Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

Kayınvalidem var ablacım kaydirigubbakcemile
aramız, heran herşey olabilecek gibi kötükedihüso
çok karışmaya çalışır alsanaalsanasmile
oğlunun yemekle arası olmadığını bilir :delphin:
ona kalsa kimse ondan iyi çocuk bakamaz, hele ki gelinler hiiiiç :roflol::roflol::roflol::roflol:
memlekette soran komşularına gelinim düzenli evi temiz maşallah demiş bayanssulusmile
KKyı bilmiyo, bilmesine lüzum yok :1ninca:
en son geldiğinde pedere; oğlumun evi istediğim zaman gelirim herif, dedimirmirmirmir
ben ona hiç karışmam, o da bana karışmasın :1closedeyes:
ABLACIM:delphin: buyrunnnnnnnnn

Kayganan var :delphin:
tetikte ol guclubacismile
gardını al alsanaalsanasmile
referansı varmı :emir_bebek:
gözüme girdi kaygana vereliniortak
heçç gerek yok :umursamaz:
anahtar virmee kaydirigubbakcemile4
ortayı bulun kaydirigubbakcemile

Teşkürlerrr nikomu kaydirigubbakcemile3 :icecream: :icecream:

nıko allah iiligni vermesın kaynanalar hepmi böle nenkaydirigubbakcemile3

çoğunlıkla desek :delphin: :icecream: :tomato:

kız nikon,yemek yapmaktan hiç hoşlaşmayan biri olarak merak ettim,yemek yapmayı sever misin sengözlerimebaksanab
gece gece nerden geldiyse aklıma...

:roflol::roflol:
aklinialirimsmile:jeyyar:

ooooyy koptum...

kendi için niko kendi mi yapacaaak?

yoksa birisi mi nikoya yapacak?

niko en çok hz aldığın şey nedir demek istiyor aşkböcüüm sanırsam ben böle anladım:icecream:

nikomu; biri sana hangi cümleyi kursa asla unutmazsın?
yağını çıkarmak mı suyunu sıkmak mı işte ona benzedi melekom sempatiksalakcinni
çok uğraştın mı bu anlamı çıkartmak için :delphin:

telefonda veya karşımda biri bana yuvamdan biri için; başınız sağolsun derse (Allah korusun:Saruboceq:) unutamam bilmiyorumkismile
.
MasAllah nikoncum dayanikli ciktin, yilmadin ayaktasin!!! :roflol: :roflol: :roflol:

Bu pembe koltukda nerden cikti dedin mi hic??
boshayallersmile
senin sınav nasıl geçti bakalım olumunekankayizsmile biz burda görevimizi yerine getiriyoruz napalım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
inan demedim olumunekankayizsmile hatta tebrik ettim maviyi medeni cesaretinden dolayı vereliniortak
ben buna benzer birşey tasarlamıştım ama o cesareti gösteremedim, pek girişimci biri değilimdir a.s
ben ankete göre seçilen kişiye kendim soru soracaktım, yani bir çeşit ropörtaj gibi
profilinden edindiğim bilgilere göre sorularımı hazırlarım diyordum kaydirigubbakcemile2

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
fesat karıaklinialirimsmile
maşallah eğlenin kuzenler :dance::dance::dance: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

nikonum senden sonra koltuğunu kime devretmek istersin:jeyyar:
hazır müsaitken tanrıçam patronum kankamın geçmesini isterim :Saruboceq: olumunekankayizsmile :dance:

nıkon kacmısskaydirigubbakcemile3
geldim aslı, süpürgemin benzini bitmişti de
f2c4f2bd2ebbc09058a27a39855a660f.gif

nıkonum nirdesin balımmmyerimseniben
cok popoliter oldun kıss hiçç görüşemez olduk yawwwlaelaelaelaelae
töbe Yarabbim duyan da bişey sanacak alsanaalsanasmile hey 15 li 15 li, Burhanın tokat yolları taşlı :dance::dance: :lepi:
ben de özledim canım, şu görevim bitsin rutin düzenime geri dönücem inşaallah kaydirigubbakcemile4
nikonum cancanım imzalı foto ne zaman vercen
töbe töbe sırnaşık şey benim fotolar sende ya ne zaman göndericen hımmm :mymeka: :icecream: :3:
yiter ya yiterr nıkooooooooooooookaydirigubbakcemile
özledik seniii nikoo nikoooooaklinialirimsmile
oldu sen istedin diye görevi bırakıp gelirim :delphin:
mavi beni keser alimallah :tomato: :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nikonum 3 kelime ile ''sen ''?
kendini 3 kelimeye sığdır bakalım
''sen''i anlatan 3 smiley da kafi:1:

