Pembe Koltukta 13.Hafta 'Ank06' Bizlerle...

hayattaki en degerli varlıgın?

Kızım ve eşim Şeniz Şeniz

dünyaya birkez daha gelsem yine yapardım dedıgın sey?

Yine kızımı doğurmak isterdim benim en iyi arkadaşım çünkü... :sm_cool: :1hug:

........yaparken cok mutlu olurum noktalı yeri doldur ablacımmmm:ecrin_bebek:

Benim cadı kızımla gezerken kaydirigubbakcemile4 bişeyler yaparken sositososito sevdiğim arkadaşlarımla beraberken çay :kahve: bile içsem çok mutlu olurum ben :lepi: kaydirigubbakcemile

gece gece costm ablaaaaaa

gördugun tüylerını diken diken eden gıcık oldugun biri varmı varsa kimmmaklinialirimsmile

genel bi soru ablacım burdada olur dısardada:bilmiyorumkismile

Gıcık olduğum insanlar var tabi ister istemez konuşup muhatap oluyorsun Çok üzgünüm çoook sonuçta yüz yüze geliyorsun konuşmak zorunda kalıyorsun . delikafadulden
Ben bide gıcık olduğumu hissettirmem karşımdakine mesafeli davranmaya çalışırım... :icecream: :icecream:
Buradada kendime yakın bulmadığım kişiler var tabiki alsanaalsanasmile ne yapıyorum dersen konularına girmiyorum :kahve: hatta okumuyorum bile :delphin::delphin: bana hakaret ediyorsa altında kalmam tabiki elim armut toplamıyor sonuçta sırnaşık şey kötükedihüso :lepi:

kendine yeni evlilik yıllarında hiç sordunmu ablam dogru bikararmı verdim die ..

Çok bunaldığım zamanlarda dediğim olmuştur tabiki ama hiç pişman değilim eşimle evlendiğime her evlilikte olabilecek sorunları bizlerde yaşadık sorun olmaması zaten imkansız a.s opuyorumnanaktan

ablacım "bizim orlarda derler ki; eş eş eşişe beş boş beşişe anamın adı menevşee" sözünün anlamı nedir Allah aşkına söyle aklinialirimsmile bayanssulusmile :delphin:

ablacım "bizim orlarda derler ki; eş eş eşişe beş boş beşişe anamın adı menevşee" sözünün anlamı nedir Allah aşkına söyle aklinialirimsmile bayanssulusmile :delphin:

bakmaz gıçın samsana çıkar dağın yüseğine bunlar huşşik" sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni :roflol: :roflol: :roflol: huşşikkkk

nikonnnnnnnnnnnnnnnnnn:1:kaydirigubbakcemile3

heeeeeee asli yafrimmmm :roflol: :roflol:

Back