Bakirelikk

öncelikle herkese merhaba uzun zamandır burada üye olmadan mesajları okudum lakin 1 haftadır yeni üye olabildim ve size danışmak istediğim konular var.
Nişanlım ile yakinda evlenecegiz ekimde yani önceleri cinsel temaslarımız oluyordu birbirmizi çıplak gördük dokunduk tatmin ettik birbirimizi ama ben nikah olmadan bakireligimi kaybetmeyi istemedim biz nikahlandikta haziranda 1.5 hafta önce birlikte olmaua karar verdik çünkü onu cok seviyorum ve istiyordum da birlikte olmayı ama başaramadık kayganlastirici vs de almıştık ama galiba yeterli ön sevişme yapamadık benim canım çok yandı 2 kere denedik ama sanki geçilmez bir duvar vardı ve cok bağırdım o da devam edemedi haliyle ve çok ağladım ben bir kez daha denemek istedim ama korktum yine hic yapamadim.Simdi korkuyorum hemde çok acısından dayanamiyorum cok acıyor ve yapmakta istiyorum ama evlenince nasil olacak bilmiyorum o çok istiyor birlikte olmayı. Aklima alkol alip sarhoş olsam o zaman yapsak diye düşündüm hiç alkol almadim ben sarhoş olurum büyük ihtimalle. Sarhoşken birliktelik yaşayan var mi ya da aciyi azaltmak için ne tür yollara basvuran var lütfen yardim eder misiniz eşime kadını olmak istiyorum😥
Merhaba, ilk birliktelikte korku ve strese bağlı olarak kasıldığınız için muhtemelen geçilmez bir duvar var gibi geliyor size.
Size tavsiyem birliktelik öncesinde romantik bir an sağlayıp, ön sevişme de karşılıklı rahatlamanızdır.
Alkol almadıysanız, denemek için doğru bir zaman olmaz bence mide bulantısı, baş dönmesi vb. durumlar ile o anı mahvedebilirsiniz. Veya belki olacak ve çok mutlu olacağınız o anı hiç hatırlamayabilirsiniz.
Ortamda sakinleştirici veya haz duyacağınız müzik olabilir.
Duşta deneyebilirsiniz.
Öncesinde sizi tahrik edecek "Romantik Filmler" izleyebilirsiniz.

Bu sefer de neden eşin kocan olmayan birisi ile birliktelik yaşadın vs gibi şeylerler yargılanmak istemedim
Ne yargılaması asıl neden evlenene kadar bekledin diye yargılayacak az daha millet. Senin dediğin zihniyetin zerresi yok bu sitede 😄

peki sizin ilk denemede mi oldu. Alkol alınca sarhoşluk vs durumunuz oldu mu?
Balayında birkaç kere denememize rağmen ben de epey zorlanmıştım. 4.günün sonunda sanırım olmuştu. Bem rahatlamak için alkol almıştım. İşe yarıyor

Merhaba ben alkol almıştım ama yine de yapamamıştım. İlişki öncesi cinsel videolar izleyebilirsin. Ve eşine de kendine de bolca kayganlastırıcı sür. Kayganlastırıcı bol olunca kolaylıkla giriyor. Kafanda hiç büyütme kendini kastığın için duvar var gibi oluyor aslında duvar falan yok benim de öyle oluyordu 😂 Bir de belki denediginiz pozisyon yanlıştır. Ben bir buçuk sene geçmesine rağmen hala sadece bir pozisyonda ilk girişi rahat yapıyorum. İlk girişten sonrası çok kolay zaten

Merhaba ben alkol almıştım ama yine de yapamamıştım. İlişki öncesi cinsel videolar izleyebilirsin. Ve eşine de kendine de bolca kayganlastırıcı sür. Kayganlastırıcı bol olunca kolaylıkla giriyor. Kafanda hiç büyütme kendini kastığın için duvar var gibi oluyor aslında duvar falan yok benim de öyle oluyordu 😂 Bir de belki denediginiz pozisyon yanlıştır. Ben bir buçuk sene geçmesine rağmen hala sadece bir pozisyonda ilk girişi rahat yapıyorum. İlk girişten sonrası çok kolay zaten
Kayganlaştırıcı sürmüştük baya ama sanki hemen kuruyor gibi onlarda

Kayganlaştırıcı sürmüştük baya ama sanki hemen kuruyor gibi onlarda
Eveet kayganlastırıcılar hemen kuruyor ben de kullanamamıştım sonra zeytinyağ falan denedim. Onla da uğraşmak zor geldi yağlı yağlı hoşuma gitmedi. Belki size biraz tiksinç gelir ama benim eşim tükürüğüyle kayganlastiriyor. Hem benimkine sürüyor hem kendininkine. Ve coook rahat oluyor. Amaan var ya biz yıllarca kafamızda büyüttük bu işi o kadar kolay ki kendini kasma sal gitsiiin

Eveet kayganlastırıcılar hemen kuruyor ben de kullanamamıştım sonra zeytinyağ falan denedim. Onla da uğraşmak zor geldi yağlı yağlı hoşuma gitmedi. Belki size biraz tiksinç gelir ama benim eşim tükürüğüyle kayganlastiriyor. Hem benimkine sürüyor hem kendininkine. Ve coook rahat oluyor. Amaan var ya biz yıllarca kafamızda büyüttük bu işi o kadar kolay ki

Eveet kayganlastırıcılar hemen kuruyor ben de kullanamamıştım sonra zeytinyağ falan denedim. Onla da uğraşmak zor geldi yağlı yağlı hoşuma gitmedi. Belki size biraz tiksinç gelir ama benim eşim tükürüğüyle kayganlastiriyor. Hem benimkine sürüyor hem kendininkine. Ve coook rahat oluyor. Amaan var ya biz yıllarca kafamızda büyüttük bu işi o kadar kolay ki kendini kasma sal gitsiiin
Haklısınız valla ama işte insanız yapmayalım sakın olalım desekte olmuyor ilkten kurtulduktan sonra kolay olur da ilkler hep zordur

Yag gibi olan kayganlastiricilar guzel degil. Ama bazi markalarin bizim salgiladigimiza benzer yapida kayganlastiricilari var. Onlar guzel ve kolay kolay kuruma yapmiyor.
Benim kullandığım Durex marka pembe siseli aloe verali. Üzerinde 2in1 massage gel yazıyor. Ondan cok memnunum. Isterseniz bir deneyin.

Yag gibi olan kayganlastiricilar guzel degil. Ama bazi markalarin bizim salgiladigimiza benzer yapida kayganlastiricilari var. Onlar guzel ve kolay kolay kuruma yapmiyor.
Benim kullandığım Durex marka pembe siseli aloe verali. Üzerinde 2in1 massage gel yazıyor. Ondan cok memnunum. Isterseniz bir deneyin.
Teşekkür ederim bir de onu deneyelim

Kırmızı şaraplı bi ortam okumuştum bir yerde…Sarhoş olunca istem dışı kusmak,işemek gibi eylemlerde olabilir yalnız haberiniz olsun 🙄 bence önce bir kadın doğum uzmanına gidip muayene olun,bir doktorun vereceği tavsiye daha sağlıklı olur.

Kırmızı şaraplı bi ortam okumuştum bir yerde…Sarhoş olunca istem dışı kusmak,işemek gibi eylemlerde olabilir yalnız haberiniz olsun 🙄 bence önce bir kadın doğum uzmanına gidip muayene olun,bir doktorun vereceği tavsiye daha sağlıklı olur.
Muayene oldum da herhangi bir sorunum çıkmadı ama işte korku düşünceler hâlâ yerli yerinde

X