Kayganan var :delphin:
tetikte ol guclubacismile
gardını al alsanaalsanasmile
referansı varmı :emir_bebek:
gözüme girdi kaygana vereliniortak
heçç gerek yok :umursamaz:
anahtar virmee kaydirigubbakcemile4
ortayı bulun kaydirigubbakcemile
Teşkürlerrr nikomu kaydirigubbakcemile3 :icecream: :icecream:
çoğunlıkla desek :delphin: :icecream: :tomato:
evet ablacım kaydirigubbakcemile
tetikteyim ablacım benden yana sorun yok kaydirigubbakcemile4
ooooo orda dursun zaten yasakkelime
ben referansım yemediğine :mymeka:
e olsun o kadar ona da yarıyo gelinim böyle diye bayanssulusmile
bence de ablacım vereliniortak
ah nerde gamyoncuiremsu
bi seneye kadar çok dil döktüm her seferinde Allah razı olsun nikomu hatırlı gelinsin derdi ama artık orta yol yok benden, daha da dil dökmem kurduğu hayalleriyle kalsın alsanaalsanasmile
estağfirullah ben teşekkür ederim ablacım buyrunnnnnnnnn Şeniz
kız nikon,yemek yapmaktan hiç hoşlaşmayan biri olarak merak ettim,yemek yapmayı sever misin sengözlerimebaksanab
gece gece nerden geldiyse aklıma...
sırnaşık şeysırnaşık şey geldin mi şirinem olumunekankayizsmile
kaçırdım malesef aklım kaldı Şeniz
yemek yapmaktan her sıkıldığımda hep seni hatırlıyom, mızmızla ikimiz aynı kafadan diyorum :içelim:
artık bıktım yemek yapmaktan mızmızım yiyen yok :delphin:
pazar günü zeytinyağlı fasulye yaptım, eşim dışardaydı oğluşumla başbaşa yemek yicez dedi, eyvallah dedim pilavını neyini yapmadım
pazartesi yemeğe gelmedi:emir_bebek: bugün gelmedi :emir_bebek: kuzular tadına bile bakmıyo akannehir bi dünden pilav yaptım onu da ancak zorla kırk dil döke döke yediriyorum :umursamaz:
cumaya karnıyarık yapıcam bakalım eşim yemeğe gelirse yer, gelmezse kuzular yine ağzına sürmicek boshayallersmile
nikoo çokmu meşgulsün
sorma Aybuşum
2fbe4d122f98c39a079503da9df3df7f.gif
:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
nikonum 3 kelime ile ''sen ''?
kendini 3 kelimeye sığdır bakalım
''sen''i anlatan 3 smiley da kafi:1:
pandoram
give_rose.gif
gece olunca bekledim, neden gelmedi dedim olumunekankayizsmile
sevecen olumunekankayizsmile
hoşgörülü :mymeka:
huzurlu kaydirigubbakcemile3diyim:lepi:

Son düzenleme:
hazır müsaitken tanrıçam patronum kankamın geçmesini isterim :Saruboceq: olumunekankayizsmile :dance:

topikteki muhabbeti biliyomusun peki:)arzu diyoki fırsat bu fırsat buluşalımmı kanka:roflol:bu arada etiketine yarıldımmmmdelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey koltuktan inmesine sadece 4 gün:roflol: :roflol: :roflol: inme kal orda:hooray:hep sen otur kk varolduğu sürece..pskopata bağla artık sorulardan:1:

bi kere de beni dert sahabı etmeseniz ha, gittim baktım ama kalamadım malesef bu gece de bana uyku yoktu hay sizin derdinize
my_name_is_grisha.gif

ossun ablam ossun zamane tüyosu bunlar taze taze :teytey::teytey: :dance::dance:

