- 6 Mayıs 2019
- 57
- 22
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ondan daha çok korkuyorum ne bileyim ürkütücü geliyorBende ilk korktum olmadi senin ustte oldugun pozisyonu denerseniz daha rahat olur
Kızlık zarına kadar olan kısma mı parmak egzersizi yaptınız.Alisma evresinden sonra da cinsel ilişkiye girdiniz galibaAlkolle ağrı kesiciyle bilmem neyle denedim ama fayda etmiyor. Kendinde olmayacak kadar alkol alsan da acı acıdır yani. Parmakla denemenizi tavsiye ederim. Zorlamadan, bi günde pata küte değil birkaç güne yayarak 1 parmak 2 parmak şeklinde. Bir süre sonra vajinal kasların alıştığı için ortada bir acı olmadığını anlayıp peniste de benzer şeyleri yaşayacak.
Evet aşağı yukarı 1 hafta kadar sürdü bizim bu şekilde. Kızlık zarına denk geldi mi hatırlamıyorum ama illaki gelmiştir çok derinde değil çünkü. Zorladığınız sürece acıyacak korkusu devam edeceği için ufak ufak zamana yayarak ilerlemek daha iyiKızlık zarına kadar olan kısma mı parmak egzersizi yaptınız.Alisma evresinden sonra da cinsel ilişkiye girdiniz galiba
Peki parmakla denerken acı vs hissediyor muydunuz mesela eşinize durmasını istediğiniz zaman oldu mu hiçEvet aşağı yukarı 1 hafta kadar sürdü bizim bu şekilde. Kızlık zarına denk geldi mi hatırlamıyorum ama illaki gelmiştir çok derinde değil çünkü. Zorladığınız sürece acıyacak korkusu devam edeceği için ufak ufak zamana yayarak ilerlemek daha iyi
1 parmakta hayır, 2 parmağı aynı gün deneyince evet biraz acımıştı ama dur diyecek kadar değildi, yine de zorlamadık ertesi güne bıraktık. Hatta balayındaydık millet gece gündüz sevişir biz bunlarla uğraşmıştıkPeki parmakla denerken acı vs hissediyor muydunuz mesela eşinize durmasını istediğiniz zaman oldu mu hiç
Ya bende evlendim düğünümüz kaldı tek bir kere denedik yani bir günde 2 3 kere denedik olmadi baya acı çektim eşim is seyahatinde dönünce yeninden denemek istiyorum balayimizda bununla uğraşmak istemiyorum yani keyfini cikarmak istiyorum o zamabin da işte biraz panik birisiyim bir de korkak sayılırım korkuyorum bu durumdan ondan herkesten bir seyler öğrenmeye çalışıyorum1 parmakta hayır, 2 parmağı aynı gün deneyince evet biraz acımıştı ama dur diyecek kadar değildi, yine de zorlamadık ertesi güne bıraktık. Hatta balayındaydık millet gece gündüz sevişir biz bunlarla uğraşmıştık
Meselâ siz parmakla denedikten sonra penis girişinde ilkine göre daha mi rahattiniz ve hangi pozisyonu tercih ettiniz acabaYa bende evlendim düğünümüz kaldı tek bir kere denedik yani bir günde 2 3 kere denedik olmadi baya acı çektim eşim is seyahatinde dönünce yeninden denemek istiyorum balayimizda bununla uğraşmak istemiyorum yani keyfini cikarmak istiyorum o zamabin da işte biraz panik birisiyim bir de korkak sayılırım korkuyorum bu durumdan ondan herkesten bir seyler öğrenmeye çalışıyorum
Yani önceden denemeniz daha iyi olur evet. Şimdiki aklım olsa balayına bırakmazdım ben de, sorun olacağını düşünmemiştim sadeceMeselâ siz parmakla denedikten sonra penis girişinde ilkine göre daha mi rahattiniz ve hangi pozisyonu tercih ettiniz acaba
Biz misyoner denedikte baya ağrı olunca bıraktık kaşık pozisyonu bana da böyle güvenilir geliyor üstte bende olamam asla o kadar cesaretli değilim ama bu parmak egzersizini denemek istiyorum bende. Siz önce kendiniz mi denediniz yoksa eşiniz mi yapti size egzersizi.Yani önceden denemeniz daha iyi olur evet. Şimdiki aklım olsa balayına bırakmazdım ben de, sorun olacağını düşünmemiştim sadece
Bizde ilk penetrasyon kaşık pozisyonunda olmuştu, daha kamasutral bi adı var mı bilmiyorum. Arkadaşım biz öyle daha rahat etmiştik ilk ilişkide dediği için denemiştik. Misyoner ya da benim üstte olduğum pozisyonda olmadı, kadının üstte olduğu pozisyonu öneriyorlar aslında kontrol kadında olacağı için ama ben daha çok gerildim bu şekilde. Ve evet daha rahattım ilk denemeye göre
Eşim yaptı, eşinizin yapması daha iyi olur. Bu arada vajinismus tedavisinde de genelde eşlerin birbirlerinin vücudunu tanımaları öneriliyor, parmak egzersizi veren uzman çoğunlukta. O yüzden denemenizi ben de tavsiye ederim.Biz misyoner denedikte baya ağrı olunca bıraktık kaşık pozisyonu bana da böyle güvenilir geliyor üstte bende olamam asla o kadar cesaretli değilim ama bu parmak egzersizini denemek istiyorum bende. Siz önce kendiniz mi denediniz yoksa eşiniz mi yapti size egzersizi.
Teşekkür ederim canım ya deneyeceğim bunu eşimle dilatör vs de düşündüm ama bakireyim olur mu olmaz mi bilemedim onu da araştırıcam ama önce parmak egzersizi deniycemEşim yaptı, eşinizin yapması daha iyi olur. Bu arada vajinismus tedavisinde de genelde eşlerin birbirlerinin vücudunu tanımaları öneriliyor, parmak egzersizi veren uzman çoğunlukta. O yüzden denemenizi ben de tavsiye ederim.
O da olur onu da önerenler var ama parmak daha güvenli geliyor, bi onunla başlayın eğer yeterli gelmezse dilatöre geçersinizTeşekkür ederim canım ya deneyeceğim bunu eşimle dilatör vs de düşündüm ama bakireyim olur mu olmaz mi bilemedim onu da araştırıcam ama önce parmak egzersizi deniycem
Aynen öyle yaparim ya teşekkür ederimmmmO da olur onu da önerenler var ama parmak daha güvenli geliyor, bi onunla başlayın eğer yeterli gelmezse dilatöre geçersiniz
Ben emla kremle kendim ustte sekilde yapmistim ilkini. Zsten giris oldugunu gorunce beyin kabul ediyor durumu.Ya ondan daha çok korkuyorum ne bileyim ürkütücü geliyor
Teşekkür ederimmmBen emla kremle kendim ustte sekilde yapmistim ilkini. Zsten giris oldugunu gorunce beyin kabul ediyor durumu.
2.de de wmla ile esim ustte sekilde yaptik. Sonra emla ile vedalastim zaten.