Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

vuuuuuu bu smil de çok güzelmiş
ba81c94515c128e73142ffe9848ee0b3.gif
torbama atim de bir gün lazım olur bir yerde
ec0b5a1e0b93325e3cdd59032dede2f0.gif

sana da yakıştığını biliyorsun değil mi kerata :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3 :içelim:

nickinin hakkını veriyorsun bacım :uhm: :lepi: :roflol::roflol::roflol:
burda dinleneceğini sanıyorsan bak orda duryasakkelime heran soru gelebilü:delphin: nöbet tutucan, anında cevap yazıcan müşteriyi bekletmicen ok :delphin:
dur ben burdan bir duyuru yapim:3:
kızlar pembe koltukta duyguçıkmazı arkadaşımızı veya görmek istediğiniz arkadaşımızı "mavi" arkadaşımıza bildirebilirsiniz, pamuk eller klavyeye :içelim:

ooooo aşkböcüğüm :içelim:
kendime yeni bişeyler almak :lepi: :dance: :sm_cool:

dimi ama bir anda duygukarmaşası duyguçıkmazı yaşadım..kafamçokkarıştı..yorgun olunca koltukta görünce şaşırdım kaldım..akannehir
ama koltuk doluymuş...
kaç yıllık üyeyim kk nın koltugu oldugunu yeni gördüm.neyse oturanlara oturacaklara hayırlı ugurlu olsun.:lepi:
olur ya bir gün bende oturrum pembiş koltuga.:utangac::utangac::kedi:

acababilmiyorumkismile

k.validen varmı bilmiyorumkismile
varsa aran nasıl CADIARZU
sanada karışırmı alsanaalsanasmile
gelin oğlumu aç bıraktın mı :tomato:
torunlarıma iyi bakıyonmu :emir_bebek:
evini silip süpürdünmü sempatiksalakcinni
kk da çok vakit geçiriyon :mymeka:
sus be gelin :hulya:
bura oğlumun evi ohaoldumsmile
istediğim zaman gelirim kaydirigubbakcemile4
sen karışma bakalım alsanaalsanasmile

DERMİ ..... :delphin: :icecream: :roflol: :roflol:
Kayınvalidem var ablacım kaydirigubbakcemile
aramız, heran herşey olabilecek gibi kötükedihüso
çok karışmaya çalışır alsanaalsanasmile
oğlunun yemekle arası olmadığını bilir :delphin:
ona kalsa kimse ondan iyi çocuk bakamaz, hele ki gelinler hiiiiç :roflol::roflol::roflol::roflol:
memlekette soran komşularına gelinim düzenli evi temiz maşallah demiş bayanssulusmile
KKyı bilmiyo, bilmesine lüzum yok :1ninca:
en son geldiğinde pedere; oğlumun evi istediğim zaman gelirim herif, dedimirmirmirmir
ben ona hiç karışmam, o da bana karışmasın :1closedeyes:
ABLACIM:delphin: buyrunnnnnnnnn

dimi ama bir anda duygukarmaşası duyguçıkmazı yaşadım..kafamçokkarıştı..yorgun olunca koltukta görünce şaşırdım kaldım..akannehir
ama koltuk doluymuş...
kaç yıllık üyeyim kk nın koltugu oldugunu yeni gördüm.neyse oturanlara oturacaklara hayırlı ugurlu olsun.:lepi:
olur ya bir gün bende oturrum pembiş koltuga.:utangac::utangac::kedi:

acababilmiyorumkismile
burası Pembe Koltuk heran herkes oturabilir :delphin:

nikonum 60 yaşına gelirsin inşallah..60 yaşında nasıl düşünürsün kendini?
(Ben Firdoş gibi olmak isterimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)

Ben de nikoncan nickinin şu modayı takip eden ikoncanlardan düşünülerek ortaya çıktığını tahmin etmiştim ama hikayesi farklıymış. kaydirigubbakcemile3 Hmm eweeet soruma gelirsek herkes sorulabilecek her soruyu sormuş amaaa ben de bişe itiraf etmen gerekse ne itiraf eerdin diyeyim...

nikonum 60 yaşına gelirsin inşallah..60 yaşında nasıl düşünürsün kendini?
(Ben Firdoş gibi olmak isterimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)
nası yani 60 yaşında yüz felci mi geçirmek istersin :uhm: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen Firdo gibi bakımlı, alımlı kesin olursun maşallah ona inanırım vereliniortak sırnaşık şey
ama ben minyon olmanın avantajıyla berenmiş gibi genç görünücem:1closedeyes: guclubacismile fisfisfis delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
inşaallah o günleri görmek nasip olur gacım :Saruboceq: olumunekankayizsmile

