Pembe Koltukta 13.Hafta 'Ank06' Bizlerle...

nece konusyonuzzz yaa benı saf buldunuz tabee:mymeka::roflol::dilcikar:

yörece beeee
niko gacısı dediydi kaydirigubbakcemile2

abla kullandığın gece/gündüz ve göz kremin var mı
varsa hangi marka

Yok desem inanırmısın hiç sevmiyorum ben ya bu tür şeyleri bir ara avon kullanıyordum gündüzkremi olarak doğaya serbest bıraktım kendimi artık saldımm gidiiii işte sempatiksalakcinni gamyoncuiremsu :roflol:

Kazen siteye ünlü birini getirtse ve sana sorsa kimin gelmesini istersinzemuszemus

George Cloneyy ve Kadir İnanır derdim :jeyyar: bayılıyom bu herüflereeee ohaoldumsmileheeleee corc varya anammmmm ne yakuşulku öleee akannehir akannehir

zebos safım bennn:kedi:yi beni yiisositososito

zaten bi bilmem diyenden,bi de yapmam diyenden korkacaksn aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:

George Cloneyy ve Kadir İnanır derdim :jeyyar: bayılıyom bu herüflereeee ohaoldumsmileheeleee corc varya anammmmm ne yakuşulku öleee akannehir akannehir

hiç sorma yaa bende georgeye bayılıyorm:jeyyar:
kendi kankamda çok sever
opuyorumnanaktan

ablacım biz yeni evleneceklere tavsiyen nelerdir eşlerin ne hoşuna gider her konuda nasıl etkilerük kaydirigubbakcemile3 bideeeeee kaç beden takıyorsun ütyennn ayyyyy ben nnnnnn iyice sapıttım :):1:

Adamdaki karizmaya baksana ya zeboşşşş akannehir akannehir

georgeclooney1leatherhe.jpg

georgeclooneyt.jpg

Adamdaki karizmaya baksana ya zeboşşşş akannehir akannehir

georgeclooney1leatherhe.jpg

georgeclooneyt.jpg

kaş,göz dudaklar:asigim::icecream:
off boshayallersmile:kedi:
Allah bununla ayrı uğraşmış boshayallersmile:utangac:
millet götürsün taş gibi manitayı:içelim:
bana da nerde bi kelepir mal o düşsün:mymeka:
çok datlu bi herüf :asigim:
opuyorumnanaktan

:icecream: :icecream:

zaten bi bilmem diyenden,bi de yapmam diyenden korkacaksn aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:

hiç sorma yaa bende georgeye bayılıyorm:jeyyar:
kendi kankamda çok sever
opuyorumnanaktan

bayınılmayacak gibi değilki sempatiksalakcinni

abla sence nolacak bu insanların hali boshayallersmile
nereye gidiyolar böyle

Almış başını gidiyor işte dur diyende yok maalesef hiç iyi görmüyorum delikafadulden

ulen ablaa kocan duymasınnnnaklinialirimsmile

biliyon nan bayıldığımı akannehir

ablacım özeline gireyim mi :1::1:

gir hadi sırnaşık şey azla dalma ama :jeyyar:

ablacım biz yeni evleneceklere tavsiyen nelerdir eşlerin ne hoşuna gider her konuda nasıl etkilerük kaydirigubbakcemile3 bideeeeee kaç beden takıyorsun ütyennn ayyyyy ben nnnnnn iyice sapıttım :):1:

Önce 23 S olacak.
Sevgi saygı sadakat bunlar oldumu güzellll vallaha eşlerin herşey hoşuna giderde tek taraflı olmamalı bence herşeyyyy anladın sen onu delikafadulden naniknanik 75 anacımmm :jeyyar: :roflol: :roflol:

ablacım refaranduma evetmi hayırmı ?

siyaset yokkkk biliyonn
ama hayırr

kaş,göz dudaklar:asigim::icecream:
off boshayallersmile:kedi:
Allah bununla ayrı uğraşmış boshayallersmile:utangac:
millet götürsün taş gibi manitayı:içelim:
bana da nerde bi kelepir mal o düşsün:mymeka:
çok datlu bi herüf :asigim:
opuyorumnanaktan

Herüff boş bir anda yaradılmış mübarek sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni boshayallersmile bunun heykeli dikilmeli sositososito sositososito :delphin:

ank ablacım bir tane kızım var demişsin..allah uzun ömürler versin...şimdi ki aklınla keşke bir tane daha çocuk yapsaydım dediğin oluyor mu?
kendim için soruyorum ben kararsızımda:(

Ablacım seni çok seviyorum opuyorumnanaktan
Birgün bir KK buluşmasında bir de bakmışsın bir üye kızın çıkmış, ne yaparsın :1:
Belki çok saçma oldu ama, bu sıcakta ciddiyetim eridi :roflol:

ank ablacım bir tane kızım var demişsin..allah uzun ömürler versin...şimdi ki aklınla keşke bir tane daha çocuk yapsaydım dediğin oluyor mu?
kendim için soruyorum ben kararsızımda:(

Hoş geldin canım sağol amin inşallah tüm evlatlarımıza uzun ömürler olsun :Saruboceq:.
Arada diyorum ama bizim sağlık sorunlarımız vardı açıkcası cesaret edemedim 2. bir çocuk yapmaya .
Birde şu var aslında çocuklar büyüdükçe istekleri hiç bitmiyor yetişemiyorsun birde herşeyleri olsun istiyorlar imkanlar el verdikçe bizlerde almaya çalışıyoruz tabi..
Yani ben pişman mıyım tamda bilmiyorum aslında arada yaşıyorum bunu acaba olsaymıydı diye bazende iyiki olmamış diyorum...opuyorumnanaktan Şeniz

Ablacım seni çok seviyorum opuyorumnanaktan
Birgün bir KK buluşmasında bir de bakmışsın bir üye kızın çıkmış, ne yaparsın :1:
Belki çok saçma oldu ama, bu sıcakta ciddiyetim eridi :roflol:

Canım benim bende seni çok seviyorum kuzumm.. Şeniz Şeniz
İnanırmısın daha geçen günlerde kızımla konuştuk bana dediki annne bende üye olsaydım tesadüf beni yakalasaydın ne yapardın diye.kaydirigubbakcemile
Ben söyledim aslında üye ol istersen diye de dersleri çok yoğun onun bide burası olursa dersleri kalır .
Çenesini tutamaz oda beraber mapısa düşmek var burada .. delikafadulden
Herhalde KK da ilk defa ana kız mapısa düşen biz olurduk ..sempatiksalakcinni

Back