:
he essah mı kız nereye gidiyon :dance: hiç bişiden de geri kalma nemıssız :mymeka: aklinialirimsmile
kimle gidiyon sudemle değildir umarım mirmirmirmir sudem sana taktım kafayı kusura bakma
bir de soru soram :içelim:
ilgiyle takip ettiğin bloglar nelerdir aklinialirimsmile (dikkat; güncellenen normal bloglar!)
ayburum evin ne güzelmiş kız tertemiz ve ferah koysana evim güzel evime
mobilyaların güzel ama ya salon koltukların da öyle
teşekkürler canım
eşyalar benim zevkimi yansıtmıyo o yüzden koymadım
bütün eşyalar aceleyle alındıbende kabul etmek zorunda kaldım
mobilyaların güzel ama ya salon koltukların da öyle
benim de mobilyaları ben seçmedim aksaraydan yolladılar sadece koltuk rengini ben söyledim ama aksesuarlarla falan kendime ait bi yer haline getirdim
bu yola beraber baş koyduk yiğidopatronusunun nikosu :smiley-cool: dikkatini çekerim mapısa düşmüşlüğüm de var, o yüzden tam manasıyla
allah cidden tependen baksın barbiboshayallersmileAllahtan çok ii kobra dansı yaparım , zamanında fatih ürek yaparken ii seyrettiydim, kobranı salda bak nasıl imana getiriyom o yılanoğlunu :mymeka: kötükedihüso
uzaktan hiçde senin iddia ettiğin gibi görünmüo o meymenetsiz avatar , böykkk böykkkkk kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
çok yapraklı bişi istiosan al bunu koy olum , bu da tanrıça sayılır , ama o şeyi bana sevdiremezsinnnlmaz:
bende tanrıçamın türk bayraklı avatarına bayılıyodumturkbayragi
allah cidden tependen baksın barbiboshayallersmile
gitti ademle havvayı getirdi önüme
önüme bi yaprak virseneaklinialirimsmile
olum benim avatarım afrodit bi kerem..denizden çıktı mercanın içinden:asigim:sen ne anlarsın duygusuz karı:tomato: :tomato:
hem havva anamız tanrıça olmadığından kurtarmıyo bacım:smiley-cool:
tatlım benim,bende çok severdim,özdeşleşmişti benimle:icecream:
ama nişanlım askerden gelsin değiştiricem diye bi düşünce vardı..hoşuma giden bi resim buldum ve değiştirdim:kedi:
sendemi sevmiyosun avatarımı:gitme:
onları biliyok nuniş açtın gene aretlik ağzınışu mahoş konulara girmesene benneyaptımki hatırlatıp moralimizi bozmasana ne güzel gülüyorduk benneyaptımki
olsun gittin işte sonuçta 2 kere tatile gittin ondan sonra soru sormaya geldin :mymeka:
/QUOTE]
şu mahoş konulardan bi çıksam bidaada beni kimse oralara sokamaz zati
napalım hacım dervişin fikri neyse zikri o yaneeeeeee :1closedeyes:
tamam la gittim 2 kez tatile göbek at :dilcikar:
]
:
tatlım benim,bende çok severdim,özdeşleşmişti benimle:icecream:
ama nişanlım askerden gelsin değiştiricem diye bi düşünce vardı..hoşuma giden bi resim buldum ve değiştirdim:kedi:
sendemi sevmiyosun avatarımı:gitme:
bitanem,bu arada sana tüm kalbimle geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum:teselli:
haberini nikomdan öğrendim..:çok üzgünüm:
çok şükür bizlerlesinŞeniz
sadaka neyin verdiniz dimi balım?
:lepi::lepi:sen o yılanları yaprak die yutturmuonmu bana , al sana yapraklı avatar
beendiremedik karıya :1closedeyes: yımırtadan çıkmış kabıını beenmiyo havva analı avatatı beğenmedi hasbammmmm :mymeka:
afrodite gell afrodite :roflol::roflol:
nişanlına söle bidaa askere gitsin bizim göz sağlığımız içinn :roflol::roflol:
ha şunu bileydin o da gıcık oliyi :dilcikar: :dilcikar:
aybuşum şimdik seni tatile gönderiorum, şaka değil seç bakalım gitmek istesen hangisine giderdinnnn
afrikada safari ??
]
uludağda kayak ve şömine başı romantizm ??
hawaide deniz güneş kum :)
gezelim görelim tatiliiii :)
g[/IMG]
pek karşılaşamasakta ben sizi tanıyom ablamMerhaba Aybur. Seninle pek karşılaşmıyoruz ama yine de hazır koltuğa oturmuşken ben de bir soru sorayım istedim.
Hayata yeniden gelme ve baştan yaşama şansın olsa nelerin değişmesini isterdin?
mrb aybur. 1 den 28. sayfaya kadar okuduğuma göre bende seni seviyorum. bir İstanbul aşıkı olarak çok şanlısınız. benim yerime de gezin, hayırlı ramazanlar.
ha şunu bileydin o da gıcık oliyi :dilcikar: :dilcikar: