- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- Konu Sahibi Feelingharmony
Kesinlikle bir ürologa kontrole gidin öyle hapla macunla olacak işler değil detaylı bir muayene en iyisi... Hap vs bunlar kalp tansiyon hertürlü riski içeriyor sağlığınızdan olmayın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spora başlasın ayol zor muuKahkaha attım
Çok güzel yakaladınız, altın örneği tam da bununla ilgili. Aslında enerjiden ziyade mizaç ilmiyle alakalı durumlar bunlar. Her maddenin sıcaklık ve soğukluk seviyeleri bulunmakta. Altın ve ipek çok sıcak seviyeye sahiptir ve erkeklerde çok sıcak seviyedeki maddeler iyi gelmez onların dişil taraflarını yükselterek eril taraflarını baskılar. Kadınlarda ise tam tersine doğurganlıklarını dahi olumlu etkiler. Unutturulan ilimleri gün yüzüne bir çıkarabilsek gerçekten cok faydalanacağız ama hem zorlu bir yol hem engelleyenleri çok.Hmm erkeklere altın takmak da haram. O da erkekliğini etkiliyor. Ama ben bunun enerjiyle alakalı olduğunu düşünmemiştim.
Bir şeyler çalışmayınca kafasına vurmak gibi ya da kapatıp açmak gibi olmuş yazın ben de severim banyo sonrası soğuk duş, spor yapanlar özellikle bunu uygular bir de memeler için önerildiğini okumuştum.Aynı durum biz evlendikten sonra da oldu.. bize eskilerin yaptığı bir yöntem soylediler.. bizde onu yaptik.. ise yaradi.. ne zaman öyle bir sorun olsa yapiyoruz o sistemi sonra düzeliyor.. deneyin bence zararsız bir sistem.. esiniz duş alirken sirtindan asagi bir anda soğuk su dökün.. ama dolaptan falan değil yani musluktan gelen soğuk suyu.. sonrasında bi deneme yapin hala aynı mi ... Bizde etkisi olmuştu.. bizde doktora gidip hiçbir sorun yok demişlerdi.. sanirim eskiler bu isi biliyor.. şok etkisi ile düzeliyor.. eskilere göre sevindirik olmuş bizde ne zaman öyle bir sorun olsa soğuk su etkisi ile geçiyor.. bide biraz bilimsel olarak bisi söyleyeyim psikolojik olarak da böyle bir şey olmuş olabilir.. eğer öyleyse bu soğuk su sistemi şok etkisi yapip psikolojik olarak akli bu konuya odaklanmasindan,hoop soğuk su dokulme olayina geçip gırgır şamata ile herşeyinormale döndürüyor olabilir.. psikolojik sorunlar unutulunca yani takıldığı stres yaptığı konuyu unutup aklinin baska bir yere odakliyor buda o sorunu ortadan kaldırıyor.. bisi daha söyleyeyim.. erkeklerin ozel bölgesi sicak sevmez kadınların da soğuk sevmez... Yani erkekler o bolgeyi soğuk su ile yikayincada uyarma olabilir.. kadınların da sıcak su ile uyarı olabilir.. bi deneyin.. umarım faydası olur
Böyle bir hadise hangi kaynaktan ulaştınız tam olarak? Yani Hz.Muhammed’in böyle bir lafını hangi dini kaynaktan öğrendiniz?Yeni çıkmadı anacım Hz. Muhammed, erkek çocuklarına koyun veya keçi etini bol, dana etini az yedirin derken eril enerjiden bahsediyordu da adı eril olunca yepyeni bir şey deniyormuş gibi oluyor. Bizde olan bilgiyi avrupalı tekrar bize satıyor biz de yeni sanıyoruz yani.
Buhari hadislerini inceleyebilirsiniz. Eğer hadislerin değiştirilmeden günümüze geldiğine inanıyorsanız tabiBöyle bir hadise hangi kaynaktan ulaştınız tam olarak? Yani Hz.Muhammed’in böyle bir lafını hangi dini kaynaktan öğrendiniz?
Bence doktora gitsin hapı falan boşverin.selamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Epimedyumlu macun deneyin haplara yönelmeyinselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Aşırı inançlı bir insan değilim ama Kuranı baştan sona okudum, araştırmayı çok severim bilgim olsun isterim, Sahihi buharinin kitabını da okudum. Bilmiyorum hiç denk gelmedim böyle bir söze. Peygamberin olmayan sözlerini varmış gibi lanse etmek çok büyük bir hata olarak kabul ediliyor dinde bu sebeple uyarmak istedim inançlı bir insansınız sanırım, buharinin kitaplarında da çok sık geçer bu söz. Uydurulmuş hadisler makalelerini okuduysanız eğer oralarda gerçek olmayan hadislerin anlaşılmasıyla ilgili önemli ipuçları verirler. Bunlardan birisi de bir peygamberden daha çok bir ihtisas sahibinin tavsiyelerine benzeyen hadislerdir. Mesela; keşkek beli kuvvetlendirir. Yumurta ve soğan kısırlığı giderir hadisleri gibi. Yazmış olduğunuz sözü de buna benzettim açıkçası o sebeple nerede okuduğunuza dair kaynak sordum. Ama siz kesinlikle okuduysanız sorun yokBuhari hadislerini inceleyebilirsiniz. Eğer hadislerin değiştirilmeden günümüze geldiğine inanıyorsanız tabi
Bazı erkekler yapamadan ereksiyon olamazlar. Tek çareniz yalamak. Düştükçe yalamak. Yani oral sexValla tebrik ediyorum burada bu konuyu açanlar adamlara o kadar gaddar davranıyoki siz hiç çekinmeden böyle bi konu açp destek istiyosunuz. Çekinilecek bişeyde yok aslında ben bu bahsettiğiniz haplardan liftayı duymuştum kullanmak için ereksiyon problemi yaşamanıza gerek yok hatta ama kullanıp memnun olanlar vardı
ani gelişen ereksiyon sorunu şeker kolesterol tansiyon gibi hastalıkların işareti olabilir. Benzer sorunu biz de yaşadık. Eşimde kolesterol çıktı. Aile hekiminize genel bir kan testi yaptırın. Sorun varsa ortaya çıkacaktır. Eşim abur cuburu kesip az yağlı yemeye başlayınca her şey yoluna girdi. Bunu doktora söylemek de çok kolay "değerlerime baktırmak istiyorum, uzun zamandır kontrol ettirmedim" derse bakarlar.selamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Açıkçası son zamanlarda çokça meşgul olduğum kadınlaşmış erkekler ve erkekleşmiş kadınlar mevzusunu daha detaylı anlamak içinAşırı inançlı bir insan değilim ama Kuranı baştan sona okudum, araştırmayı çok severim bilgim olsun isterim, Sahihi buharinin kitabını da okudum. Bilmiyorum hiç denk gelmedim böyle bir söze. Peygamberin olmayan sözlerini varmış gibi lanse etmek çok büyük bir hata olarak kabul ediliyor dinde bu sebeple uyarmak istedim inançlı bir insansınız sanırım, buharinin kitaplarında da çok sık geçer bu söz. Uydurulmuş hadisler makalelerini okuduysanız eğer oralarda gerçek olmayan hadislerin anlaşılmasıyla ilgili önemli ipuçları verirler. Bunlardan birisi de bir peygamberden daha çok bir ihtisas sahibinin tavsiyelerine benzeyen hadislerdir. Mesela; keşkek beli kuvvetlendirir. Yumurta ve soğan kısırlığı giderir hadisleri gibi. Yazmış olduğunuz sözü de buna benzettim açıkçası o sebeple nerede okuduğunuza dair kaynak sordum. Ama siz kesinlikle okuduysanız sorun yok
