- Konu Sahibi BenmasMavi
teşekkürler şeker çenebaazsempatiksalakcinni
Rica ederim şeker lilyum :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler şeker çenebaazsempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
Vallahi bravo, ben bile öyle aniden kendimi görsem tanımam :roflol:
Canım benim, yani diyorsun ki mecburiyetten yok dedin :roflol:
Aslında ben o sırada annemler gelsin mi diyen arkadaşıma bakmaya çalışmıştım :roflol:
Ay çok gülüyorum yahu, ne geyikti kaydirigubbakcemile3
Ben tanırım bebem,ezberledim yavrum yüzünü
Bir de acuk gezintisin ya dedim normaldir bu çeneden başkası deeldir. sırnaşık şey
Bana da sorsalardı var mı kimse diye ben de yok derdim delikafadulden
Çenebazım peteğim söyle bakem :
Ünlü olsan hangi dizide hangi rolü oynamak isterdin ?
Aşk ve Ceza'da Yasemin olabilir, ama en çok kendime benzettiğim karakter Kavak Yelleri'ndeki Aslı.
Ruh ikizim gibi, o yüzden o rolü çok güzel oynardım kaydirigubbakcemile3
Aşk-ı Memnu'da Bitter de olabilirdim ama Türkan Şoray Kanunları geçerli olursa bayanssulusmile
Sen bitter olursan ben de behlül oluyum o zaman aklinialirimsmile
Olabilir, hiç farketmez ne de olsa Sultanın Kanunlarına göre herşeyi dublörümle yapacaksınız :roflol:
Ben sadece öfke dolu bakma kısmını yaparım![]()
O zaman yokum ben :umursamaz:
Dublöre gerek yok hem .Sen kendine güvenmiyomusun dublör tutuyorsun naniknanik
Öpüşmeyi bilmiyorsan kendini bana bırakırsın zeten kendiliğinden gelişir herşey.Sabah uyandığında da narin bedeninde incecik bir çarşaf olur sempatiksalakcinni
Sonra ben sana pişmanmısın diye sorarım işte böyle devam eder sempatiksalakcinni
Çok fantezist gördüm yavru seni aklinialirimsmile
Bak kabul edersen seninle dağ evine giderik ordan da ver elini köy evine sempatiksalakcinni
Akşam akşam sapıttın beni kafamçokkarıştı
Hadi ben kaçar kuzu benimki gelir birazdan kaydirigubbakcemile
Link vermek yasak, ben size özel mesaj göndereyim en iyisi lilyumcum kaydirigubbakcemile3
Link vermek yasak, ben size özel mesaj göndereyim en iyisi lilyumcum kaydirigubbakcemile3