Pembe Koltukta 14. Haftada 'Aybur34' bizlerle...

ayburum sinirlerimi bozan bir surü şeyyy kaydirigubbakcemile5arıcam seni kocık gıtsın
ohh hattımıda sınırsız faturalı yaptım artıkın durmam daha şekerr:eek:

hee gıderayak bı soru su iş nasıl bir iş yani kankanla ne tarz giyim dusunuyorsunuz bakem ??aklinialirimsmile
sponsor lazımmı kısss buluverem hemencikkkkaydirigubbakcemile3

aybır birikim yapmayı severmisin?yoksa oldugun zamanımı yaşarsın..yarınlarını düşünürmüsün?

ayburum sinirlerimi bozan bir surü şeyyy kaydirigubbakcemile5arıcam seni kocık gıtsın
ohh hattımıda sınırsız faturalı yaptım artıkın durmam daha şekerr:eek:

hee gıderayak bı soru su iş nasıl bir iş yani kankanla ne tarz giyim dusunuyorsunuz bakem ??aklinialirimsmile
sponsor lazımmı kısss buluverem hemencikkkkaydirigubbakcemile3

ohhh artık bol bol konuşuruz:lepi:
sponsor lazım olmazmı
kankam giyim tarzını üstleniyo bende satış politikası
tesettüre yeni moda getircek benim kankam
:nazar:

selam aybur34 eminim tüm sorular sorulmuştur.ben senin bebek dilediğini biliyorum.hamilelerin duası kabul olur derler. hayır mübarek günde rabbimden sana hayırlı bi bebek vermesini diliyorum.... :Saruboceq: Şeniz
:Saruboceq:eek:puyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah razı olsunopuyorumnanaktan
Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip edip sağlıcakla bebişinizi kucağınıza almayı nasip eder inş:Saruboceq::Saruboceq:

aybur canım hala koltuktasın sendemi koltuk sevdasına düştün kaydirigubbakcemile3
koltuk çok rahat ecrinim
tavsiye ederimyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
şimdi annadım siyasilerizemuszemuszemuszemus

aybır birikim yapmayı severmisin?yoksa oldugun zamanımı yaşarsın..yarınlarını düşünürmüsün?

canım ben memur çocuğu olarak büyüdüm
her ayın 15ni bekleyip 16.sında bütün alacak verecekler verilmiş
elinde kalan parayla 1 ayı nasıl geçirebilirimin muhasebesini yapan aile çocuğu olduğum için
çok tasarrufluyumdur
sevdiğim şeylerde para harcamaktan asla kaçınmam ama hep sonramı düşünürüm
yastık altı bende hep vardıryerimsenibenyerimseniben
cüzdanımdaki parayı kuruşuna kadar bilirim
ama eşimde esnaf çocuğu olduğu için cebinde kaçlira vardır bilmez bile:1no2::1no2:
parası kaybolsa anlamaz o yüzden onuda ben idare ediyom

ohhh artık bol bol konuşuruz:lepi:
sponsor lazım olmazmı
kankam giyim tarzını üstleniyo bende satış politikası
tesettüre yeni moda getircek benim kankam
:nazar:

gıss su tarzı bi acıver bakem:nazar: cok merak ettim yawww tuttum siziiii:lepi: yolunuz acık olsun bakem zemuszemus
su sizin memlekette AKER ARMİNE TUGBA gıbı gıyımler varmıs nasıl yerler guzelmı tarzları ısımlerını cok duydum ama merak edıyorum nasıl anlat bakemmm İzmirde yok bole yerler acmak lazım gozelse CADIARZU

aybur takdir ettim seni..çok güzel düşünüyorsun yarınımızı düşünmeliyiz..evin ekonomi bakanı sensin desene..

gıss su tarzı bi acıver bakem:nazar: cok merak ettim yawww tuttum siziiii:lepi: yolunuz acık olsun bakem zemuszemus
su sizin memlekette AKER ARMİNE TUGBA gıbı gıyımler varmıs nasıl yerler guzelmı tarzları ısımlerını cok duydum ama merak edıyorum nasıl anlat bakemmm İzmirde yok bole yerler acmak lazım gozelse CADIARZU

sana tlfda anlatırım kelebeğim aklinialirimsmileaklinialirimsmile
benim kuzen izmirde armineden giyiniyoki armine var izmirde
tuğbayıpek sevmem
armine ve akerin bazı modelleri iyi oluyo
ama fatihte eseri tek geçerim
:lepi:

abowww benım nıye habarım olmadıkı neysem telde sorarım nırde varmıss??
su eserın net adresı varmı ??

kelebek yok yarım almam altın pahalı şuan taban 57 giib oluştu 59 du enson insin bakarız artık..

aybur takdir ettim seni..çok güzel düşünüyorsun yarınımızı düşünmeliyiz..evin ekonomi bakanı sensin desene..
evet canım eşim arkasını düşünemiyo
ne kadarda düşünüyom desede

marka takıntın varmı?kıyafetlerini nereden alırsın?
ne yazikki var canım a.s
yine babamdan kalan alışkanlık küçükken bize sürekli kıyafet alamazdı arada bir alırdı ama en pahalısından alırdiki bi kaç kullanımda bozulmasınyerimseniben
bende marka takıntısından ziyade kalite takıntısı var kolay kolay pazardan alışveriş yapmam

kaç numara ayakkabı giyiyorsun?
37 bazende 38 numara giyiyorum
spor akkabılarda 37.5

kelebek az kaldı canım tam dolsun açıcam 200'ü geçmiştir:)
geçen sene benimde kumbaram vardı
iki kere kumbara yaptım
birisi hayır kurumuna gitti
diğeri ise abimin sıkıntısı vardı ona verdim

abowww benım nıye habarım olmadıkı neysem telde sorarım nırde varmıss??
su eserın net adresı varmı ??

tamam canım öğreniyim sana söylerim
armine izmirde var kelebeğim
eser istanbulda fatih camisinin karşısında

aybur para biriktirme topigi var canım sende katıl bize.kumbirik al bitane..zevkli ve teşvik edici oluyor..

ev almayı düşünüyormusun peki?hangi ilçeden?
evet canım en geç iki yıl içinde almayı düşünüyoz Allah nasip ederse
beylikdüzünden düşünüyoz
innova evleri aklımızda olanlardan birisi ödeme şartları uyarsa alcaz inş

aybur para biriktirme topigi var canım sende katıl bize.kumbirik al bitane..zevkli ve teşvik edici oluyor..

aaaa dur bende geliyim oraya :eek:

X