- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
-
- Konu Sahibi Feelingharmony
Erkekler zaten sıcaklar, kadınlar soğuk. Kadınlar sürekli üşür, ben kadınım ama ben üşümüyom, Aralık demeden mont giymem, yoksa?Erkekler sıcağı sevmez lafını duydunuzmu hic bilmiyorum.. soğuk erkeklere faydaliymis.. hae faydalı diyede paso soğuk suda tutmamak lazim.. ama erkeklerde soğuk su ise yarıyor bu durumlarda soklama acisindan..
Esim yasadi ayni sorunu hocaya bile sordu hoca muska yazdi gonderdi anksiyete bozuklugu var esimde tedavi olmaya baslayinca duzeldi psikolojik olarak olabilirmi acaba esinizdedeselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Herkeste aynı durum olmaz .. ama yaz günü üstüne sadece muslin örtü örttüğüm bebegime doktor hatta docent.. bana erkekler soğuğu sevmez demişti.. erkekler sicak o yüzden soğuğu sevmez.. ki bilimsel bir yazi var penise sıcak zararlıymis fazla.. sperm ölümüne sebep olurmus... Araştırın derimErkekler zaten sıcaklar, kadınlar soğuk. Kadınlar sürekli üşür, ben kadınım ama ben üşümüyom, Aralık demeden mont giymem, yoksa?
Soğuğu demisim.. erkekler sıcağı sevmez olacaktıHerkeste aynı durum olmaz .. ama yaz günü üstüne sadece muslin örtü örttüğüm bebegime doktor hatta docent.. bana erkekler soğuğu sevmez demişti.. erkekler sicak o yüzden soğuğu sevmez.. ki bilimsel bir yazi var penise sıcak zararlıymis fazla.. sperm ölümüne sebep olurmus... Araştırın derim
Bir üroloji doktoruna görünüp cinsel iktirsazlik konusunda destek alabilirsiniz bununla ilgili birsuru ilaç terapi vs varselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Merhaba oncelikle gecmis olsun hic hos bisey degil bu konular sabır gerektiriyor cunku cinsellikte bir ihtiyaç bizde yeni evliyiz bir senelik 5. Ayimizda aynisini bizde yasadik stresden olabilir veya bir kere olmayinca bilinc altina yerlesiyor bidaha olmayacakmis gibi fazla ustune dusmeyin durmadan dusunmeyin ve en onemlisi cinsellik arttirici ilaclar doktor tavsiyesi olmadan asla icmeyin bizim akrabamiz içti doktor tavsiyesi olmadan ve bogazinda simdi delikle yasiyor ve cocuklarida olmadi simdi 50 yaslarindalar surec devam ederse doktora gidin aslada utanmayin cunku utanilacak birsey degil bizde aynisini yasayinca bi kac gun gitmedik iliskiye sonra vücut ister istemez cinselligi tetikliyor ve normal haline donuyorselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Merhabalar bu tür sorunlar için mfk ürünlerini tavsiye ederim (instagramda docdrmfk) panacea adlı takviye gıdayı deneyebilirsiniz çok güzel dönüşler varselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Selamlar,selamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Geçmiş olsun size tavsiyem o tarz ilaclari kullanmamaniz ilerki yaslarda o ilacsiz hic birsey yapamazsiniz çakşır otu toz olandan birde keçi boynuzu özü ve süzme bal günlük 2 kaşık yedirmeni tavsiye ederim dediginiz sorun için çakşır otu erkeklerde yasanan sorunlara iyi geliyor ve keçiboynuzu özü sperm sorununa iyi geliyor balda enerji veriyor isterseniz içine propolis arı sütü polen de katabilirsiniz 1 haftada sorununuz kalmaz birde bitter çikolata tavsiye ederim hem size hemde esinize günlük 1 tane yiyin strese ve mutluluk hormonlarini calistiriyor geçmiş olsun birde eşinize hadi demeyin ilişkiye zorlamayın benim esimdede vardi sorun bu sekilde giderdik aktar önermişti tavsiye ederimselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Tuzlu suyla yıkanıyomuşsun artıyomuştwitterda görüyorum hep dişil enerji şu dişil enerji bu anlamıyorum fransız kalıyorum
Fiziksel bir sorun yokmuş, daha önce de normalmiş her şey, bu süreçte kafaya taktığı sizle ilgili ya da işle ilgili vs bir şeyler mi var acaba? Ben tamamiyle psikolojik olduğunu düşünüyorum anlattıklarınızdan.denedik açıkçası önce doğal yollarlaama çözüm olmadı. Deneyimlemiş birinden duysam harika olur beni biraz korkutuyor da açıkçası baya uzun sürüyormuş etkileri
Hmm erkeklere altın takmak da haram. O da erkekliğini etkiliyor. Ama ben bunun enerjiyle alakalı olduğunu düşünmemiştim.Yeni çıkmadı anacımHz. Muhammed, erkek çocuklarına koyun veya keçi etini bol, dana etini az yedirin derken eril enerjiden bahsediyordu da adı eril olunca yepyeni bir şey deniyormuş gibi oluyor. Bizde olan bilgiyi avrupalı tekrar bize satıyor biz de yeni sanıyoruz yani.