ben de seni keyifli görünce :dance::dance:
sana niye bir hafta verdi ya:1shok: boyama kitabının en berbat yeri sana geldi sanırım :roflol::roflol::roflol::roflol:
ama niye ya:uhm: başka ne yaptın ki, inşaallah msnden laf yetiştiren sen değildin
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
hoş senden hiç öyle bişey beklemem:1closedeyes: niye kıydı benim fıstığıma ya :gitme:
ben de bugün kalktım dedim ki vay be geçen hafta bugün saat 3te banlanıcamsırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aynen ben de öyle düştüm mapısadelikafadulden maviye van mınıt dedim sonra etiketleri okudum geberdimsırnaşık şey geri geldim dedim ben de yazim bi etiket:sm_confused: :roflol:
yazdım, maviye de yorum yazdım çıktımyasakkelime çıkamadım:1shok:
ama en çok seni görünce gülme tuttu benidelikafadulden dedim nasıl da gülüyordu, eğleniyordu :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
ekşından önce galiba evdekileri hesaplayıp a evet 15 yapıyo
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
bi de; hakkaten zor ya :uhm: dedi ya ben geberdim orda gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de şey diyo; ama benim ilk tepkime bakın, çıkış noktama bakın:roflol: sanırım bize hak verir gibi olduCADIARZUfisfisfiskaydirigubbakcemile3 olay hakkaten trajikomikti
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
kaydirigubbakcemile3
gördümmm :asigim::asigim::asigim:
maşallah peri kızı gibi olmuş fıstım sositososito maşallah Allah özenmiş de yaratmış inşaallah bahtı da güzel olur :asigim: