performans sorunu...

Kadın veya erkek , sıcak suyla duş alırken / banyo yaparken bir anda sırtından veya tepesinden soğuk su dökmek çıkartsa çıkartsa kavga çıkartır.

Deneyen olursa ; "karı koca bilinmedik bir nedenle kavga ettiler vb" başlığıyla ana haber bülteninde izlersiniz zaten.

Batı sülüğe konduğu gibi yarın öbür gün bu bilgilere de konar. Sonra insanımız avrupalılar sayesinde (!) öğrenip uygulamaya başlar

CETAD (Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği) sayfasına girip eğitimlerini tamamlamış bir terapist seçin ve onunla görüşün derim. Psikolojik dendiğinde insanlar hafife alıyor ama bahsettiğim siteden erkeklerdeki cinsel işlev bozukluklarının sebeplerini okuyup kabaca bir fikir edinebilirsiniz.

Altınin kadına şifa vermesi çok ilginç geldi bana, erkek bebeğe künye almak istiyorum. Altın almayalım o zaman öylemi, gümüş yada çelik hangisini almalıyım.

Tamamdır çok teşekkürler

Altınin kadına şifa vermesi çok ilginç geldi bana, erkek bebeğe künye almak istiyorum. Altın almayalım o zaman öylemi, gümüş yada çelik hangisini almalıyım.
Gönül rahatlığıyla gümüş kullanabilirsiniz erkek çocuğunuza. Altının ise kadınlara şifa olmasının sebebi kadınsal hormonları düzenliyor olması ve vücudu ısındırması

Gönül rahatlığıyla gümüş kullanabilirsiniz erkek çocuğunuza. Altının ise kadınlara şifa olmasının sebebi kadınsal hormonları düzenliyor olması ve vücudu ısındırması
Aaa benim yumurtalıklarımda kist var (pcos) altın küpe taksam iyi gelir mi acaba diye düşündüm şu an

doktorda bir sorun olmadığını söylemişse psikolojiktir aniden olmuş diyorsunuz bide 3 ay icinde yani kesinlikle psikolojik o zaman diliminde ne olduğunu neden etkilendiğini bilmek lazım

Doktor kontrolü olmadan alacağı bir ilaç bir hastalığı tetikleyebilir önce bir doktora görünsun doktor gerekli tetkiklerden sonra problemi tespit sonrası işlem yapar zaten sağlık bu şakaya gelemez başka bir sağlık sorunu yüzünden cinsel fizyolojik bozukluk olabilir

Eşinize ek olarak birde şeker testi yaptırmanızı öneririm. Temiz çıkarsa bi cinsel terapistle görüşün bence doktor ilaç yazmadıkça kullanmamalısınız

internette türkçe ve ingilizce aradım bahsi geçen sözü ve bulamadım. çıkan en yakın sonuç vejeteryanizm ve islam konusunda bir yazı ve orada da ilk müslümanlarin geleneksel olarak inek eti yemediği, daha çok koyun ve keçi eti yediği yazıyor. size feraset sahibi olduğunuz, ilim peşinde koştuğunuz için maşallah diyorum.

nebevi tıp, mizaç ilmi, eşyaların enerjileri, bunlar gerçekten derin ve enteresan konular. ben çok bilgi veya tecrübe sahibi değilim bu konularda. sahih hadislerle sabit olanlara (erkeğin altın ipek kullanmaması, safran rengi giymemesi, altın ve gümüşten yeyip içmemek vs) dikkat ediyorum sadece. mizaç ilmi gerçekten varsa da, yarın isviçreli bilim adamları dana eti erkeklerde eril enerjiyi düşürüyor dese de böyle bir hadis yoksa yoktur. feraset sahibi olmak bu değil.

Kesinlikle tek doktorla kalmanızı tavsiye etmem.başka bir problemden dolayı 7 doktor gezdik çok para harcadık 1 tane devlet doktoru diğer doktorların tam tersini söyledi ve araştırdık ki doğru olanı söylemiş iyi ki diğer doktorları dinlememişiz.bence doktor araştırmasını yapın ilaç kullanmayın doktor önerisi haricinde.bitkilerde miktarında yeterlice kullanıldığında yarar sağlar her şey de olduğu gibi bitkilerde de kuruyemişler de fazlası zarar.kolestrol şeker vs çıkar fazla alınca

doktora gittik bütün tahlilleri sorunsuz çıktı herşey normal. evet bende gördüm ama alıp memnun olan birini görmedim o yüzden size soruyorum
E vitamini takviyesi kullansın . Bu sorunlar e vitamini eksikliğinden kaynaklanıyor eğer psikolojik değilse. Çevremde bu sorunu yaşayan ve e vitamini kullanıp düzelenler oldu diğer hapları kullanacağınıza vitamin kullanmanız daha yararlı olur bnce .

Sevgili konu sahibi. Doktora gittik değerler normal demişsiniz. Bakın eşinizi çok seviyormuşsunuz, ona bir şey olsun istemezsiniz değil mi.. o yüzden böyle ilaç tavsiyesi almayın. Tekrar bir üroloğa gidin, o da normal değerler derse, cinsel terapi alın. Ama onu da lütfen bilir kişilerden alın. Cetad geldi ilk aklıma ama araştırın. Bakın ben de cinsel terapi eğitimi aldım ama yapamam. Çünkü yıllar önce aldım ve uzmanlasmadım. Araştırın ve bu konuda uzmanlaşmış kişilerden alın. Hatta üroloğa gittiğinizde o yönlendirir sizi.

Aaa benim yumurtalıklarımda kist var (pcos) altın küpe taksam iyi gelir mi acaba diye düşündüm şu an
Pcos
Pcoslu kadınların çoğu kilolu olur. Bunun sebebi hormonların dengede olmamasına bağlı olarak metabolizmanın yavaşlaması ve bedenin su tutmaya başlamasıdır. Su tutan vücut soğur soğuyan vücut da bazı hastalıklara daha yatkın hâle gelir. Mesela düzenli spor yapan kilo veren pcoslulara bakın adeti hemen daha düzene girer iste bunun sebebi aslında vücudu ısıttığı içindir. Yalnızca altın takarak pcosa çözüm bulamayız ama düzenli yürüyüş yapıp süt ve süt ürünlerini azaltıp baharat ağırlıklı beslenirseniz inanın mutlaka değişim olacaktır Allah'ın izniyle hayatınızda, adet döngünüzde. Size hem altın hem de bakır bileklik de tavsiye edebilirim. Nerden aldığınız filan hiç önemli değil bir yerden bakır bileklik ya da bilezik alıp takabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…