Pelin'in Cicileri :)

kuzum bi ara senle deterjan kutusu muhabbeti çevirmiştik hatırlarsan. sen pembeli böcekli bişeydenmi bahsetmiştin benmi yanlış hatırlıyorum?:26: eğer öle bişeyden bahsettiysen resmini rica edicem:)

kuzum bi ara senle deterjan kutusu muhabbeti çevirmiştik hatırlarsan. sen pembeli böcekli bişeydenmi bahsetmiştin benmi yanlış hatırlıyorum?:26: eğer öle bişeyden bahsettiysen resmini rica edicem:)

Kuzusu evet çevirmiştik. Aslında şöyle bişi dediğim bişi yok yani özellikle deterjan kutusu etiketiyle satılan bişey yok aklımda. Ne biliyim Tepe Home ya da English Home dan alacağım bi kutuya bile koyabilirim:)
Mesela bu kutuyu Tepe Home'dan aldım, devasa boyutlarda:)

Bunu bile yapabilirim hani bu ve bu tarz kutulardan söz ediyorum çiçeğimmmm.

ayyy çok ciciymiş hakkaten:) bence süper olur bu tarz kutularda aklımın bir köşesine yerleştirdim canım

ayyy çok ciciymiş hakkaten:) bence süper olur bu tarz kutularda aklımın bir köşesine yerleştirdim canım

Gerçeği de oyle tatlım:)

Ben de görürsem, aklımda bulunsun söylerim canım sana. Bu hep yuvarlak hemde derinlik olarak iyi bi kutu:)

Güle Güle kullan canım hepside çok hoş darısı başıma

canım aldıkların çok cici anahtarlığımız aynı ben sepetli havlu setine bayıldım bende öyle birşeyi almayı planlıyorum ne kadara aldın canım vee nerden aldın

Veeeeeeeeeeeeeeeee Madame Coco cicileriiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm

Çiftt kişilik battaniyemm
Eki Görüntüle 367924

Tek kişilikk battaniyemm
Eki Görüntüle 367923
Dünnn Madame Coco battaniyelerim geldiiii, bir kez daha seçimimden ötürü tebrik ettim kendimi yaaa o nasııı bişi oylee yumuş yumuşşşş :))

Kaşmirmiş zaten dikkat etmemişm alırken..

Çift kişilik olann gül kurusu tonlarında bi tarafıı bi tarafı kremm.. alırken net goremediğimizz için eve gider gitmez paketi açtım yatağa serdim vee o da neee:)) Kanatlı iki melekkk:) Çok güzeller yaaaa

Tek kişilikkk olan da harika pudra pembesii diye almştm ama taş grisiymiş:) Yine de çok güzeeelllllll çoookkkkk yumuşacıkkk

almakk isteyenler kesnlkle düşünmeden Madame Coco bataniyesi alabilirler...

canım aldıkların çok cici anahtarlığımız aynı ben sepetli havlu setine bayıldım bende öyle birşeyi almayı planlıyorum ne kadara aldın canım vee nerden aldın

:))
Teşekkürler tatlısı. Sepetli havlularımı limangodan almıştım markası Days In Colours, fiyatı da 28 TL olmalı. Lilasını da istiyorum ama bulamıoooruuummmm...

Sennn nerelerdesnn ama yaaaaa özledm sni Çiğdoşummmm

Sağ ol bebişimmmm:124: Dayanamayıppp kullancam die korkuormm yaaaa

canım burdayım uzaktan uzaktan bakıyorum sizlere.çeyiz alışverişine şimdilik ara vermiş gibi duruyorum:)

kullanma sakın bekle sevdiceğinle kullan

canım burdayım uzaktan uzaktan bakıyorum sizlere.çeyiz alışverişine şimdilik ara vermiş gibi duruyorum:)

kullanma sakın bekle sevdiceğinle kullan
Bende uzaktan bakıyorum canım:)

Kesinlikle uzun bir ara verdim bende... Çok uzun...

madame coco ürünleri nasıl? Battaniyesi kalın mı?

Fazlasıyla kaliteli! Evde sade şıklık için birebir. Battaniye Mink battaniye gibi kalın değil ama çok ince olduğunu da söyleyemem. Ben tavsiye ediyorum. Eğer 2 adet battaniye alacaksanız çift kişilik biri Madame Coco biri Mink olmalı. :)

Uzzuuuuuunca bi süre ara vermiştimm ama bu markayı görüncee kendime dur diyemiorum ne hikmetse:76:

Westwing'e sipariş ettiğim Madame Coco Bordeaux nevresim takımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…