Pembe Koltuk 2.haftada Çenebaz Bizlerle...

tam buna ben cevap verebilir miyim diyecektim ki zaten referans gösterilmişim :roflol:
valla Çene tarafından bakılınca neler çekiyor bilemeyeceğim ama benim açımdan çok zevkli oluyor.
Çene işin yalvarma kısmında, nolur rahat dur diye; ben ise işin eğlence kısmındayım, bak ben ne yaptım diye. hihoyyyt

En sonunda noluyor peki; msn'de Çene yakalanıp banlandım sonunda böhüüüüü deniliyor :roflol:

Bir de çok pis kötü içerik yaparım ki nedense bu içerikler Çenebaz'a gitmez :roflol:
Ay bak gene aklıma geldi ohaoldumsmile

Ahhh çenecim neler çekiyor demekki senden o yapma diyosende yapacam diyon yani .
Uslu durmuyon bak senide referans göstermiş hemen satmış iki dakkada sempatiksalakcinni seni şu banlanma lütfuna erişemedim arada ayarım kaçıyor ama ayar yapıyom sonra :roflol:

Bal böcüğüm söyle bakem...forumda sevmediğin biri var mı isim verme istersen ama çok istiyorsa ver tabe sempatiksalakcinni

Evet yada hayır demen yeterli...a.s.

tam buna ben cevap verebilir miyim diyecektim ki zaten referans gösterilmişim :roflol:
valla Çene tarafından bakılınca neler çekiyor bilemeyeceğim ama benim açımdan çok zevkli oluyor.
Çene işin yalvarma kısmında, nolur rahat dur diye; ben ise işin eğlence kısmındayım, bak ben ne yaptım diye. hihoyyyt

En sonunda noluyor peki; msn'de Çene yakalanıp banlandım sonunda böhüüüüü deniliyor :roflol:

Bir de çok pis kötü içerik yaparım ki nedense bu içerikler Çenebaz'a gitmez :roflol:
Ay bak gene aklıma geldi ohaoldumsmile

Ben bana böhhüü diye gelinmemesi için elimden geleni yapıyorum ama yine ağlama duvarı ben oluyorum kaydirigubbakcemile3
Bir de teselli hizmetimiz var, bak gülüm dinlen sen biraz diye avutma hizmetimiz de :teselli:

Hmm sorum geldi benim kaydirigubbakcemile5

Tüm hayatı sanaldan ve KK'dan ibaret sanmak ne demektir?
Hayatta en büyük sorununun, tüm insanların kendine topiklerde laf sokmaya çalıştığını sanmak nasıl bir rahatsızlıktır?
Örneklerle açıklayabilir misiniz aklinialirimsmile

Panzehiri yine KK'da bulunan bir rahatsızlıktır gülüm...
Bizim gibi dostluklar reele taşındığında, hastalıkta sağlıkta elele başbaşa olunduğunda kendiliğinden bertaraf olunan bir durumdur.

Kızım nasıl yakalamışlar öyle seni bide müsaitim diyon ne o akşama görücü neyim mi gelcek sempatiksalakcinni anacım yokki bi kardeşimde seni ona alsak soracam esmeraldaya zaten uslumu durmuyor delikafadulden

Hahahah :roflol:
Tam geyiğin ortalarını almışlar, yok deyince ordan benim arkadaş yani annemler gelebilir mi dedi ona cevabendi :roflol:

Ahhh çenecim neler çekiyor demekki senden o yapma diyosende yapacam diyon yani .
Uslu durmuyon bak senide referans göstermiş hemen satmış iki dakkada sempatiksalakcinni seni şu banlanma lütfuna erişemedim arada ayarım kaçıyor ama ayar yapıyom sonra :roflol:

Evin yaramaz çocuğu işte, hiç anne sözü dinlemiyor hiç :umursamaz:

Bal böcüğüm söyle bakem...forumda sevmediğin biri var mı isim verme istersen ama çok istiyorsa ver tabe sempatiksalakcinni

Evet yada hayır demen yeterli...a.s.

Yaratılan her şeyi seviyorum, o ayrı...
Sevmediğim değil ama uyuşmadığım kişiler var, herkesin uyuşması enteresan olurdu zaten yerimseniben

Ya Çene Abla sen neden bu kadar tatlısın he neden söyle bakalım??? zemuszemus

Eğer yanlış okumadıysam, 19 yaşında imişsin. Ben daha büyük düşünmüştüm aslında itiraf ediyorumkaydirigubbakcemile3
Bu olgunluğu neye borçlusun, en büyük kayıbım şu diyebileceğin birşey var mı hayatında?

Ben bana böhhüü diye gelinmemesi için elimden geleni yapıyorum ama yine ağlama duvarı ben oluyorum kaydirigubbakcemile3
Bir de teselli hizmetimiz var, bak gülüm dinlen sen biraz diye avutma hizmetimiz de :teselli:

Panzehiri yine KK'da bulunan bir rahatsızlıktır gülüm...
Bizim gibi dostluklar reele taşındığında, hastalıkta sağlıkta elele başbaşa olunduğunda kendiliğinden bertaraf olunan bir durumdur.

Hahahah :roflol:
Tam geyiğin ortalarını almışlar, yok deyince ordan benim arkadaş yani annemler gelebilir mi dedi ona cevabendi :roflol:

Evin yaramaz çocuğu işte, hiç anne sözü dinlemiyor hiç :umursamaz:

Tamamm anadım canım opuyorumnanaktan heçdinlemiyor seni demi

Eğer yanlış okumadıysam, 19 yaşında imişsin. Ben daha büyük düşünmüştüm aslında itiraf ediyorumkaydirigubbakcemile3
Bu olgunluğu neye borçlusun, en büyük kayıbım şu diyebileceğin birşey var mı hayatında?

:roflol:

Canım benim, orda bir noktayı atlamışsın, 6 senedir 19'um :roflol:

Ama olgunumdur, çocukluğumdan beri, arabesk gelecek bir laf edeyim, gerçekten çok acı yaşadım.
Ölüm acısı, afet acısı, aşk acısı, dost kazığı ne varsa artık...

En büyük kayıbım babamdır, onunla yaşayamadığımız yıllarımdır mafoldumben

Ama olgunumdur, çocukluğumdan beri, arabesk gelecek bir laf edeyim, gerçekten çok acı yaşadım.

19+6 toplamayı unutmuşum benkaydirigubbakcemile3
Özellikle sordum canım, bu olgunluğun boşuna olmadığını biliyordum zaten.
Ortak noktalarımızdan biri demek ki baba, yine yanlış anlamadıysam , Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inş.Sabır versin hepinize.

Canım benim allah rahmet eylesin toprağı bol olsun babacığının :1hug:

canım benim,karşılıklı konuşmuşluğumuz yok ama ben seni buluşmalardan takip ediyorum.şirinlik muskasısın,çok sempatiksin.peki bu sempatiklği şirinliği neye borçlusun???????

Canım benim allah rahmet eylesin toprağı bol olsun babacığının :1hug:

Amin ablam, yerinde rahat olsun :Saruboceq:

canım benim,karşılıklı konuşmuşluğumuz yok ama ben seni buluşmalardan takip ediyorum.şirinlik muskasısın,çok sempatiksin.peki bu sempatiklği şirinliği neye borçlusun???????

Çok teşekkür ederim bu güzel sözlere opuyorumnanaktan
Anneme borçluyum diyeyim, huyum anneme çok benzer çünkü :asigim:

KK de yeni olduğum için benim bir sorum yok.koltuğunuz çok şıkmış buarada:asigim:Sadece okurken gözüme çarpttı,Babanızın toprağı bol olsun Allah rahmet eylesin demeden geçmek istemedim:Saruboceq:Sohbetiniz bol şen olsun

merhaba çenebaz..seni şahsen tanımıyorum ama buluşma topiklerinde en çok buluşan
her türlü şehirde buluşmalara katılan kişi olarak kaldın aklımda..ve de her fotoğrafda
hep gülen kişi olarak :)
burayıda yeni görüyorum hazır gelmişken bişeyler sormak istedim ;)
hayattaki ideallerine ulaşdın mı ? en azından bir kaçına yani kendini ortaokul veya lise
dönemlerinde düşün o zamanlarda istediğin şeyleri elde ettin mi? yoksa tamamen farklı
bir yerdemisin ?

Dün ben de izledimmmmm.Fotoğraflardan ezberlemişim yüzünü

bu çenebaz değil mi dedim içimden.Sonra düşündümmm evet evet bu o dedim

Güzel çıkmışsın da müsaidim dedikten sonra hızlaaa başını çevirmen pek inandırıcı

olmadı :dance:

merhaba çenebaz..seni şahsen tanımıyorum ama buluşma topiklerinde en çok buluşan
her türlü şehirde buluşmalara katılan kişi olarak kaldın aklımda..ve de her fotoğrafda
hep gülen kişi olarak :)
burayıda yeni görüyorum hazır gelmişken bişeyler sormak istedim ;)
hayattaki ideallerine ulaşdın mı ? en azından bir kaçına yani kendini ortaokul veya lise
dönemlerinde düşün o zamanlarda istediğin şeyleri elde ettin mi? yoksa tamamen farklı
bir yerdemisin ?

Merhaba canım Şeniz
Evet buluşmaları seviyorum, elimden geldiğince herkesi tanımak istiyorum, çünkü benim için çok güzel anlar oluyor.
İdeallerime kısmen ulaştım çok şükür, ulaşmaya da devam edeceğime inanıyorum,
Zaten neye inanırsak onu yaşayacağımıza fazlasıyla inanmış biriyim.
Ama ilkokulda ortaokulda başka hayallerim vardı, yol üstünde bıraktım bir kısmını, kendi tercihimdi.
Tercihlerimiz doğrultusunda bir hayat yaşıyoruz, tercihlerinle bir alıp veremediğin var mı dersen yok,
Keşke demektense hiçbir şey için geç olmadığını düşünürüm, sürekli yeni yollar çizerim.
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak demişler, bunu kabullenmiş biriyim.

Dün ben de izledimmmmm.Fotoğraflardan ezberlemişim yüzünü

bu çenebaz değil mi dedim içimden.Sonra düşündümmm evet evet bu o dedim

Güzel çıkmışsın da müsaidim dedikten sonra hızlaaa başını çevirmen pek inandırıcı

olmadı :dance:

kaydirigubbakcemile3

Vallahi bravo, ben bile öyle aniden kendimi görsem tanımam :roflol:
Canım benim, yani diyorsun ki mecburiyetten yok dedin :roflol:
Aslında ben o sırada annemler gelsin mi diyen arkadaşıma bakmaya çalışmıştım :roflol:

Ay çok gülüyorum yahu, ne geyikti kaydirigubbakcemile3

Back