- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.280
- 31
-
- Konu Sahibi Feelingharmony
Çok teşekkür ederimPcos
Pcoslu kadınların çoğu kilolu olur. Bunun sebebi hormonların dengede olmamasına bağlı olarak metabolizmanın yavaşlaması ve bedenin su tutmaya başlamasıdır. Su tutan vücut soğur soğuyan vücut da bazı hastalıklara daha yatkın hâle gelir. Mesela düzenli spor yapan kilo veren pcoslulara bakın adeti hemen daha düzene girer iste bunun sebebi aslında vücudu ısıttığı içindir. Yalnızca altın takarak pcosa çözüm bulamayız ama düzenli yürüyüş yapıp süt ve süt ürünlerini azaltıp baharat ağırlıklı beslenirseniz inanın mutlaka değişim olacaktır Allah'ın izniyle hayatınızda, adet döngünüzde. Size hem altın hem de bakır bileklik de tavsiye edebilirim. Nerden aldığınız filan hiç önemli değil bir yerden bakır bileklik ya da bilezik alıp takabilirsiniz.
Ginseng içirin . Haplar zararlı diye biliyorum..selamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Canım keçi boynuzu deneyin kaynatıp suyunu içsin inşallah faydasını görürsünüz denemek istersen özelden yaz ayrıntılı anlatıyım inşallahselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Canım keçi boynuzu deneyin kaynatıp suyunu içsin inşallah faydasını görürsünüz denemek istersen özelden yaz ayrıntılı anlatıyım inşallahselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
selamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekKeçi boynuzu pekmezi veya özü kullansın işe yarıyor en azından doğal ama haplar hakkında bir yorum yapamayacağım bence kendi kafasına göre bişey almasın doktor önerisi en iyisi sağlıklı huzurlu günler diliyorum
Keçi boynuzu pekmezi veya özü kullansın işe yarıyor canım en azından doğal ama haplar hakında yorum yapamayacağım bence doktor önerisiyle alsa daha iyi olur öyle şeyler sonuçta zararlı olabilir bence kendi kafasına göre bişey kullanmasın birde stres edip kafasına takmasınselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Canım bende yaşadım hatta 7-8 aylık evliyken eşim çok takıntılı bir insan bu yüzden oluyordu bende çok araştırdım hatta macun kullandık bu onu daha da çok strese sokuyırdu en son akışına bırakıp çok sakin bir şekilde zamanını ayarlıyorduk bi iki derken düzeldi ha arada bir olduğunda da eczaneden ilaç olduk ondan yarısını kullanıyor 20 dk da çok iyi oluyorselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Daha önce çok daha mı iyiydi birden düştü?ben 30 eşim 35. eşim kendi işini yapıyor her işte olduğu gibi stresleri var tabii ama daha öncesinde böyle bir sorunu yoktu
İstanbulda yasıyorsanız fatih çapa hastanesındekı üroloji bolumune basvurun. O tarz ilaçlar kalp krizi inme gibi seylere sebep olabiliyor. Her ınsan kendisine has biyolojik yapısı onda kotu etkı gostermeyen sende gosterebılır ve bu riske arılacak birsey değilselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Doktora gittik bu arada tahlilleri temiz çıktı. bitkisel olarak birçok yöntem denedik fakat ilaç hiç kullanmadık hem doktorumuz hem eczacımız lifta önerdi bende burada deneyimlemiş kişilerden etkilerini duyabilmek için sordum aslında:)Doktora gitmek neden bir seçenek değil? Ciddi yan etkileri kanıtlanmış ilaçları doktor kontrolü ve tavsiyesi olmadan eşinizin kullanması ne kadar doğru sizce?
sanırım yanlış anlaşılma oldu, hem dahiliye hem de ürolog bölümüne. eczacımız lifta isimli bir performans arttırıcı hap önerdi ben burada bunu ve buna benzer hapları kullanan kişilere sormak istemiştimDoktora gitse daha iyi değil mi belki bisey vardir çözümü olan. Ilacla,kuru yemis ,macunla olmamis
Hahaha sesli güldüm gerçekten güldürdünüz beni35 yaşına kadar bakir mi kalmış eşiniz?
Eşim hiç hayatında spor yapmamış biri :) aslında teşvik edebiliirm böyle birşeyeen güzeli spor spor yapan adam hem uzun sevişiyo ve ilişkiye giriyo hem de erken boşalma olmuyo
Bununla ilgili çok bir görüş göremedim açıkcası ama eczacıda performans arttırıcı olarak liftayı önermişti zaten. sanırım onu alacağımNature's Bounty Vitamin E 400 IU Pure d-Alpha 50 Kapsül
Bir arkadaşımın eşi mevzuyu şöyle çözdü.
Her akşam yatmadan bu e vitamininden 1 tane alsın. Denemenin zararı olmaz. 1 hafta içinde etkisini göstermeye başlar.
Eğer denerseniz, sonuçlarını da yazarsan buı konundan muzdarip bir çok kişi bilgilenir ve faydalanır
Ya o tvde görünen hapları kullanmam zaten bir sürü yan etkisi varmış evet liftanın yan etkisi diğerlerine göre daha azmış eczacımız böyle söylemiştiDoktorun önerdiği ilacı kullanın bence. Bana bu işler çok tehlikeli geliyor. Ordan burdan netten TV'den duyulan ilaçlar vs.