Pelin'in Cicileri :)

Uzzuuuuuunca bi süre ara vermiştimm ama bu markayı görüncee kendime dur diyemiorum ne hikmetse:76::KK1:

Westwing'e sipariş ettiğim Madame Coco Bordeaux nevresim takımı

Eki Görüntüle 385961

Bugünn Madame Coco nevresim takımım geldi, westwing kolileme konusunda iyiydi ama kolinin içi tam bir fiyasko. Madame Coco kutusu hasar almış, 1 yerinden yırtılmış. Zaptetmem biraz zor olucak gibi:)

Nevresim yumuşak anneanne nevresimlerini andırıyor beğendim, eve gidince yatağıma serip oyle bakıcam bir de:KK69:

peloşşuummm hayırlı olsun tatlımm... :nazar:
biliyosun bende çok beğenmiştiimm bunu :KK31::KK31:

peloşşuummm hayırlı olsun tatlımm... :nazar:
biliyosun bende çok beğenmiştiimm bunu :KK31::KK31:

Kuzencimmm evet bliorum matmazelimm:)) akşammm bi kontrol edeyim ona gore tavsiye edicem sana daaa:KK23:

Ama kalitesiz çıkıcağını sanmıyorum, battaniyesi ultra kalite çünkü:KK1:

Kuzencimmm evet bliorum matmazelimm:)) akşammm bi kontrol edeyim ona gore tavsiye edicem sana daaa:KK23:

Ama kalitesiz çıkıcağını sanmıyorum, battaniyesi ultra kalite çünkü:KK1:

kuzzenciimm haberlerini bekkliyorumm :KK9::KK9:
ilk fırsatta bende alıcam battaniyeden kuzum.. sana güvenim sonsuzz :KK9:

Yerim seni:KK56::KK51::KK56:

Ben sana haber veririm kuzeenn kampanya olduğundakiiiii:KK69:

tamam bebeğimm..
english home'da varmı battaniye kuzum biliomusunn??
bi pike takımı beğendim onu alıcamm kuzucum sanada gösteririm..
yakındanda gördüm çok güzell.. :KK9:

tamam bebeğimm..
english home'da varmı battaniye kuzum biliomusunn??
bi pike takımı beğendim onu alıcamm kuzucum sanada gösteririm..
yakındanda gördüm çok güzell.. :KK9:

Evettt kuziş English Home da da var battanişş:KK6: Ayyy hangisii ooooo?? merakklandımmmmmmmmmm:KK52::KK17:

Evettt kuziş English Home da da var battanişş:KK6: Ayyy hangisii ooooo?? merakklandımmmmmmmmmm:KK52::KK17:

:KK9::KK9: kuzum yaa takım olarak bulamadım ama yatak örtüsü yada pikesi buydu
$148890c5-cdf5-4022-8c68-4ae4938cac97.jpg
english home da kendi takımını yapabiliyosun ya ayrı ayrı satılıyosa bile çok güzel bi takım yapabilirizkiii :KK16::KK16:
ben ev hediyesi gelmişti orda görmüştüm bunun mavisi ve süperdii yumuşacık bayıldım ben.. tam mevsimlik..:KK16::KK16:

Bugünn Madame Coco nevresim takımım geldi, westwing kolileme konusunda iyiydi ama kolinin içi tam bir fiyasko. Madame Coco kutusu hasar almış, 1 yerinden yırtılmış. Zaptetmem biraz zor olucak gibi:)

Nevresim yumuşak anneanne nevresimlerini andırıyor beğendim, eve gidince yatağıma serip oyle bakıcam bir de:KK69:

güle güle kullan çok güzel bir seçim olmuş. ben de almak istemiştim westwing ten ama daha önca alışveriş yapmadığım için cesaret edemedim.
pamuk saten yazıyodu açıklamada doğru mu::26:

:KK9::KK9: kuzum yaa takım olarak bulamadım ama yatak örtüsü yada pikesi buydu
Eki Görüntüle 395227
english home da kendi takımını yapabiliyosun ya ayrı ayrı satılıyosa bile çok güzel bi takım yapabilirizkiii :KK16::KK16:
ben ev hediyesi gelmişti orda görmüştüm bunun mavisi ve süperdii yumuşacık bayıldım ben.. tam mevsimlik..:KK16::KK16:
Kuzennn renge bayıldımm, bunun gül kurusu da bi harika olur kiii:KK69:
Aynen bende English Home da onu seviorum bebikooo, bi zorunluluğun yokk, illa bu nevresime bu çarsaff olucak demiolarr sanaa:) Heleki kapitoneli yastık kılıflarııı harikalarrr:KK69:
English Home aşkım depreşti iyi miiii:))
Bu yatak örtüsü güzellll, kaçırmaa bebikkk:KK51:

güle güle kullan çok güzel bir seçim olmuş. ben de almak istemiştim westwing ten ama daha önca alışveriş yapmadığım için cesaret edemedim.
pamuk saten yazıyodu açıklamada doğru mu::26:

Teşekkür ederim canım. Westwing'ten bu 4. alışverişim yanılmıyorsam, şimdiye dek ben sorun yaşamadım. Aynen bende açıklamada pamuk sateni görünce hemen sarılıverdim:) çekimle 45 TL'ye falan maal oldu yanılmıosam:KK12:
Paketi iş yerimde unuttum bu akşamlık kontrol edemedim yarına kaldı ama baktığım kadarıyla yumuşak ve dokusu güzeldi:)

Artık kargocular da isyanda bana ürekli koli taşımaktan :KK1: Bugün gelen çocuk diyorki çeyizi internetten düzdün:KK1: Daha bu hiçbişey dedim bende:KK1:

Aynen bende English Home da onu seviorum bebikooo, bi zorunluluğun yokk, illa bu nevresime bu çarsaff olucak demiolarr sanaa:) Heleki kapitoneli yastık kılıflarııı harikalarrr:KK69:

Teşekkür ederim canım. Westwing'ten bu 4. alışverişim yanılmıyorsam, şimdiye dek ben sorun yaşamadım. Aynen bende açıklamada pamuk sateni görünce hemen sarılıverdim:) çekimle 45 TL'ye falan maal oldu yanılmıosam:KK12:
Paketi iş yerimde unuttum bu akşamlık kontrol edemedim yarına kaldı ama baktığım kadarıyla yumuşak ve dokusu güzeldi:)

Artık kargocular da isyanda bana ürekli koli taşımaktan :KK1: Bugün gelen çocuk diyorki çeyizi internetten düzdün:KK1: Daha bu hiçbişey dedim bende:KK1:

kuzum ne yazıkki mavi ve lilası varr :KK50:
bende öyle düşündüm tatlım en kısa zamanda alıcam :KK1::KK1:

çok bilmesin o kargocuu :KK19::KK19:

Son düzenleme:
kuzum ne yazıkki mavi ve lilası varr :KK50:
bende öyle düşündüm tatlım en kısa zamanda alıcam :KK1::KK1:

çok bilmesin o kargocuu :KK19::KK19:

Yakışırr kuzicannnımaa:KK9:
kankammm onlar benimmm bebiiimmmm desinlerr boşver:KK1:

Vipdukkan'da madame coco varms bu arada kuzi, yeni gördüm ben onu:KK53:

kontrol ettiğinde yazabilir misin canım rica etsem:KK16: markafonide indirime girdiğinde pamuk saten yazmıyodu ama westwing de pamuk sateni görünce şaşırdım.
doğruysa ben de hemen alırım gördüğümde.

tatlışkomm bu ara malesef alamıyorumm..
tamamen duygusal nedenleerr.. :KK1::KK1::KK1:
Anlıyorumm bebikcan,
ben yine görürsem haber veririm zaten sana. :KK54:

kontrol ettiğinde yazabilir misin canım rica etsem:KK16: markafonide indirime girdiğinde pamuk saten yazmıyodu ama westwing de pamuk sateni görünce şaşırdım.
doğruysa ben de hemen alırım gördüğümde.

Canım evet pamuk saten. Hatta eve gittim yatağıma serdim bir güzel fotoğrafladım da.. Açtığım gibi annem dedi bu pamuk saten:) Parlaklığından anlıyorsun hemen zaten. Renklerini beğenmedi annişim, güneşte ağarmış gibi duruyor dedi :KK70: Aldırış etmedim pek çünkü annem cıvıl cıvıl renkleri daha çok sever:) Hatta geçen muhabbeti oldu sen neden boyle pastel renklere takıksın dedi, bende sende cok fazla gördüğüm için doymuş olabilir miyim dedim:KK1: Haklısın dedi:KK1: Ben beğendim ama tahmin ettiğim gibi yani:)

Bundan da küçük küçük meleklerim yine çıktı onu da fotoğrafladım, battanişimle tam takım olacak. Ben bu Madame Coco'nun meleklerini çok seviorum ya hu:KK69:
$Foto2049.jpg
$Foto2048.jpg

canım güle güle kullan nevresimini:) ben malesef ısınamıyorum melek figürlü şeylere:KK43: kargocu konusunda haklısın bizimkinede bıkkınlık gelmiş hatta hesabımı bile tutuyo bikeresinde anneme nekadar maaş aldığımı sormuş kendini bilmez hahhaha:KK9:

canım güle güle kullan nevresimini:) ben malesef ısınamıyorum melek figürlü şeylere:KK43: kargocu konusunda haklısın bizimkinede bıkkınlık gelmiş hatta hesabımı bile tutuyo bikeresinde anneme nekadar maaş aldığımı sormuş kendini bilmez hahhaha:KK9:

Sağ ol Çiğdemcimmm:KK69:

Canım aslında bende özellikle melekli seçmiyorum ama oyle denk geliyor sanırım:KK1: Ama ben sevdim, çok tatlılar kiiiii:KK69:

Bu kargocular densizz galiba yaa:KK1::KK1: Hepsii kankamm oldu:KK52:

X