Ben de nikoncan nickinin şu modayı takip eden ikoncanlardan düşünülerek ortaya çıktığını tahmin etmiştim ama hikayesi farklıymış. kaydirigubbakcemile3 Hmm eweeet soruma gelirsek herkes sorulabilecek her soruyu sormuş amaaa ben de bişe itiraf etmen gerekse ne itiraf eerdin diyeyim...
pitis hoşgeldin canım olumunekankayizsmile ben de soru sormadan gider mi yoksa diye heyecanla bekliyordum kaydirigubbakcemile3
ikoncandan türemiştir diye tahmin eden bi kaç kişi duydum evet gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

hımmmm güzel soru CADIARZU
şu an için düşündüm bulamadım :2:
tutime onu anımsatan smil bulacaktım o hala aklımda unutmadım, onu itiraf edeyim sayılıyorsa :3:

nası yani 60 yaşında yüz felci mi geçirmek istersin :uhm: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:sen Firdo gibi bakımlı, alımlı kesin olursun maşallah ona inanırım vereliniortak sırnaşık şey
ama ben minyon olmanın avantajıyla berenmiş gibi genç görünücem:1closedeyes: guclubacismile fisfisfis delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
inşaallah o günleri görmek nasip olur gacım :Saruboceq: olumunekankayizsmile
:dilcikar:delikafaduldenakannehirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sırf maynak, bi fırlama veletsin.gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:.kuzucukların senden daaa uslulardır eminim..a.s:icecream:

erinmedim sana etiket yaptımaklinialirimsmile..kazen bunlara karışmaz heralde.sositososito.o 15 kabilesi içün geçerlidir sanırım..kafamçokkarıştı:1:

neden nıkoncan cidden anlamı neyım varmı kaydirigubbakcemile3
nikon-d40.jpg

Nikon fotoğraf makinesinden ilham aldım canım kaydirigubbakcemile3
buraya acil üye olmam gerekirken aklımdaki nicklerin hiç biri uymayınca kardeşim karşımda yeni aldığı makinesini incelerken attım bu ismi tuttu kaydirigubbakcemile2
bana sempatik gelmiyorken değiştirmek isterken Aybikemin bana nikoncan demesiyle nickimi değiştirmeye karar verdim olumunekankayizsmile
yani japonlar ve Aybike benim isim anam oldular :lepi:

:dilcikar:delikafaduldenakannehirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sırf maynak, bi fırlama veletsin.gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:.kuzucukların senden daaa uslulardır eminim..a.s:icecream:

erinmedim sana etiket yaptımaklinialirimsmile..kazen bunlara karışmaz heralde.sositososito.o 15 kabilesi içün geçerlidir sanırım..kafamçokkarıştı:1:
:dance::dance::dance::dance: :dance: :dance::dance::dance::dance:
sizi memnun edebildiysek ne mutlu bize kraliçem Şeniz

gerçek hayatta böyle yaramaz olmayı isterdim valla kaydirigubbakcemile2
etiketelere bi bakim sositososito burası serbest bölge, nikonun pembe koltuk köşesi :lepi:

"gacının konversi çarpsın seni" bayıldım delikafadulden :sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nikonum canım kendin için en çok yapmaktan hoşlandığın şey nedir cümlem biraz acayip oldu sanırım ama anlamışsındır sen onu :1:

:roflol::roflol:
aklinialirimsmile:jeyyar:

ooooyy koptum...

kendi için niko kendi mi yapacaaak?

yoksa birisi mi nikoya yapacak?

niko en çok hz aldığın şey nedir demek istiyor aşkböcüüm sanırsam ben böle anladım:icecream:

nikomu; biri sana hangi cümleyi kursa asla unutmazsın?

.
MasAllah nikoncum dayanikli ciktin, yilmadin ayaktasin!!! :roflol: :roflol: :roflol:

Bu pembe koltukda nerden cikti dedin mi hic??
boshayallersmile

:roflol::roflol:
aklinialirimsmile:jeyyar:

ooooyy koptum...

kendi için niko kendi mi yapacaaak?

yoksa birisi mi nikoya yapacak?

niko en çok hz aldığın şey nedir demek istiyor aşkböcüüm sanırsam ben böle anladım:icecream:

nikomu; biri sana hangi cümleyi kursa asla unutmazsın?

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
fesat karıaklinialirimsmile

Back