- Konu Sahibi BenmasMavi
thanks bebeğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohoooooooo hemde ne cokkCanım ya kıyamam :teselli: çokmu ban yedin burada sempatiksalakcinni biz ilk kez milli olduğumuz için anlaymadık ne olduğunu akannehir
sırnaşık şey üstelik torpil var size az bana cok ban akannehir patron beni sevmiii galiba :gitme:benim ilk ban sebebim geyiktendiii kizaaaaamm sempatiksalakcinniohooooo sen, ben, mavi, fıstık ve zabani de bir aradaysak yine geyik sevdamızdan banlanırız ablacım :icecream:
amin Allah düşürmesin bi daha ablacım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim pitis çok naziksin a.s. olumunekankayizsmile Şeniz
iyi dayanmışsın fıstığım ya akannehir :teselli:
hem 15 kişi bir anda, hem hiç uyarı vermeden, hem de kavga değil geyikten delikafadulden
daha sonra peşimizden de gelen oldu kaydirigubbakcemile3 biri etikete nikoncan ve maviyi niye banladın kazen yazmış :roflol::roflol::roflol::roflol:
daha sonra bugün ne giydindekilerden bikaç kişiyi daha banlamış benneyaptımki :hulya:![]()
delikafadulden ben her defasinda akillandim deidm ama alismis kudurmustan beterdir diye bosa dememisler:roflol:
zevkli oliiiii ama nikomu sempatiksalakcinni :icecream: amin diycem ama pekte belli olma zbize güvenmeyin deriz artık :teytey: gerçi ben söz verdim uslu durcam diye :hulya:
sırnaşık şeyşeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey olamaz böyle bisey sırnaşık şey koptuuuuuuum:roflol::roflol::roflol:anladım senin nedenini sanırımbugün ne giydinde gelen özel mesaja cevap yazmıştın ya o da etkiledi sanırım:hulya: ama 2 gün olurdu o zaman da bilmiyorumkismile
neyse ben kendin gelmicen sandım ona üzüldüm yoksa sayılı gün çabuk geçersempatiksalakcinni :lepi:
yok kızım ben seni biliyom sende öyle huy yok, zaten olan alttan alanlara oluyo CADIARZU :a015: :icecream: kaydirigubbakcemile3
ben kazenin bizden onun pembe koltuğu yüzünden intikam almış olabileceğini zannediyorum:1rolleyes: baktı ki aynı takım orda, nedir çektiğim bunlardan hesabısempatiksalakcinni kazen sarma verim yin mi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: vay be ank ablamın verdiği sarmaların da hiç hatrı yokmuş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
van mınıtı ben maviye yazmıştım yetmedi bir de oraya yazdım; van mınıt kelam van mınıt= yani bir dakika kelam düşün misali :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
işte sloganımız bu; trajikomikin de trajikomiği :lepi: aynen öyle oldu evet :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
o topic hangi topicmis gizzzzz söylede hemen ucuveriyimabla gene de iyi bir şeyden aldık, daha kötü sebepten de alabilirdik olumunekankayizsmile
az önceki olay çıkan topikte yazılanları okudum, iyi ki öyle insanlardan değiliz turkbayragi Şeniz
Okudun demi canım yazılanları şok olduk hepimiz ağıza alınmayacak küfürler var
ufff tam ekşınlık ama ben aslında normalde böyle şeylerden uzak kalıyorum kaydirigubbakcemile sen bakma yazılanlara ablacım olumunekankayizsmileOkudun demi canım yazılanları şok olduk hepimiz ağıza alınmayacak küfürler var
topikimizin etiketinin en sempatik sloganı :lepi: kaydirigubbakcemile3Nikonom, biişşii sorucam: sempatiksalakcinni
Tanrıçaylan meg cancuyu seviyular mıı ? -tatlicadiarzu-
.
fistik da cikmis mapustan![]()
![]()
topikimizin etiketinin en sempatik sloganı :lepi: kaydirigubbakcemile3
tanrıça ve meg cancuyu seviyular artı topu da nikoyu seviyular :lepi: sositosositosositososito :dance: kaydirigubbakcemile3
nikoncan gi sen simdi iki saatte cevap verirsin mirmirmirmir
önce su küfürlü topigin linkini ver bana be haciiiiii :hulya:
buyur kuzuuu ben verim saggaa
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/374952-gunah.html
biraz zor oldu emmee cikabildim sonunda
ahandaaa bakin bi diger mapisdasimiz akasiamizda geldi olumunekankayizsmile
allah razi olsun bebisimmm olumunekankayizsmile kafayi siyirmaktan kurtardin benii sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2
banliyken bile sabahin 4üne kadar kkdan cikmiyodumki sempatiksalakcinni kalmiski banim acildi isteidgim kadar yazabilirim kkdan cikcam ::roflol:mapishaden ciktim yaaa
artik sabaha kadar kk dayim:enbuyukkk:
herifi de yatirdim :lepi:
baktim veren yok bende acidim sagga verdimm
biraz zor oldu emmee cikabildim sonunda
ahandaaa bakin bi diger mapisdasimiz akasiamizda geldi olumunekankayizsmile