Ah maalesef ki aynı hatayı bende yaptım ve çırpınırken doktor ararken bi yakınıma anlattım güya yardım istiyorum çünkü hangi doktora gitmem gerekiyor bilmiyorum.. Yakınım bana dedi ki madem hastalikliydin evlenmeseydin, hastalıklı insanların evlenmeye hakkı yok böyle olana kadar aklın neredeydi bilmiyor muydun dedi.. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü ki 2 3 gündür sürekli kafamda dönüp duruyor söyledikleri. Daha 2 haftalık evliyim ve her ne kadar denediysem yapamadım umarım bende başarırım
Çok talihsiz bir diyalog. Ben 2 yılın sonunda aştım. Hem de ne kolaymış boşuna çekmişim dedim. Bak anlatim sana. Emin ol sen de aşıcaksın. Ben aştıysam inan herkes aşabilir çünkü bu konuda aşırı korkaktım. Şöyle ki; ben terapiste gittim. Parmak egzersizleriyle aştık. Yaoman gerekenleri söylüyorum.
1. Ayna karşısında vajinanı tanıman ve vajina gişini görmen lazım.
2. Kayanlaştırıco krem al. Ayna karşısında rahat nefes alıp vererek, önce işaret parmağınla giriş yaomayı dene. Göreceksin ki gayet esnek ve yumuşak bir yer aslında. Böylece kafandaki tüm önuargılar kırılacak.
3. Gün içinde sürekli sıkma bırakma egzersizi yap ki kendini ne zaman kastığını ne zaman sıktığını anla ve farkındalık kazan. Birleşme esnasında sıkma değil bırakma eylemi yapacaksın çünkü.
4. Parmak egzersizlerini her gün günde en az 15 dakika yap. Ki orası dıyarsızlaşsın. Azır olduğunda iki parmakla giriş yap. Bol bol yap. Yaptıkça bilişsel olarak hazır olacaksın.
5. Çok sabırlı ol ve yapacağım de. Bu egzersizleri yaparken yorulma ve usanma. Sonu güzel olacak. Ve iyice hazır olmadan sakın deneme çünkü yapamazsan umudun kırılır moralin bozulur.
6. Hazır olduğunda dene. Şöyle yapacaksın. Sakin ol. Önce bolca krem sür. Yapıcam de. Bismillah diyerek dua ederek başla ki manevi güç de hisset. Sonra eşine de sür kremi. Önce oarmaklarınla birkaç deneme yap. Genişlet ve hazırla. Sonra kendini rahat bırak. Sıkma bırakma yap birkaç kere. Tam bırakma ya da ıkınma esnasında yavaşça ve korkmadan penisi içeri al. Gör bak hiç acı macı olmayacak. Diceksin ki ne yani oldu mu. Bu muydu. İnanamayacaksın. E hiç acımıyormuş ki diceksin.
7. Şu çok önemli. Vajina girişi aşağıya doğru. Diklemesine sokmaya çalışma. Bana kalırsa bu en büyük hatamız. Ayrıca penisi iöeriye alacakken azcık yukarıdan başla ve aşağıya doğeu kaydır. Deliğe gelince kendiliğinden içine girecek. Direk vajinanın içine sokmaya çalışırken zor olabilir. Diğer yandan, hep bacaklarını olabildiğince aç derler. Bence bu yanlış çünkü o rahat olmaktan çıkıyor. Hafif açmak yeterli bence.
Bütün bu dediklerimi sabırla ve inançla yao. Emin ol aşıcaksın. Hadi hemen başla.