Herkeseee selamlarrr:))
Çeyiziminn son 3 parçasını da ekliorm.. Onlar benim için çok kıymetli çünkü Giz'iminnn hediyeleriKendisine de söylemiştim fakat burda da belirteyim istedm hayatımda hiç bu kadar anlamlıı bi hediye almamıştım doğrusu:)) evimdee yaşadığımm her an ve hatta yemeğimi bile yaparken onu hatırlatıcakk bana bu yüzden kendisineee çok teşekkürr ediorummm ve onuu çokk seviorumm
Sarev nevresim takımlarımm
Eki Görüntüle 364420
Eki Görüntüle 364419
Bawia Yağlık&Sirkeliğimm
Eki Görüntüle 364421
tatlım aşkla ve keyifle kullanın.
hepsi birbirinden güzeel .
vayyyyyyy hediyeler alınmış gizemime bak hele senhangisi gizemin hediyesi cnm?
güle güle kullan canım
Evettt canımm hediyelerim dee var benimmm
3ü de gizşmn hediyesi balımmmm:)) Ölümsüzz hediyelerimmm
Çok sağ ol tatlımmmm:78:
Gizzz çokk cömertt ve iyi yüreklii çok seviorm onu, bana da hep yardımcı oluo çeyiz konusundaa canmm gerçekten HELAL onawayyyyyy süper iyi etmiş sevindim senin adına yani gizem helal sana
Çok teşekkür ediyorumm, inşallahh herşey gönlümüzce olsunher biri çok zevkli seçimler güzel günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inş :)
pelom balım utandım ya en ucuza mal etmene yardım ettim sadece güzel günlerde beni hatırlayarak kullan emi seni seviyorum canım :))))))
çok mutlu oldum ayyy bir blogda yine gezinirken country bir blogdu senin yağlık ve sirkeliğini gördüm musmutlu oldum sende öyle fotolar koyarsın ilerde
maşallah canım..hepsini güle güle kullan.. Allah nazarlardan saklasın... kutularına bayıldımm
Maşallah,hepsi çok güzel. İyi günlerde,mutlulukla kullanın hepsini.
Sanırım Westwing sitesinden alışveriş yapmışsınız. Arkadaşınızın alışverişiyle kazanılan hediye çeki hemen o gün aktif oluyor mu acaba? Bazı alışveriş sitelerinde 1 ay sonra falan kullanıma giriyor da merak ettim.
gerçektende çok ciciler güle güle kullanırsınız inşallah
Hepsi çok güzel tatlım iyi günlerde kullanın.Ben bambu bıçağını çok beğendim onu nerden ve ne kadara aldın öğrenebilirmiyim:)