- Konu Sahibi BenmasMavi
Bir soruda benden,neden bu avatarı seçtin:)kime yada kimlere bu hareket :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim bende seni çok seviyorum kuzumm.. Şeniz Şeniz
İnanırmısın daha geçen günlerde kızımla konuştuk bana dediki annne bende üye olsaydım tesadüf beni yakalasaydın ne yapardın diye.kaydirigubbakcemile
Ben söyledim aslında üye ol istersen diye de dersleri çok yoğun onun bide burası olursa dersleri kalır .
Çenesini tutamaz oda beraber mapısa düşmek var burada .. delikafadulden
Herhalde KK da ilk defa ana kız mapısa düşen biz olurduk ..sempatiksalakcinni
Bir soruda benden,neden bu avatarı seçtin:)kime yada kimlere bu hareket :))
Şeniz Şeniz
Eminim kızın da senin kadar tatlı dilli şeker bir kızcedir ablam opuyorumnanaktan
Dersleri aksamasın, ilerde bizim gibi tuzu kuruduğunda bekleriz kaydirigubbakcemile3
Mapısta yalnız kalmazsın işte, ne güzel![]()
günaydın ank06 canımsınn:))
seni sorularlar terletyorlarmııııııı
bu sıçaktan cekilmez demiiiiiiiibilmiyorumkismile
merhaba ank abla diyorum umarım bir sakıncası yoktur sizi genelde görüyorum ama yazışmışlığımız yok..siz terazi burcusunuz kızınız oğlak okudugum kadarıyla..bende terazi kızım oğlak:)
ilişkiniz nasıl kızınızla?
cevap için teşekkür ederim..inat dolu günler bekliyor bizi desenize gelecekte:) çok şanslısınız kızınız oldugu için.hep hayalimdir kızım büyüsün birlikte kahve içmeye gidelim...
ank ablacım seni böyle bir vesileyle tanıdığıma çok memnun oldum olumunekankayizsmile
her yerden diyebileceğim arkadaşlar geldiler, sana ne kadar değer veriyorlar, yerin ayrı yerimseniben
inşaallah birgün seni de "onur üyesi" olarak taçlandırırlar a.s.
cvpların için teşekkür ederim ablacım a.s.