sadece su istiyom akasiam :1no2:Aybur cum naber?
kına yak sende çirkef karı:tomato::umursamaz:
o bikerem beni seviyo olum:icecream:
Ayburcum istanbula geldigimde beni havalimanindan alirmisin?kaydirigubbakcemile3
ayburcanım,kuzukulağım,haksızlığa uğradığın zaman susarmısın yoksa ölümüne hakkını savunurmusun?
Muneccim gibisin la:1ninca:sadece su istiyom akasiam :1no2:
bu aralar tatsız gibisin bıyıklım :1hug:
havalimanından alır ama otogara bırakmamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çünkü kuzenimi öyle yapmıştım havalimandan alıp otogara bıraktık ordanda kaza yaptık anısı kötü anlıyacağın
anacım dışhat yolcuları 1 saaten önce çıkmıyolar belim kopmuştu kuzeni bekleyene kadr
haa bide gelirken lütfen valizine sahip çık unutma sonradan valize ulaşmak zor oluyo
ben aşağıda kimseyi göremiyom kendimide göremiyom kkya bişe oluyo yine
rütbendeki yazın ve avatarın yetiyo bidenem opuyorumnanaktanMuneccim gibisin la:1ninca:
He bu aralar pek bi tatsizim,
tadimi kacirdilar...senağlama
Sen beni alda ben otogara giderim bidenem...opuyorumnanaktan
Kiz senin kuzen ucuslarin yogun oldugu anda gelmis heral
biz aralikta gelcez o zaman kimse olmaz...:icecream:
Beni alir gidersin hemenkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Evet gulo bende goremyom kim var kim yok...
aybur akşama da misafirn varmı?
rütbendeki yazın ve avatarın yetiyo bidenem opuyorumnanaktan
aralık ayı sakindir bacım sen yeterki geliver yolunaa kırmızı halı döşerim
çayada nikoma giderik
aybur soyadı bastem olan tanıdıgın mı var.benim arkadaşda erzurumlu soyaıdı bastem.merak ettim:)
Ula nikoncacan garisi hazirlik yap saga gelcem...cokacimcoook
hele sen de bakem hangi tarafa gelcen
atatürk havalimanınamı
sabiha gökçenemi
ben atatürke
nikoda sabihaya yakın
bütün hayat hikayemi biliyosun,daha ne biliceksin:mymeka:seviyom valla Tanrıçam:asigim::1hug::1hug:
hakkında o kadar az şey biliyomki tek bildiğim sevdiceğin askerden geldi nikonumun kankasısınolumunekankayizsmile bide makkaj topiğin :lepi:
seni pime koltuğa oturtmak şart oldu :lepi:
seni çok çok sevdim bunda nikomun rolü büyükyerimseniben
Sabiha gokcene incez...
Demek beni nikon garisi alcak,
sende yemek hazirlarsin biz gelene kadarcokacimcoook
bütün hayat hikayemi biliyosun,daha ne biliceksin:mymeka:
deşifre olduk iyimi:çok üzgünüm::roflol:
pimbe koltuğa oturursam bi daha kalkamam bebeğim:smiley-cool:zira cabbar topuklarıma sıkarsa sürekli oturma ihtiyacı hissedebilirim:icecream:
hisler karşılıklı biriciğimŞeniz
he gireriz nolcak ki şakkıdı babamızın malı gibi kullanırık :dance: :roflol::roflol::roflol::roflol:
önce bi sofrana oturalım marifetlerini görelim, kayfeni içelim :jeyyar: yazlığın mı var derdin var; misafir yüzecek, güneşlenecek sen hizmet edecen:roflol: :roflol::roflol: