan, goruldu ve cevap vermedi. Sonra da engelledim zaten.
Canim ama bu tur kiskancliklar karsi tarafla alakali degil kendi ile ilgili sorunlarin belirtisidir.ve inan ki normal degil.icinde bosanma durumundan dolayi bazi gelgitler olusmustur ama bu dile dokmek hic masumca degil.. guzel olmasi kiskanmamasi anlamina da gelmez.. kendi yapamadigini seninde yapmani istemez

Belkide benziyordur farkında değilsin
Kv nin sinirini bozmak için söylemiştir
Bu kadar kızacak ne var anlamadım
Sana kocana aşıksın demiş

Belkide benziyordur farkında değilsin
Kv nin sinirini bozmak için söylemiştir
Bu kadar kızacak ne var anlamadım
Sana kocana aşıksın demiş
Ayrica sadece bu da degil baska seyler de var yaptigi. Kisacasi verdigim degerin yuzde birini anca gorebildim ayrica.

Önce ben de anlayamadım hatta dedim ki iftira attı herhalde benim kocama aşık vs diye.Sonraki aciklamalardan anladim neyseki..neyse..ne var bunda dedigi lafta bir anormallik yokki kizcagiz bosaniyor diye simdiden kötü olmus ne dese büyütülmeye baslanmis gibi geldi.

Önce ben de anlayamadım hatta dedim ki iftira attı herhalde benim kocama aşık vs diye.Sonraki aciklamalardan anladim neyseki..neyse..ne var bunda dedigi lafta bir anormallik yokki kizcagiz bosaniyor diye simdiden kötü olmus ne dese büyütülmeye baslanmis gibi geldi.
Kendisine baksin. Bosaniyosa da bosaniyor, arada benim neden bahsim geciyor. Bunu arkamdan normal bir sekilde soylememis sanirim anlatamiyorum.

• Beğen
Reactions: H M
Aslında bunda pek de kötü bişey yok, eğer sadece bunu söylediyse. Sonuçta bu karakter meselesi, eşimin bana iyi gelen yönlerini, bi başkası yadırgayabilir, beğenmeyebilir. Onun eşiyle, senin eşinin karakterleri benzermiş, ama o karakter olarak eşini beğenmemiş ve bu karakterde biriyle evliliğini yürütmek istememiş, ona anormal gelen, sana normal gelmiş. Bende açıklayabildimmi bilemedim 🤔

Kendisine baksin. Bosaniyosa da bosaniyor, arada benim neden bahsim geciyor. Bunu arkamdan normal bir sekilde soylememis sanirim anlatamiyorum.
Çok samimi olup çok çok iyilik yapmışsınızya hani o bir yaptiysa siz bin yaptim dediginiz kısımlar varya tamamen sizin anlattijklarinizdan esinlenerek yaziyorum.O da demekki sizi samimi görmüşki esinizi benzetmis ayrilmak istedigi kocasina ve sizin bunu göremediginizin mesajini vermis.

Yani iste bunu demeye calismis ve ben de körmusum :)
Eğer ortada bi sorununuz varsa evliliginle ilgili danistiysan yada cok dertleştiysen kendinde bu hakki görmüş olabilir.ama şu asamada niye soyler insan? Boşaniyimmi diye sormamissaniz kendisine.. yada ortada sorununuz yoksa ona niye sorun bu.

Pardon arkadaslar tam aciklayamamisim. Yani demek istiyor ki ben bosaniyorum bu adamdan, ama freespirit7 hala benim bosanmak uzere oldugum esime cok benzeyen kuzenine korkutuk asik. buna ragmen ben esime kör asikmisim yani diyo ki bana ben gordum esimin nasil biri oldugunu, senin esin de benimkine benziyo ama sen koru korune asiksin demeye getiriyor. Birincisi esim kuzenine pek de benzemiyor, o onun gorusu. Ki benzeseydi de benim icin cok sorun olmazdi yani. Kotuledigi kadar da berbat biri degil esi en azindan bosanilacak kadar degil bence.
Yaa ben de kocasina asikmissiniz diyormus zannettim.
Evet kocama cok asigim deyin gecin.

