Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

niko gııız toz mu alıyon evde ,ne ettiriyon?opuyorumnanaktan
hadi bize kolay bi yemek tarifnaaamesi ver.cokacimcoook.

ıssız bi adaya gitsen ne alırsın yanına..aklinialirimsmile
ben ne alırdıııım..fisfisfis
bi oturma grubu(kumlar ayağıma totoşuma yapışmasın deyü)naniknanik
Bi gardrop,eşyalarım tozlanmasın deyü)şakkıdı
Bi buzdolabı,(soğuk su içecek baabında)kafamçokkarıştı
biraz rahatsızlandım gacım:emir_bebek: pazartesiden beri ha hasta oldum olcam kaydirigubbakcemile
boğazım ciğerlerim ağrıyo, hafif de öksürmeye mi başladım ne akannehir galiba kulağıma da vuruyor :2:
biraz dinlendim biraz ütü yaptım geldim gali kaydirigubbakcemile4

neler götürüyorsun öyle iyice firdo özentisi gördüm seni:dilcikar:bayanssulusmile
sen götüreceklerini götür gacım kraliçe olmak kolay mı
f50ce668ab4b83ca304de9f68966d1f0.gif
:kahve: :roflol::roflol::roflol::roflol: buyrunnnnnnnnn

sadece kendim olsam ve bekarken gitmiş olsam
bir laptop (şarjı bitmeyen, internete bağlanan)
bir spor ayakkabı
bir de güneş gözlüğü götürürdüm kaydirigubbakcemile2 zemuszemus :dance: :lepi:
elimde olsa çikolatalı pasta ve ıspanaklı börek de götürürdüm cokacimcoook

anammmmmm benim mappissdasimmiiii oturmus koltugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
ne sorsamki bilemedim simdi:1:
mapis hayati nasil gittiiii gizzzzzzşakkıdı
beni orda biraktin tek basima cabukca ciktin geldin sen:mymeka::delphin::roflol:

nikoncan koltukta güle güle otur gız bacım :)

eşinin tahammül etmekte zorlandığın huyları var mı, bu konuda nasıl bir yol izlersin ?
sağol bacım hoşgelmişsen gel sen de rahat otur olumunekankayizsmile

var olma mı, o huyları da olmasa herif süper olacak :delphin:
herşeyi kendine mübah görüp bana yasak koyması
bir de bir olay olsa onu uzattıkça uzatıyo üstüne bir de küstüyse :umursamaz:
diyorum, her evde kavga olur kavga ettik bitti daha uzatma hele de küsme kaydirigubbakcemile
uzattıkça kalp kıracak şeyler söylüyo üstüne bir de küsüyo alsanaalsanasmile akannehir :emir_bebek:

anammmmmm benim mappissdasimmiiii oturmus koltugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
beni orda biraktin tek basima cabukca ciktin geldin sen:mymeka::delphin::roflol:
anaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm rüya mı buuuuuuuuuu
Mauridia_46.gif

nerelerdesin sen:1hug: :mymeka: :oklava:
ne kadar merak ettim bilimisin korktum bizi bıraktın diye olumunekankayizsmile
dün gece nem geldi onunla senin konunu konuşacaktım mesaj kutum dolmuş ulaşamamış bana :gitme:
mapısdaş diyo bir de mapısdaşı mı kaldı sen hücreye alındın sanırım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

valla mapusa düşenin mapus hikayeleri bitmez diye her yerde anlattık, görmemiş mapısa düşmüş tutmuş herkese anlatmış misali :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
burda konuştık maviyle, senin kulağını da çınlattık Şeniz

şok olduk bibeğim, geyik yapmaktan atıldık sandık meğer etikettenmiş :roflol: sen misin zebaninin behlül etiketine gülen ha :delphin: sorma ondan sonra namımız aldı yürüdü, kıyım 15'li olduk :roflol: kazen bi de arkamızdan neler yazdı okudun mu :a015: :roflol::icecream: bir de kıyamamış etiketleri tamamen silmeye, topikte listeledi, okudukça geberiyoruz:roflol: sonra biz dayanamadık ank ablam ben ve mavim gittik gene yorum yazdık orayasempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol:
Allahtan konu kilitlendi de rahat ettik :kahve: :roflol::roflol::roflol::roflol:

sen neler yaptın bakim nerdeysin aklinialirimsmile :mymeka: olumunekankayizsmile

ee gelmesydın nıko koltuk çöktuydu gercı ıyı oldu..
guzel dılkelerın ıcın tesekkur ederım canım amınnn:Saruboceq:
etketler ne öle yıne gırmeseyın mapısa gız:lepi:CADIARZU

anaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm rüya mı buuuuuuuuuu
Mauridia_46.gif

nerelerdesin sen:1hug: :mymeka: :oklava:
ne kadar merak ettim bilimisin korktum bizi bıraktın diye olumunekankayizsmile
dün gece nem geldi onunla senin konunu konuşacaktım mesaj kutum dolmuş ulaşamamış bana :gitme:
mapısdaş diyo bir de mapısdaşı mı kaldı sen hücreye alındın sanırım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

valla mapusa düşenin mapus hikayeleri bitmez diye her yerde anlattık, görmemiş mapısa düşmüş tutmuş herkese anlatmış misali :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
burda konuştık maviyle, senin kulağını da çınlattık Şeniz

