Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

la nem karısıalsanaalsanasmile:1hug:
sana özel mesaj atılmıyo:enbuyukkk:tebrik ederim bitanem:asigim:allah bir ömür boyu mutlu etsin seni işallahŞeniz
nikonun mekanı yabancı değil,burdan tebrik edebilirim:icecream:

cnm cnm cnmmm ben sana rep verdim düğünden önce ordan dedimmmm msj atılmıyor sana diyeee..herkese atabiliyorum neden sana olmuyor anlamadım yaaaaaaa..
teşkür edewrim cnm bnmmmmmmm darıısı sana en yakın zamanda inş:)

ölüom senin yorumlarina yaaaaaaa:roflol:
hakkaten yaaa beni hücreye atti patron sempatiksalakcinni herkes bi gün alirken ben bi hafta aldim iyimi :sinifsinif:
hep sizin yüzünüzden :umursamaz: gaza getirdiniz beni :mymeka: behlüldür killi saziyedir, agdadir sudur budur:olmaz:
eee bende dayanamadim, dedim benim basim kelmi bende eklicem sengözlerimebaksanab kambersiz dügün olmaz misali :smiley-cool: sonrada aldim cezayi oturdum tabi:delphin:
okumammiiiii:roflol: yiyorsa yazin bakalim yazmis:roflol::roflol::roflol: dönüp dönüp etiketlere baktim mapis hayatimi etiketlerle neselendirdimsempatiksalakcinni
bide bizi attiktan sonra hadi eksin yapalim dememismi dünyayla baglantilarimi kestigim an oldu o mesaj sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
burdaki etiketlerede koptum yaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey aadimiz cikti 15e naparsin -tatlicadiarzu- uzun bi süre hafizalardan silinmez toplu katliamimiz sempatiksalakcinni
sen napiyosun rahatmi koltuk aklinialirimsmile
ben de seni keyifli görünce :dance::dance:
sana niye bir hafta verdi ya:1shok: boyama kitabının en berbat yeri sana geldi sanırım :roflol::roflol::roflol::roflol:
ama niye ya:uhm: başka ne yaptın ki, inşaallah msnden laf yetiştiren sen değildin:3: hoş senden hiç öyle bişey beklemem:1closedeyes: niye kıydı benim fıstığıma ya :gitme:
ben de bugün kalktım dedim ki vay be geçen hafta bugün saat 3te banlanıcamsırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aynen ben de öyle düştüm mapısadelikafadulden maviye van mınıt dedim sonra etiketleri okudum geberdimsırnaşık şey geri geldim dedim ben de yazim bi etiket:sm_confused: :roflol:
yazdım, maviye de yorum yazdım çıktımyasakkelime çıkamadım:1shok:
ama en çok seni görünce gülme tuttu benidelikafadulden dedim nasıl da gülüyordu, eğleniyordu :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

ekşından önce galiba evdekileri hesaplayıp a evet 15 yapıyo :emir_bebek:
bi de; hakkaten zor ya :uhm: dedi ya ben geberdim orda gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de şey diyo; ama benim ilk tepkime bakın, çıkış noktama bakın:roflol: sanırım bize hak verir gibi olduCADIARZUfisfisfiskaydirigubbakcemile3 olay hakkaten trajikomikti :emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

kizzz nem demisken nem cadim dügün fotolarini eklemmis bi bak istersen peri kizi gibi olmus :asigim:
gördümmm :asigim::asigim::asigim:
maşallah peri kızı gibi olmuş fıstım sositososito maşallah Allah özenmiş de yaratmış inşaallah bahtı da güzel olur :asigim:

nikooomm :gitme: sen mi oturdun pembiş koltuga..nete giremedm yaa.yetişemedimm :(
oturup tüm sayfaları okuycam artık :kahve: sempatiksalakcinni

senin uzun sürdü ama biz yine sıyırdık erkenden sempatiksalakcinni çıktık :lepi: evet ya denedim sonunda attırdım kendimi kaydirigubbakcemile beraber olduk hep birlikte dışardan seyrettim bende kaydirigubbakcemile4
çokkk beğendim sorma hem güldüm hem de kendimekızdım :oklava:
bu rekor bir daha kırılamaz sempatiksalakcinni akannehir :icecream:
erkenden ciktiniz olan yine bana oldu boshayallersmile
su koskoca kkda benden daha cok ban yiyen var midir acaba sempatiksalakcinni
ayyyyyyyyyyy bıstıkkkkkk çok tatlısın yaf:)
o senin datluluguuunn sekerparem Şeniz

