- Konu Sahibi BenmasMavi
nıkonum nirdesin balımmmyerimseniben
cok popoliter oldun kıss hiçç görüşemez olduk yawwwlaelaelaelaelae
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalidem var ablacım kaydirigubbakcemile
aramız, heran herşey olabilecek gibi kötükedihüso
çok karışmaya çalışır alsanaalsanasmile
oğlunun yemekle arası olmadığını bilir
ona kalsa kimse ondan iyi çocuk bakamaz, hele ki gelinler hiiiiç :roflol::roflol::roflol::roflol:
memlekette soran komşularına gelinim düzenli evi temiz maşallah demiş bayanssulusmile
KKyı bilmiyo, bilmesine lüzum yok :1ninca:
en son geldiğinde pedere; oğlumun evi istediğim zaman gelirim herif, dedimirmirmirmir
ben ona hiç karışmam, o da bana karışmasın :1closedeyes:
ABLACIMbuyrunnnnnnnnn
nıko allah iiligni vermesın kaynanalar hepmi böle nenkaydirigubbakcemile3
yağını çıkarmak mı suyunu sıkmak mı işte ona benzedi melekom sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
aklinialirimsmile:jeyyar:
ooooyy koptum...
kendi için niko kendi mi yapacaaak?
yoksa birisi mi nikoya yapacak?
niko en çok hz aldığın şey nedir demek istiyor aşkböcüüm sanırsam ben böle anladım:icecream:
nikomu; biri sana hangi cümleyi kursa asla unutmazsın?
senin sınav nasıl geçti bakalım olumunekankayizsmile biz burda görevimizi yerine getiriyoruz napalım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3.
MasAllah nikoncum dayanikli ciktin, yilmadin ayaktasin!!! :roflol: :roflol: :roflol:
Bu pembe koltukda nerden cikti dedin mi hic?? boshayallersmile
maşallah eğlenin kuzenler :dance::dance::dance: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
fesat karıaklinialirimsmile
hazır müsaitken tanrıçam patronum kankamın geçmesini isterim :Saruboceq: olumunekankayizsmile :dance:nikonum senden sonra koltuğunu kime devretmek istersin:jeyyar:
geldim aslı, süpürgemin benzini bitmişti denıkon kacmısskaydirigubbakcemile3
töbe Yarabbim duyan da bişey sanacak alsanaalsanasmile hey 15 li 15 li, Burhanın tokat yolları taşlı :dance::dance: :lepi:nıkonum nirdesin balımmmyerimseniben
töbe töbe sırnaşık şey benim fotolar sende ya ne zaman göndericen hımmm :mymeka: :icecream:nikonum cancanım imzalı foto ne zaman vercen
oldu sen istedin diye görevi bırakıp gelirimyiter ya yiterr nıkooooooooooooookaydirigubbakcemile
özledik seniii nikoo nikoooooaklinialirimsmile
evet ablacım kaydirigubbakcemile
Kayganan var
tetikte ol guclubacismile
gardını al alsanaalsanasmile
referansı varmı
gözüme girdi kaygana vereliniortak
heçç gerek yok :umursamaz:
anahtar virmee
ortayı bulun kaydirigubbakcemile
Teşkürlerrr nikomu kaydirigubbakcemile3 :icecream: :icecream:
çoğunlıkla desek:icecream: :tomato:
sırnaşık şeysırnaşık şey geldin mi şirinem olumunekankayizsmilekız nikon,yemek yapmaktan hiç hoşlaşmayan biri olarak merak ettim,yemek yapmayı sever misin sengözlerimebaksanab
gece gece nerden geldiyse aklıma...
sorma Aybuşumnikoo çokmu meşgulsün
pandoramnikonum 3 kelime ile ''sen ''?
kendini 3 kelimeye sığdır bakalım
''sen''i anlatan 3 smiley da kafi![]()
hazır müsaitken tanrıçam patronum kankamın geçmesini isterim :Saruboceq: olumunekankayizsmile :dance:
bi kere de beni dert sahabı etmeseniz ha, gittim baktım ama kalamadım malesef bu gece de bana uyku yoktu hay sizin derdinize![]()
ossun ablam ossun zamane tüyosu bunlar taze taze :teytey::teytey: :dance::dance:
:dance:
çalışmadığım yerden sordun ama
bi tane kardeşim var doğumumda, en zor zamanlarımda kolum kanadım, anam babam olmuştu onun yeri ayrıdır benim için hiç şüphesiz :asigim:
her zaman derim bu arzu akıllı kız vesselamtopikteki muhabbeti biliyomusun peki:)arzu diyoki fırsat bu fırsat buluşalımmı kanka:roflol:bu arada etiketine yarıldımmmmdelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey koltuktan inmesine sadece 4 gün:roflol: :roflol: :roflol: inme kal orda:hooray:hep sen otur kk varolduğu sürece..pskopata bağla artık sorulardan![]()
bana yeri geliyo ablalık yapan kardeşim mi diyo bunubende her zaman derim RABBİM senin bize ablalık yapacağını bilmişde bize abla yapmış RABBİM herşeyi bilendir mafoldumben
ablalık sana çok yakışıyor :asigim:
aynen öyle patron :icecream:papatyanil nikomun gardaşımı:1shok: :sm_cool: :dance:
nikomun gardaşı benim gardaşım:içelimapatyanil naber kanka:smiley-cool:
soru:
yalanı affedermisinCADIARZU
sağol aslıcım Şeniznikoncancım günaydınnnnn gece yine uyumamısınızbu sfeer uyuturken uyumamaısın
![]()
aman boşver üç günlük koltuk işte bırak da tadını çıkarayım, hayatı komiğe vurdum işte yoksa hiç çekilmezniko catlama emi o ımza ne yadelikafadulden:roflol::roflol::tomato:
kızının doğum günüsünü tebtik ederim mjoyy:ecrin_bebek: olumunekankayizsmile:ecrin_bebek: