Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence profesyonel destek alın ama ben günlük streslerden kaynaklandığını düşünüyorum benim eşim polis ve işi stresli bu durum tabi yatağımıza da yansıyordu tabi. Bizde benzer durumlar yaşadık ama hap ya da macun araştırmadık akışına bıraktık zamanla her şey düzeliyor
Stres her şeyin düşmanı gerçekten ya. Ben zamana bırakmıştım hiç problem etmedim ama eşim haliyle çok takıldı bu konuya o yüzden tuttuk doktorun yolunu. Verdiği ilaçla devam ediyoruz şu an her şey yolunda
Merhaba, bence bir doktora hatta cinsel terapiste danışmanız da fayda var. Bahsedilen ilaç vs başka durumlara sebep olabilir. Küçük bir problem belki hatta çok kolay bir tedavi ile çözülecek durumu daha da zorlastimayin uzmana danışın derim
Evet öyleymiş gerçekten. bi yandan da seviniyoruz fizyolojik olmadığı için şimdi ilaç fayda sağlayınca o kaybettiği özgüven geri geldi haliyle psikolojik olarak da olumlu etkiledi eşimi.
Evet 1 kere olunca geriliyolar psikolojik olarak yorgun olabilir aç olabilir ama kafalari baska calisiyo erkeklerin. 1 kere duzelincede gerisi geliyo ya esimde cok yasiyorum biliyorum tuhaflar yani esimde anksiyete tedavisi goruyor ondan dolayi oluyor