ben de seni keyifli görünce :dance::dance:
sana niye bir hafta verdi ya:1shok: boyama kitabının en berbat yeri sana geldi sanırım :roflol::roflol::roflol::roflol:
ama niye ya:uhm: başka ne yaptın ki, inşaallah msnden laf yetiştiren sen değildin:3: hoş senden hiç öyle bişey beklemem:1closedeyes: niye kıydı benim fıstığıma ya :gitme:
ben de bugün kalktım dedim ki vay be geçen hafta bugün saat 3te banlanıcamsırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aynen ben de öyle düştüm mapısadelikafadulden maviye van mınıt dedim sonra etiketleri okudum geberdimsırnaşık şey geri geldim dedim ben de yazim bi etiket:sm_confused: :roflol:
yazdım, maviye de yorum yazdım çıktımyasakkelime çıkamadım:1shok:
ama en çok seni görünce gülme tuttu benidelikafadulden dedim nasıl da gülüyordu, eğleniyordu :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

ekşından önce galiba evdekileri hesaplayıp a evet 15 yapıyo :emir_bebek:
bi de; hakkaten zor ya :uhm: dedi ya ben geberdim orda gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de şey diyo; ama benim ilk tepkime bakın, çıkış noktama bakın:roflol: sanırım bize hak verir gibi olduCADIARZUfisfisfiskaydirigubbakcemile3 olay hakkaten trajikomikti :emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

gördümmm :asigim::asigim::asigim:
maşallah peri kızı gibi olmuş fıstım sositososito maşallah Allah özenmiş de yaratmış inşaallah bahtı da güzel olur :asigim:
ah bi bilsem niye bana dah acok ban verdigini :2: özel msjla sordum ama kaydirigubbakcemile2 dedimki patron yaa niye bana bu kaaa cok ban virdinde digerlerine az virdiiinn, bide bugün ne giydindeki gacilara hep uyari yollarken bizi aninda banladin ama ne giydinde bi allan kulu banlanmadi diye sordum sempatiksalakcinni ins bide bunun icin ban yemem guclubacismile
yok anacim ne laf yetistirmesi :1: msni bile yok, hem siteden atilma korkusuyla hic yazar miyim ben :patrondantirsansmili: sempatiksalakcinni
yok yok baska bisi yapmadim :2: akillandim, bidaha hicbi olaya karisip ban almicam dedim ama kelam saolsun samata yapalim derken bani alip oturdum yine boshayallersmile

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yaaa benide o van minitlar, behlüller, killi saziyeler güldürdü, demek bende seni güldürmüsüm sırnaşık şeysırnaşık şey
aynen yaaa banlandiktan sonra baktimda kazenin yazdiklarina geberdim resmen gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hak verdi ama caktirmadi aklinialirimsmile kim olsa hak verir ama -tatlicadiarzu-sırnaşık şey trajiikomiginde trajikomigi:roflol::roflol:

komserim delikafadulden sen 15 günlüğüne memlekete gitmedin mi hayırdır fisfisfis :sm_cool:
ablan kurrban olsun sana :kedi: tabiki de çok seviyorum :asigim:
elimde olsa senin o güzel kısırını, yemeklerini yemeye gelirdim olumunekankayizsmile ama şırnaka gitmeden önce :smiley-cool: :1rolleyes:
çok seviyorum seni bambaşkasın sen de:utangac:

gittim be kızanım anamın yanındayım
anama leptop aldım bide vınn aldım
tee şırnaktan kameraynan görüşcez anamgillen
oyy kısırlarım yemeklerin kurban ossun sanaaa
nikonum benımmm
Şeniz

Nikocum mapısa düşersek :delphin: gene hangi sebepten içeri gireriz sempatiksalakcinni bu sefer :lepi: :icecream:
ohooooo sen, ben, mavi, fıstık ve zabani de bir aradaysak yine geyik sevdamızdan banlanırız ablacım :icecream:

ohhh kimler gelmiş mapıslık bitti ha sonunda kaydirigubbakcemile5

mavi nikomu ve ben çıbık çıktık içerden kaydirigubbakcemile allah düşürmesin bir daha kk nın en topluca cezası buydu herhalde :delphin: :tomato:
amin Allah düşürmesin bi daha ablacım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
sayılır sayılır :roflol: sana kolay gelsin niko sorgu koltuğunda a.s.
teşekkür ederim pitis çok naziksin a.s. olumunekankayizsmile Şeniz
yaa bitti ama nasil bitti bide bana sor meger:sinifsinif:kk'nin hayatimdaki yeri büyükmüs sempatiksalakcinni
bigün mutlaka denicem dedin bak lafinda durdun mapis hayatinida denedin aklinialirimsmile nasil begendinmi bari :roflol:
ama bi gündüya anlamamissindir kaydirigubbakcemile3
yaaa evet bencede, ilk defa 15 kisiyi birden banladigina sahit oldum kötükedihüso
iyi dayanmışsın fıstığım ya akannehir :teselli:
hem 15 kişi bir anda, hem hiç uyarı vermeden, hem de kavga değil geyikten delikafadulden
daha sonra peşimizden de gelen oldu kaydirigubbakcemile3 biri etikete nikoncan ve maviyi niye banladın kazen yazmış :roflol::roflol::roflol::roflol:
daha sonra bugün ne giydindekilerden bikaç kişiyi daha banlamış benneyaptımki :hulya: :1:

ohooooo sen, ben, mavi, fıstık ve zabani de bir aradaysak yine geyik sevdamızdan banlanırız ablacım :icecream:

amin Allah düşürmesin bi daha ablacım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim pitis çok naziksin a.s. olumunekankayizsmile Şeniz

iyi dayanmışsın fıstığım ya akannehir :teselli:
hem 15 kişi bir anda, hem hiç uyarı vermeden, hem de kavga değil geyikten delikafadulden
daha sonra peşimizden de gelen oldu kaydirigubbakcemile3 biri etikete nikoncan ve maviyi niye banladın kazen yazmış :roflol::roflol::roflol::roflol:
daha sonra bugün ne giydindekilerden bikaç kişiyi daha banlamış benneyaptımki :hulya: :1:

zevkli oliiiii ama nikomu sempatiksalakcinni :icecream: amin diycem ama pekte belli olma zbize güvenmeyin deriz artık :teytey: gerçi ben söz verdim uslu durcam diye :hulya:

imzanı yirim senin nasılda bulmuş buluşturmuş şakkıdı
ılerde inş kayınvalıde olunca nasıl bırı olursun ? neye dayanamaz yada neye tahammül edemez olursun? de bakamm :jeyyar:
hee kilo ticketim arıza yaptı bunu ayarladım sempatiksalakcinni :dance: :tomato: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

senin uzun sürdü ama biz yine sıyırdık erkenden sempatiksalakcinni çıktık :lepi: evet ya denedim sonunda attırdım kendimi kaydirigubbakcemile beraber olduk hep birlikte dışardan seyrettim bende kaydirigubbakcemile4
çokkk beğendim sorma hem güldüm hem de kendimekızdım :oklava:
bu rekor bir daha kırılamaz sempatiksalakcinni akannehir :icecream:
ank ablamın arkasından herkes şaşırdı :uhm: bi de dediler hiç banlanmadım bu zamana kadar merak ediyorum ded, dediler çok içim burkuldu vala :1hug: kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyyyyy nikocan can can demek bu hafta burda:):)nekdr çok sayfa var okuyamadım ya:)yemek yiyip hepsini okuycam öyle soru sorcam kuzucuguma:)
oyyy taze gelin nem :dance: peri kızı mübarek maşallah, o ne güzelllikti öyle, Allah nazarlardan saklasın olumunekankayizsmile:nazar:
kız burayı okumakla vakit geçirmeseydin, teze gelinsin tadını çıkar :jeyyar: sırnaşık şey :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bekliyorum güzelim :emir_bebek: olumunekankayizsmile

Totosu ağırmış pembiş irenkli koltukta ,çıkmış dolanmış bi de bana rep veeerrmiiiişşşş..olumunekankayizsmile

hee kilo ticketim arıza yaptı bunu ayarladım sempatiksalakcinni :dance: :tomato: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ank ablamın arkasından herkes şaşırdı :uhm: bi de dediler hiç banlanmadım bu zamana kadar merak ediyorum ded, dediler çok içim burkuldu vala :1hug: kaydirigubbakcemile3

oyyy taze gelin nem :dance: peri kızı mübarek maşallah, o ne güzelllikti öyle, Allah nazarlardan saklasın olumunekankayizsmile:nazar:
kız burayı okumakla vakit geçirmeseydin, teze gelinsin tadını çıkar :jeyyar: sırnaşık şey :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bekliyorum güzelim :emir_bebek: olumunekankayizsmile

ben süpriz isim oldum herhalde :icecream: dilek olay ya 2.5 yıldır buradayım bide sempatiksalakcinni :delphin: :roflol:

nikocum esınle anlasarakmı evlendın görücü usulu neyımmı:1:
aslı bugün gelmicen sandım he, alıştırdın :lepi:
anlaşarak hem de gül gibi anlaşarak evlendik kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
la nem karısıalsanaalsanasmile:1hug:
sana özel mesaj atılmıyo:enbuyukkk:tebrik ederim bitanem:asigim:allah bir ömür boyu mutlu etsin seni işallahŞeniz
nikonun mekanı yabancı değil,burdan tebrik edebilirim:icecream:
hacı yalandan bi soru sorsaydın en azından :kahve: :icecream: :tomato: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen yorumlarıma cevap yazmayınca bir garip hissediyorum ha :a015: alıştım bizim topikten :icecream: sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cnm cnm cnmmm ben sana rep verdim düğünden önce ordan dedimmmm msj atılmıyor sana diyeee..herkese atabiliyorum neden sana olmuyor anlamadım yaaaaaaa..
teşkür edewrim cnm bnmmmmmmm darıısı sana en yakın zamanda inş:)
o bir ara sunuma kaçtı bizi bıraktı, daha yeni geldi, normal olarak birikmiştir mesajları:mymeka: :umursamaz: :delphin:
nikooomm :gitme: sen mi oturdun pembiş koltuga..nete giremedm yaa.yetişemedimm :(
oturup tüm sayfaları okuycam artık :kahve: sempatiksalakcinni
patiim :1hug: öncelikle başınız sağolsun tatlımolumunekankayizsmile
çok sevindim seni gördüğüme :dance::dance:
daha burdayım kız yetiştin, aşada ticket yaptım ordan kendini ayarla gel bekliyom :dance: :CüvCüv: :delphin: :hulya: :roflol:

erkenden ciktiniz olan yine bana oldu boshayallersmile
su koskoca kkda benden daha cok ban yiyen var midir acaba sempatiksalakcinni
o senin datluluguuunn sekerparem Şeniz

ah bi bilsem niye bana dah acok ban verdigini :2: özel msjla sordum ama kaydirigubbakcemile2 dedimki patron yaa niye bana bu kaaa cok ban virdinde digerlerine az virdiiinn, bide bugün ne giydindeki gacilara hep uyari yollarken bizi aninda banladin ama ne giydinde bi allan kulu banlanmadi diye sordum sempatiksalakcinni ins bide bunun icin ban yemem guclubacismile
yok anacim ne laf yetistirmesi :1: msni bile yok, hem siteden atilma korkusuyla hic yazar miyim ben :patrondantirsansmili: sempatiksalakcinni
yok yok baska bisi yapmadim :2: akillandim, bidaha hicbi olaya karisip ban almicam dedim ama kelam saolsun samata yapalim derken bani alip oturdum yine boshayallersmile

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yaaa benide o van minitlar, behlüller, killi saziyeler güldürdü, demek bende seni güldürmüsüm sırnaşık şeysırnaşık şey
aynen yaaa banlandiktan sonra baktimda kazenin yazdiklarina geberdim resmen gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hak verdi ama caktirmadi aklinialirimsmile kim olsa hak verir ama -tatlicadiarzu-sırnaşık şey trajiikomiginde trajikomigi:roflol::roflol:
anladım senin nedenini sanırım:emir_bebek: bugün ne giydinde gelen özel mesaja cevap yazmıştın ya o da etkiledi sanırım:hulya: ama 2 gün olurdu o zaman da bilmiyorumkismile
neyse ben kendin gelmicen sandım ona üzüldüm yoksa sayılı gün çabuk geçersempatiksalakcinni :lepi:
yok kızım ben seni biliyom sende öyle huy yok, zaten olan alttan alanlara oluyo CADIARZU :a015: :icecream: kaydirigubbakcemile3
ben kazenin bizden onun pembe koltuğu yüzünden intikam almış olabileceğini zannediyorum:1rolleyes: baktı ki aynı takım orda, nedir çektiğim bunlardan hesabısempatiksalakcinni kazen sarma verim yin mi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: vay be ank ablamın verdiği sarmaların da hiç hatrı yokmuş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
van mınıtı ben maviye yazmıştım yetmedi bir de oraya yazdım; van mınıt kelam van mınıt= yani bir dakika kelam düşün misali :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
işte sloganımız bu; trajikomikin de trajikomiği :lepi: aynen öyle oldu evet :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Canım ya kıyamam :teselli: çokmu ban yedin burada sempatiksalakcinni biz ilk kez milli olduğumuz için anlaymadık ne olduğunu akannehir
milli 15'li! biz en iyisini yapana kadar :lepi: ahahahahahaha:roflol::roflol::roflol::roflol:

gittim be kızanım anamın yanındayım
anama leptop aldım bide vınn aldım
tee şırnaktan kameraynan görüşcez anamgillen
oyy kısırlarım yemeklerin kurban ossun sanaaa
nikonum benımmm
Şeniz
sonra gördüm komserim olumunekankayizsmile
dikkat et vınnn fazla kullanma nemden bile kota yiyo ha kaydirigubbakcemile bırak kameraynan görüşmeyi açmaya korkuyorsun:2:
şırnaka ben de gelirsem barabar cam açarız anana :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bugün seni gördüm uğramışsın çok sevindim ama sen de benim gibi ateş verip kaçmışsın:içelim:

zevkli oliiiii ama nikomu sempatiksalakcinni :icecream: amin diycem ama pekte belli olma zbize güvenmeyin deriz artık :teytey: gerçi ben söz verdim uslu durcam diye :hulya:
ohooo ban bu nerde ne zaman neyle yiyeceğin belli olmuyormuş onu anladım ablacım sempatiksalakcinni :sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

senin sınav nasıl geçti bakalım olumunekankayizsmile biz burda görevimizi yerine getiriyoruz napalım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
inan demedim olumunekankayizsmile hatta tebrik ettim maviyi medeni cesaretinden dolayı vereliniortak
ben buna benzer birşey tasarlamıştım ama o cesareti gösteremedim, pek girişimci biri değilimdir a.s
ben ankete göre seçilen kişiye kendim soru soracaktım, yani bir çeşit ropörtaj gibi
profilinden edindiğim bilgilere göre sorularımı hazırlarım diyordum kaydirigubbakcemile2

sinanvin sonuclarini almadim henüz canim, alinca söylerim

senin fikir de iyiyimis ama neyse bask biseler düsün artik

bu arada etiketler ucmus gidiyooooo kaydirigubbakcemile3

bi soru: etiketlerden hangileri sana ait
:1: :1:
.

Totosu ağırmış pembiş irenkli koltukta ,çıkmış dolanmış bi de bana rep veeerrmiiiişşşş..olumunekankayizsmile
oooo tam rep verilecek mesajdı olumunekankayizsmile
iki mesajın daha hoşuma gitti elimde olsa onlara da verirdim;
zaten elhamdürillah değildir..Elhamdülillah tır..
demem o ki madem misyon adamı olmuş,din öğretmeye kalkıyor, bari yazılışını doğru bilse..yoksa sen de öyle mi biliyorsun:jeyyar:
bayıldım bu yorumlara da:lepi:

ben süpriz isim oldum herhalde :icecream: dilek olay ya 2.5 yıldır buradayım bide sempatiksalakcinni :delphin: :roflol:
abla gene de iyi bir şeyden aldık, daha kötü sebepten de alabilirdik olumunekankayizsmile
az önceki olay çıkan topikte yazılanları okudum, iyi ki öyle insanlardan değiliz turkbayragi Şeniz
ballı kaymak sorudan kacmak yok de bakem nasıl kaynana olcen :oklava:
geride yazdık ya la :mymeka:
etliye sütlüye karışmayan kendi halimde bir kaynana olurum sanırım:CüvCüv:
bir de gelinlerime zevkli şeyler alırdım yeter ki para olsun :icecream:

sinanvin sonuclarini almadim henüz canim, alinca söylerim

senin fikir de iyiyimis ama neyse bask biseler düsün artik

bu arada etiketler ucmus gidiyooooo kaydirigubbakcemile3

bi soru: etiketlerden hangileri sana ait
:1: :1:
.
hadi bakalım hayırlısı inşaallah parlayanım olumunekankayizsmile

cevap niteliğinde olanlar bana ait :lepi: :tomato: fisfisfis :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nikonum şu ban aldığın konuyu merak ettim
bi link atsan da baksam
kazenin listelediklerini merak ettüm de şeker :hulya:

Back