:dance:

çalışmadığım yerden sordun ama :delphin:
bi tane kardeşim var doğumumda, en zor zamanlarımda kolum kanadım, anam babam olmuştu onun yeri ayrıdır benim için hiç şüphesiz :asigim:

bende her zaman derim RABBİM senin bize ablalık yapacağını bilmişde bize abla yapmış RABBİM herşeyi bilendir mafoldumben
ablalık sana çok yakışıyor :asigim:

papatyanil nikomun gardaşımı:1shok: :sm_cool: :dance:
nikomun gardaşı benim gardaşım:içelim:papatyanil naber kanka:smiley-cool:

soru::kahve:
yalanı affedermisinCADIARZU

topikteki muhabbeti biliyomusun peki:)arzu diyoki fırsat bu fırsat buluşalımmı kanka:roflol:bu arada etiketine yarıldımmmmdelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey koltuktan inmesine sadece 4 gün:roflol: :roflol: :roflol: inme kal orda:hooray:hep sen otur kk varolduğu sürece..pskopata bağla artık sorulardan:1:
her zaman derim bu arzu akıllı kız vesselam :delphin: yap bi buluşma gözünü sevim:dance: kaydirigubbakcemile4 :CüvCüv: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
komiklik olsun diye yaptım zaten maksat etiket olsun :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende her zaman derim RABBİM senin bize ablalık yapacağını bilmişde bize abla yapmış RABBİM herşeyi bilendir mafoldumben
ablalık sana çok yakışıyor :asigim:
bana yeri geliyo ablalık yapan kardeşim mi diyo bunu :utangac: Allah ayırmasın bizi kardeşim, sana gönlümüzdeki muradı versin hayırlısıyla :Saruboceq: olumunekankayizsmile Şeniz :asigim:
papatyanil nikomun gardaşımı:1shok: :sm_cool: :dance:
nikomun gardaşı benim gardaşım:içelim:papatyanil naber kanka:smiley-cool:

soru::kahve:
yalanı affedermisinCADIARZU
aynen öyle patron :icecream:
yalnız çok sevgi boşluğunda gördüm seni :delphin:
her önüne gelen yakınımı sevdin :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
onları bırak bana konsantre ol bebeğim :jeyyar: cokacimcoook :delphin: o kadar dua ettim kapı dışarı koy diye, sen benimsin böböğüm kaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol::roflol:

yalanı affederim kankam gamyoncuiremsu
ama yalanda ısrar edilmesini affedemem
yani aptal yerine konulup yalanın doğru diye yutturulmaya çalışılmasını asla kabul edemem...

Son düzenleme:
niko gııız toz mu alıyon evde ,ne ettiriyon?opuyorumnanaktan
hadi bize kolay bi yemek tarifnaaamesi ver.cokacimcoook.

ıssız bi adaya gitsen ne alırsın yanına..aklinialirimsmile
ben ne alırdıııım..fisfisfis
bi oturma grubu(kumlar ayağıma totoşuma yapışmasın deyü)naniknanik
Bi gardrop,eşyalarım tozlanmasın deyü)şakkıdı
Bi buzdolabı,(soğuk su içecek baabında)kafamçokkarıştı

nikoncancım günaydınnnnn gece yine uyumamısınız:1:bu sfeer uyuturken uyumamaısın :1::emir_bebek:
sağol aslıcım Şeniz
bu sefer ikimizi de uyku tutmadı :kahve: ama en sonunda ben kazandım :hooray: :roflol::roflol::roflol:
niko catlama emi o ımza ne yadelikafadulden:roflol::roflol::tomato:
aman boşver üç günlük koltuk işte bırak da tadını çıkarayım, hayatı komiğe vurdum işte yoksa hiç çekilmez :kahve: :hulya: :teytey: :dance:
kızının doğum günüsünü tebtik ederim mjoyy:ecrin_bebek: olumunekankayizsmile
Rabbim ona sağlıklı, huzurlu, güzel bir ömür versin opuyorumnanaktan

nikoncan koltukta güle güle otur gız bacım :)

eşinin tahammül etmekte zorlandığın huyları var mı, bu konuda nasıl bir yol izlersin ?

Back