Bu hadisi noktasına virgülüne kadar aynen aktardığımı iddia edemem..Aklımda kaldığı halini yazdım ki bunu yapmakla dinden çıkıldığını ya da çok büyük günaha girildiğini düşünmüyorum. Dana eti satışını düşürmeye çalışmak gibi bir niyetim de yok açıkçası Net bir şekilde bildiğim bir şey var. Ağız, göz, kulak ve burun yoluyla beslenmekteyiz ve hiçbir besin birbiriyle aynı özellikleri taşımıyor ve birbirinden farklı yaratılışa sahip olan erkek ile kadın üzerinde de aynı etkiyi yapmıyor. Bunun mutlaka bir matematiği var ve Kuran-ı Kerim her ilmi barındığı gibi bunu da içinde barındırıyor ama fesaret sahibi olabilmek, görebilmek bunu ortaya çıkarabilmek maalesef günümüzde çok zor. Bir müslüman olarak iyiliğimi düşünerek uyardığınız için cok teşekkür ederim. Bu konuyla ilgili hadislere rastladıkça paylaşırım inşallah sizinle.Aşırı inançlı bir insan değilim ama Kuranı baştan sona okudum, araştırmayı çok severim bilgim olsun isterim, Sahihi buharinin kitabını da okudum. Bilmiyorum hiç denk gelmedim böyle bir söze. Peygamberin olmayan sözlerini varmış gibi lanse etmek çok büyük bir hata olarak kabul ediliyor dinde bu sebeple uyarmak istedim inançlı bir insansınız sanırım, buharinin kitaplarında da çok sık geçer bu söz. Uydurulmuş hadisler makalelerini okuduysanız eğer oralarda gerçek olmayan hadislerin anlaşılmasıyla ilgili önemli ipuçları verirler. Bunlardan birisi de bir peygamberden daha çok bir ihtisas sahibinin tavsiyelerine benzeyen hadislerdir. Mesela; keşkek beli kuvvetlendirir. Yumurta ve soğan kısırlığı giderir hadisleri gibi. Yazmış olduğunuz sözü de buna benzettim açıkçası o sebeple nerede okuduğunuza dair kaynak sordum. Ama siz kesinlikle okuduysanız sorun yok
Burada özelden yazıştığım biri sevgilisinin ilişki sonrası kasıklarına musluk suyu tuttuğunu ve hemen tekrar erekte olduğunu anlatmıştı. Bu dediğinizle uyumlu oluyor.Testosteron ve Sperm Kalitesinin Artırmak İçin Testislerinize Soğuk uygulama
Soğuk uygulama, testislerdeki sıcaklığı düşürerek testosteron ve sperm kalitesini artırabilir. Bu yöntem, doğal fertiliteyi desteklemek için kullanılabilir.www.omurerdemakkaya.com
Soğuk su denemenizi onerecek bilimsel bilgi.. soğuk su diyince dolaptan cikan su değil.. dus alirken normal musluktan akan soğuk su... Deneyin.. deneyen olursada yazsin.. ereksiyon sorunu olanlar..
Merhaba. Ilk once ilaçlara geçmeden bunun en buyuk nedeninin psikolojik olduğunu bilin. Her çift bence yaşar. Bir ara çocuk için tedavilerde o kadad gorev hali almişdi ki artik eşimde sertleşmekle birleşme aninda sonmesi bir oluyordu. Bir iki kere tekrarlayinca bu durum artik ilişkiye başlar başlamaz eşim geriliyordu daha birleşme yok eşim boncuk boncuk terliyordu. Ve sonuç yine negatif. Ben bunun psikolojik oldugunu anladim. Eşime çocuk duşuncesini askiya alalim dedim ve o siralar adet doneminde ilişki olamadigi için on sevişmeyi uzattikca uzattik. Ben de internetden hatta nasil dişiliğimi daha fazla gosteririm, nasil utanmami yenerim adli makaleler okudum ve resmen yuksek performansla adami uçurdum ilişkide sonen eşimle 5 gun ard arda sevişmelerimiz oldu birleşme olmadan. Hepsinde de boşalma oldu dişariya sorunsuz şekilde. Sonrasi zaten kendiliginden geldi. Kendine guveni geri geldi mi herşey yerine oturuyor. Tabi bunun hastalik boyutlari da var. Ilaç gereke bilir. Siz yine de ilişkinize farklilik getirin. Nebileyim erotik şarki, mum işiği, seksi gecelik, başdan çikarici parfum ve saireselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler