Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

sen niye uzun kaldin orda

digerleri hemencecik cikiverdi

:roflol: :roflol: :roflol:
patrona sordum patron yoksa sen beni begenmiyorrr musunn didim sempatiksalakcinni bakalim ne cevap gelcek kaydirigubbakcemile3 bide bu yüzden ban yemiyomusum soookkkk :1shok:delikafadulden

kavga varmis dediler , tasimi taragimi toplayip geldim :1: nikonuma bisi yapiyorsaniz öldürrrüm leyyyyyyyyyn
selayimmm sendemiiiiohaoldumsmile herkes tarafindan dislaniyo muyum neyim :gitme: hickimsecikler kavga var diye bana haber vermediki bende tasimi taragii toplayip gelseydim :gitme:

ahanda burdan basliiii
sonuna kadar oku sok gecireceksin
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/374952-gunah-7.html
delikafadulden bu yaptiginla ne büyük sevaba girdin pötübörüümm biliiiinnmiiii sempatiksalakcinniolumunekankayizsmileŞeniz

ohoooooooo hemde ne cokk :delphin: bide marifetmis gibi söylüyorum yaa :smiley-cool: :yüzsüzfstksmili:

sırnaşık şey üstelik torpil var size az bana cok ban akannehir patron beni sevmiii galiba :gitme:benim ilk ban sebebim geyiktendiii kizaaaaamm sempatiksalakcinni
daha sonrakileri sormaya kalkma sakin o kadann cokki hafizam yetmiiii sempatiksalakcinni
eveet gördüm onu kim yazmis allaseeen yaaa kaydirigubbakcemile3 yangina körükle gitmis:roflol: tamda kazen toplu katliam yapmisken sorulcak sorumu o kötükedihüso
kizzz biz etiketten banlandik ama bugün ne giydinde sürekli sacma sapan etiketler oluyo
onlari 9328485774502450 kere uyardilar ama hic ban vermediiler boshayallersmile bizide direk zindana tiktilar :2:

delikafadulden ben her defasinda akillandim deidm ama alismis kudurmustan beterdir diye bosa dememisler:roflol:

sırnaşık şeyşeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey olamaz böyle bisey sırnaşık şey koptuuuuuuum:roflol::roflol::roflol:
yok yok tamamen etiket yüzünden banlandim:smiley-cool:
hahahahha senin sorularina karsilik kazen hic soru sormadimi(gecmise bakmadimda)
bencede olabilerrr sempatiksalakcinni ama ben ilk günümden beri vukuat üstüne vukuat isledigim icin benden ayrica bi intikam almak istemis olabilir :delphin:
birazdan kazen basacak burayi "yeterin ulayyyyynn" dicek sempatiksalakcinniohaoldumsmile anamm tirstimmm
bak banlanmadan öncede banlancaz dedim somaagizliligim tuttu simdide öyle olmasin sempatiksalakcinni
en komigide bizi banladiktan sonra aski memnu topiginde geyik yapmasiydi delikafaduldensırnaşık şey
onlari öyle geyik yaparken üstelik final bölümü varken görünce bi icim gittiki sorma senağlama
zaten basimiza ne geldiyse zhebaninin sankimherifbehlül'ü ve senin van minitlarin yüzünden geldiii:roflol:

o topic hangi topicmis gizzzzz söylede hemen ucuveriyim kaydirigubbakcemile4
kkda bi olay var ve ben kacirdim öylemi ohaoldumsmile olamazzzzz akannehir
insan haber eder :umursamaz:kos fistik olay var yetis der :mymeka:
geberdimmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla o kadar yorumun içinde seni aradım gittin mi diye meğer haberin yokmuş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sana ayıp olmasın en büyük tesellim o geceye yetişebilmekti:tomato: :icecream:
ben dedim kezene kabul edin etiket geyiği sardı sizi gitmediniz :roflol::roflol:

senin o şom ağızlı yorumunu geçen gün okudum farkettim koptum orda delikafadulden ahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sankimherifbehlül :roflol::roflol::roflol::roflol: çok zekiceydi, hem aşırı kıllıymış hem kızı tehdit ediyo yok artık :mymeka: :oklava: :roflol::roflol::roflol::roflol:

nikooolumunekankayizsmilesorum şu bu smiley leri nerden buluyosun çok hoşlar
soruya bak ya :roflol::roflol:

mapidasimsin senne istersen yaparim kuzuuuuulaelaelaelaelae:lepi: sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
anammm dakka bir gol bir, o ne bicim yorumlar yazmis öyle sok oldum resmennnn ohaoldumsmile
hahahha elhamdurillah ben müslümanim yazmis bari dogru düzgün yazsaydi töbe yarabbi yaaa:)

kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
anammm dakka bir gol bir, o ne bicim yorumlar yazmis öyle sok oldum resmennnn ohaoldumsmile
hahahha elhamdurillah ben müslümanim yazmis bari dogru düzgün yazsaydi töbe yarabbi yaaa:)

hic csorma antep fistigim baya bi karisti ortalik:1shok::kahve:
sen nasil kacirdin olayi bacim yawwwwwlülülülülülü

geberdimmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla o kadar yorumun içinde seni aradım gittin mi diye meğer haberin yokmuş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sana ayıp olmasın en büyük tesellim o geceye yetişebilmekti:tomato: :icecream:
ben dedim kezene kabul edin etiket geyiği sardı sizi gitmediniz :roflol::roflol:

senin o şom ağızlı yorumunu geçen gün okudum farkettim koptum orda delikafadulden ahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sankimherifbehlül :roflol::roflol::roflol::roflol: çok zekiceydi, hem aşırı kıllıymış hem kızı tehdit ediyo yok artık :mymeka: :oklava: :roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şey allahim yaaa biri benim snein yorumlarini okurkenki halimi görse kesin deli zanneder beni :1ninca:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hahahah kazen ne dedi?? silmeye bile kiyamamis ani olarak kalmasi icin bide kopyalamis oraya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zhebani nerde yaaaaaaa sankimherifbehlülün yaraticisi:lepi:
yine is basinda kavga ediyo deli kiz yaaa kaydirigubbakcemile3 ama iyi laflar söylemis almis havasini o kadinmi erkekmi, kim yazmissa artik neler neler kacirmisimda haberim yokmus yaaboshayallersmile
aynen yaaa killi semsettin sen önce git kendi killairndan arin sonra kilsiz ara sempatiksalakcinni:mymeka:
nikooolumunekankayizsmilesorum şu bu smiley leri nerden buluyosun çok hoşlar
soruya bak ya :roflol::roflol:

hakkaten yaaaaaa nikoooooooooo hadi elinde olan olmayan ne kadar smiley varsa ekle buraya aklinialirimsmile
yaa bu arada biri kazene su 100grafik sinirini kaldirmasi icin istekte bulunsun sempatiksalakcinni

cocuklarinin ismi ne acaba??sempatiksalakcinni
aklima baska soru gelmedi:kedi:
baş harflerini söylesem olur mu ablası :utangac: A ve S diyim sadece akasyam vereliniortak olumunekankayizsmile
nikoncan gi sen simdi iki saatte cevap verirsin mirmirmirmir
önce su küfürlü topigin linkini ver bana be haciiiiii :hulya:
ula hamam olduğunu bilmesem misafirkene gördün dicem, gelir gelmez kavramış topalığımı:1closedeyes: :mymeka: :2: :roflol::roflol::roflol::roflol:
Aynen kankam opuyorumnanaktan
Topumuz kankayız beya olumunekankayizsmile
evet apritom kankam, KKdaki en büyük şanslarımdan :lepi: :teytey: :dance: olumunekankayizsmile
mapishaden ciktim yaaa
artik sabaha kadar kk dayim:enbuyukkk:
herifi de yatirdim :lepi:
şu herifimi ben de yatırabilsem barabar zabahlasak :lepi: :roflol::roflol::roflol:

ööhöööögamyoncuiremsu
akasiam az sabirli ol guclubacismile nikomun en erken mesaji 2 en gec mesaji ise 6 saat sonra geliyoda o bakimdan yane sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hic csorma antep fistigim baya bi karisti ortalik:1shok::kahve:
sen nasil kacirdin olayi bacim yawwwwwlülülülülülü

gizzz banim yeni acildiya makyaj topiclerinde neyim hasret giderelim derken kacirdim olayi Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoooksırnaşık şey

baş harflerini söylesem olur mu ablası :utangac: A ve S diyim sadece akasyam vereliniortak olumunekankayizsmile

ula hamam olduğunu bilmesem misafirkene gördün dicem, gelir gelmez kavramış topalığımı:1closedeyes: :mymeka: :2: :roflol::roflol::roflol::roflol:

evet apritom kankam, KKdaki en büyük şanslarımdan :lepi: :teytey: :dance: olumunekankayizsmile

şu herifimi ben de yatırabilsem barabar zabahlasak :lepi: :roflol::roflol::roflol:

aklinialirimsmile sen fistikini tanimiyosuuunnn aklinialirimsmile ben ne cinimdir senin haberin yokmu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

anladim sekerim

niye giii adam senle sabahlamiyo mu...
:jeyyar:

akasiam az sabirli ol guclubacismile nikomun en erken mesaji 2 en gec mesaji ise 6 saat sonra geliyoda o bakimdan yane sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

gizzz banim yeni acildiya makyaj topiclerinde neyim hasret giderelim derken kacirdim olayi Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoooksırnaşık şey

ben niko yu daha yeni yeni tanyorum soyledigin icin teskur ettim saga
fistik dusunsene ben sabaha kadar pc basina bekliyomusum nikonun cevap vermesini
esim sabah uyanyomus ben aksamki gibi ayni duryomusum
"uleee kari ne oldi sagaa" "hic sorma heriff niko bagga cevap vermedi onu beklimmm" :roflol: delikafadulden

fistik dusunsene ben sabaha kadar pc basina bekliyomusum nikonun cevap vermesini
"uleee kari ne oldi sagaa" "hic sorma heriff niko bagga cevap vermedi onu beklimmm" :roflol: delikafadulden

ahahhaha tanirsin tanirsiiinnn aklinialirimsmile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hacı yalandan bi soru sorsaydın en azından :kahve: :icecream: :tomato: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen yorumlarıma cevap yazmayınca bir garip hissediyorum ha :a015: alıştım bizim topikten :icecream: sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sorubenneyaptımkiha evet:roflol: :roflol: :roflol:
gülerken kahkaha atarmısın,yoksa ağzını kapar yeni gelin gibi kibar kibar:1:şutarafagittimı gülersin:dance:yada sırnaşık gibi kendini yerlere atarmısınsırnaşık şeyşutarafagitti
geyik olmasın diye olum,heryere geyik taşıyoruz zaten:roflol: :roflol: :roflol:

hadin gizlar size doyum olmaz ben yatyorum saat 1 oldu zaten sabah cok isim var
kk beni bekliyo optum hepiizi byyy

puhahahahahha:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
niko halka mal olmuş biri:1closedeyes:..yoğun insan:1closedeyes:gerekirse aha böyle:1shok: bize cevap vermesini beklicez:delphin:

sorubenneyaptımkiha evet:roflol: :roflol: :roflol:
gülerken kahkaha atarmısın,yoksa ağzını kapar yeni gelin gibi kibar kibar:1:şutarafagittimı gülersin:dance:yada sırnaşık gibi kendini yerlere atarmısınsırnaşık şeyşutarafagitti
geyik olmasın diye olum,heryere geyik taşıyoruz zaten:roflol: :roflol: :roflol:
nerde nikoncan orda geyik:lepi:

hadin gizlar size doyum olmaz ben yatyorum saat 1 oldu zaten sabah cok isim var
kk beni bekliyo optum hepiizi byyy
iyi geceler balimm :3:

puhahahahahha:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
niko halka mal olmuş biri:1closedeyes:..yoğun insan:1closedeyes:gerekirse aha böyle:1shok: bize cevap vermesini beklicez:delphin:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Back