performans sorunu...

Çok teşekkür ederim

Maalesef günümüzde hormonlu gıdalar, kimyasallara maruz kalmaktan ve oturarak çalışılıyorsa bir de erkeklerde hem ereksiyon problemi hem de sperm kalitesi düşüklüğü yaşanıyor. Bence vakit kaybetmeden doktora görünsün. Doktorlar genelde vitamin takviyeleri ile spor ve diyet öneriyor .. 5-6 ay içerisinde hiçbir problem kalmıyor

bence kendinizi salın .
ben tedavi sırasıyla kalite için vitamin almıştım eşime . şu hücre yenilemesine sebep olan .
promen k ve imprly mı neydı . o zamanlar ona cok iyi gelmişti. yorulmuyordu cok fazla günlük hayatta.
ben eşimi cok darlıyordum bu konuda. hani efsane yorumlar olur ya haftada 3 -4 kez neden olmuyor gibi.,
sonra bi bıraktım . baktım ben cok yorgun oldugumda bnmde aklıma gelmiyor.

sonrasında düzeldi hersey . hatta fazla düzelmiş bazen ben adamı geri ceviriyorum ama sizin bahsettiginiz gibi sorunlar degildi. bu tarz seylerde doktora mutlaka gitmelisiniz.
bi bahsettigim vitaminleri deneyin bunlar zararlı degil. ama yine de doktora danısarak .

Ginseng içirin . Haplar zararlı diye biliyorum..

Ay daha 35 yaşında gencecik adam, üstüne düşmeyin zamanla düzelir. Doktor da fiziksel bi sorun yoksa üç ay daha devam ederse gelin diyecek. Kafaya takmayın, jartiyer giyin.

Canım keçi boynuzu deneyin kaynatıp suyunu içsin inşallah faydasını görürsünüz denemek istersen özelden yaz ayrıntılı anlatıyım inşallah
Canım keçi boynuzu deneyin kaynatıp suyunu içsin inşallah faydasını görürsünüz denemek istersen özelden yaz ayrıntılı anlatıyım inşallah

Keçi boynuzu pekmezi veya özü kullansın işe yarıyor canım en azından doğal ama haplar hakında yorum yapamayacağım bence doktor önerisiyle alsa daha iyi olur öyle şeyler sonuçta zararlı olabilir bence kendi kafasına göre bişey kullanmasın birde stres edip kafasına takmasın
Geçer inşallah hayırlı günler diliyorum

Canım bende yaşadım hatta 7-8 aylık evliyken eşim çok takıntılı bir insan bu yüzden oluyordu bende çok araştırdım hatta macun kullandık bu onu daha da çok strese sokuyırdu en son akışına bırakıp çok sakin bir şekilde zamanını ayarlıyorduk bi iki derken düzeldi ha arada bir olduğunda da eczaneden ilaç olduk ondan yarısını kullanıyor 20 dk da çok iyi oluyor

Ereksiyon probleminin dereceleri, derecelerine ve sebebine göre de farklı tedavileri var. Oradan buradan duyup denediğiniz şeyler işe yaramadıkça özellikle de psikolojik yönden durumu daha kötü hale getirebilir. Bu konuda yapabileceğiniz en iyi şey cinsel terapi eğitimi de almış sizi doğru yönlendirebilecek bir üroloğa gitmek. İstanbulda yaşıyorsanız özelden ulaşın, bir doktor tavsiyesinde bulunabilirim.

İstanbulda yasıyorsanız fatih çapa hastanesındekı üroloji bolumune basvurun. O tarz ilaçlar kalp krizi inme gibi seylere sebep olabiliyor. Her ınsan kendisine has biyolojik yapısı onda kotu etkı gostermeyen sende gosterebılır ve bu riske arılacak birsey değil

Doktora gitmek neden bir seçenek değil? Ciddi yan etkileri kanıtlanmış ilaçları doktor kontrolü ve tavsiyesi olmadan eşinizin kullanması ne kadar doğru sizce?
Doktora gittik bu arada tahlilleri temiz çıktı. bitkisel olarak birçok yöntem denedik fakat ilaç hiç kullanmadık hem doktorumuz hem eczacımız lifta önerdi bende burada deneyimlemiş kişilerden etkilerini duyabilmek için sordum aslında:)

Doktora gitse daha iyi değil mi belki bisey vardir çözümü olan. Ilacla,kuru yemis ,macunla olmamis
sanırım yanlış anlaşılma oldu, hem dahiliye hem de ürolog bölümüne. eczacımız lifta isimli bir performans arttırıcı hap önerdi ben burada bunu ve buna benzer hapları kullanan kişilere sormak istemiştim

Bununla ilgili çok bir görüş göremedim açıkcası ama eczacıda performans arttırıcı olarak liftayı önermişti zaten. sanırım onu alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…