şok olduk bibeğim, geyik yapmaktan atıldık sandık meğer etikettenmiş :roflol: sen misin zebaninin behlül etiketine gülen ha :delphin: sorma ondan sonra namımız aldı yürüdü, kıyım 15'li olduk :roflol: kazen bi de arkamızdan neler yazdı okudun mu :a015: :roflol::icecream: bir de kıyamamış etiketleri tamamen silmeye, topikte listeledi, okudukça geberiyoruz:roflol: sonra biz dayanamadık ank ablam ben ve mavim gittik gene yorum yazdık orayasempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol:
Allahtan konu kilitlendi de rahat ettik :kahve: :roflol::roflol::roflol::roflol:

sen neler yaptın bakim nerdeysin aklinialirimsmile :mymeka: olumunekankayizsmile
ölüom senin yorumlarina yaaaaaaa:roflol:
hakkaten yaaa beni hücreye atti patron sempatiksalakcinni herkes bi gün alirken ben bi hafta aldim iyimi :sinifsinif:
hep sizin yüzünüzden :umursamaz: gaza getirdiniz beni :mymeka: behlüldür killi saziyedir, agdadir sudur budur:olmaz:
eee bende dayanamadim, dedim benim basim kelmi bende eklicem sengözlerimebaksanab kambersiz dügün olmaz misali :smiley-cool: sonrada aldim cezayi oturdum tabi:delphin:
okumammiiiii:roflol: yiyorsa yazin bakalim yazmis:roflol::roflol::roflol: dönüp dönüp etiketlere baktim mapis hayatimi etiketlerle neselendirdimsempatiksalakcinni
bide bizi attiktan sonra hadi eksin yapalim dememismi dünyayla baglantilarimi kestigim an oldu o mesaj sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
burdaki etiketlerede koptum yaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey aadimiz cikti 15e naparsin -tatlicadiarzu- uzun bi süre hafizalardan silinmez toplu katliamimiz sempatiksalakcinni
sen napiyosun rahatmi koltuk aklinialirimsmile

kizzz nem demisken nem cadim dügün fotolarini eklemmis bi bak istersen peri kizi gibi olmus :asigim:

ohhh kimler gelmiş mapıslık bitti ha sonunda kaydirigubbakcemile5

mavi nikomu ve ben çıbık çıktık içerden kaydirigubbakcemile allah düşürmesin bir daha kk nın en topluca cezası buydu herhalde :delphin: :tomato:

pitis hoşgeldin canım olumunekankayizsmile ben de soru sormadan gider mi yoksa diye heyecanla bekliyordum kaydirigubbakcemile3
ikoncandan türemiştir diye tahmin eden bi kaç kişi duydum evet gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

hımmmm güzel soru CADIARZU
şu an için düşündüm bulamadım :2:
tutime onu anımsatan smil bulacaktım o hala aklımda unutmadım, onu itiraf edeyim sayılıyorsa :3:

sayılır sayılır :roflol: sana kolay gelsin niko sorgu koltuğunda a.s.

ohhh kimler gelmiş mapıslık bitti ha sonunda kaydirigubbakcemile5

mavi nikomu ve ben çıbık çıktık içerden kaydirigubbakcemile allah düşürmesin bir daha kk nın en topluca cezası buydu herhalde :delphin: :tomato:

yaa bitti ama nasil bitti bide bana sor meger:sinifsinif:kk'nin hayatimdaki yeri büyükmüs sempatiksalakcinni
bigün mutlaka denicem dedin bak lafinda durdun mapis hayatinida denedin aklinialirimsmile nasil begendinmi bari :roflol:
ama bi gündüya anlamamissindir kaydirigubbakcemile3
yaaa evet bencede, ilk defa 15 kisiyi birden banladigina sahit oldum kötükedihüso

imzanı yirim senin nasılda bulmuş buluşturmuş şakkıdı
ılerde inş kayınvalıde olunca nasıl bırı olursun ? neye dayanamaz yada neye tahammül edemez olursun? de bakamm :jeyyar:

yaa bitti ama nasil bitti bide bana sor meger:sinifsinif:kk'nin hayatimdaki yeri büyükmüs sempatiksalakcinni
bigün mutlaka denicem dedin bak lafinda durdun mapis hayatinida denedin aklinialirimsmile nasil begendinmi bari :roflol:
ama bi gündüya anlamamissindir kaydirigubbakcemile3
yaaa evet bencede, ilk defa 15 kisiyi birden banladigina sahit oldum kötükedihüso

senin uzun sürdü ama biz yine sıyırdık erkenden sempatiksalakcinni çıktık :lepi: evet ya denedim sonunda attırdım kendimi kaydirigubbakcemile beraber olduk hep birlikte dışardan seyrettim bende kaydirigubbakcemile4
çokkk beğendim sorma hem güldüm hem de kendimekızdım :oklava:
bu rekor bir daha kırılamaz sempatiksalakcinni akannehir :icecream:

ee gelmesydın nıko koltuk çöktuydu gercı ıyı oldu..
guzel dılkelerın ıcın tesekkur ederım canım amınnn:Saruboceq:
etketler ne öle yıne gırmeseyın mapısa gız:lepi:CADIARZU
ooo yok kuzu mavinin koltukları çok kaliteli kolay kolay çekmez:dance: :roflol::roflol::roflol::roflol:
inşaallah birşey olmaz, nolacak kendi kendimize eğleniyoruz :teytey: :dance: :1:

ayyyyyyyyyyyy nikocan can can demek bu hafta burda:):)nekdr çok sayfa var okuyamadım ya:)yemek yiyip hepsini okuycam öyle soru sorcam kuzucuguma:)

ayyyyyyyyyyyy nikocan can can demek bu hafta burda:):)nekdr çok sayfa var okuyamadım ya:)yemek yiyip hepsini okuycam öyle soru sorcam kuzucuguma:)

la nem karısıalsanaalsanasmile:1hug:
sana özel mesaj atılmıyo:enbuyukkk:tebrik ederim bitanem:asigim:allah bir ömür boyu mutlu etsin seni işallahŞeniz
nikonun mekanı yabancı değil,burdan tebrik edebilirim:icecream:

Back