• Beğen
Çok samimi olup çok çok iyilik yapmışsınızya hani o bir yaptiysa siz bin yaptim dediginiz kısımlar varya tamamen sizin anlattijklarinizdan esinlenerek yaziyorum.O da demekki sizi samimi görmüşki esinizi benzetmis ayrilmak istedigi kocasina ve sizin bunu göremediginizin mesajini vermis.
Bana gelip mesaj falan vermiyor anlatamiyorum. Arkamdan sinirli bagirir cagirir vaziyette kv sine de bagirarak tum icindekileri dokuyor. Illa ayrintili mi yazayim... bi insan dostsa ve karsisindakinin iyiligini istiyorsa direkt gelip soyler. Ben hicbir anlam veremedim. Esimi sen mi taniyosun yoksa ben mi de yorum yapiyosun, kor asik diyosun bana... ben esimi 18 imden beri taniyorum su an 32 yasindayim beni bir gun bile yaniltmadi cok sukur ve herkes tarafindan sevilen, duzgun, merhametli iyi bi insandir cok sukur ben ondan raziyim. Allah da razi olsun. Ben daha ne kadar acik yaziyim bilemedim. Arkamdan konusmus diyorum, duydugumu anlayinca da direkt engelledi beni. Duyacagimi tahmin etmemisti cunku.

• Beğen
Eğer ortada bi sorununuz varsa evliliginle ilgili danistiysan yada cok dertleştiysen kendinde bu hakki görmüş olabilir.ama şu asamada niye soyler insan? Boşaniyimmi diye sormamissaniz kendisine.. yada ortada sorununuz yoksa ona niye sorun bu.
Yok hic oyle bi konusmamiz da olmadi. Tam aksine bu konular ozelimdir cok girmem.

• Beğen
Resmen seni kocada benmki gibi 5 para etmez demiş kiz herkes normal diyor 😅
Sadece konu sahibinin anlatimiyla,kuzenin beş para etmez bir koca olduğunu nasıl anladiniz. Kaldı ki konu sahibi kuzen o kadar da kötü bir insan değil diyorken.
Kızın soylediginde bende bir şey göremedim konu sahibi,biraz abartmissiniz.

Sadece konu sahibinin anlatimiyla,kuzenin beş para etmez bir koca olduğunu nasıl anladiniz. Kaldı ki konu sahibi kuzen o kadar da kötü bir insan değil diyorken.
Kuzeninin 5 para etmez oldugunu anlamadim da kastedmedim de siz bence konu sahibiyle olan iletisimimi anlamadiniz. :)

Kendisi "bosanmak" istedigi esinden nefret ettigini ve berbat bir insan oldugunu soyluyor. Hatta ona gore etrafindaki cogu kisi oyle. En yakin arkadasiyla bile ipleri kopardi. Herkesle küs, kavgali. Bi insan herkesle mi kus olur, herkesin mi kotu oldugunu dusunur? Normal mi sizce?

Yok hic oyle bi konusmamiz da olmadi. Tam aksine bu konular ozelimdir cok girmem.
Anladim.. zaten arkanizdan bu sekilde konuşan daha bircok seyide dusunmuş icinden gecirmistir soylemistir de.. ortada iyilikle alakali hic bi durum yok zaten. Sadece parazit olmus... mutlulugunuz daim olsun esinizle umarim 😊😊

Anladim.. zaten arkanizdan bu sekilde konuşan daha bircok seyide dusunmuş icinden gecirmistir soylemistir de.. ortada iyilikle alakali hic bi durum yok zaten. Sadece parazit olmus... mutlulugunuz daim olsun esinizle umarim 😊😊
Tesekkur ederm sizin de insallah. Allah iyilerle karsilastirsin.

Back