Pelin'in Cicileri :)

İşyerime koskocaman bir koli geldi yaklaşık olarak 10-15 dk. önce:)
5 dakikamı koliyi açmakla harcadım:)
paketleme, görüntü, kalite bi harikaaaaaaa

Gizimmmm hediyelerinn geldiiii veeeee musmutlu oldummmmmmm

Şimdi düşündüğüm şeyse akşam o koliyi eve nasıl taşıyacağım(?)

vayyyyyyy hediyeler alınmış gizemime bak hele sen hangisi gizemin hediyesi cnm?
güle güle kullan canım

her biri çok zevkli seçimler güzel günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inş :)

pelom balım utandım ya en ucuza mal etmene yardım ettim sadece güzel günlerde beni hatırlayarak kullan emi seni seviyorum canım :))))))

çok mutlu oldum ayyy bir blogda yine gezinirken country bir blogdu senin yağlık ve sirkeliğini gördüm musmutlu oldum sende öyle fotolar koyarsın ilerde

wayyyyyy süper iyi etmiş sevindim senin adına yani gizem helal sana
Gizzz çokk cömertt ve iyi yüreklii çok seviorm onu, bana da hep yardımcı oluo çeyiz konusundaa canmm gerçekten HELAL ona
her biri çok zevkli seçimler güzel günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inş :)
Çok teşekkür ediyorumm, inşallahh herşey gönlümüzce olsun
Darısı ve daha güzelleri senin başına canımmm

seni hepp hatırlıcamm kuzummmm

bendee bloga başladımm gizzz, şimdiye kadar hep şiirlerimi yazmıstımmm ve kmseye acık değildii ama artık herseyi yayınlıcamm kısmetseee
hıı bi de şey dicem sana Français Maison dergisi varr harika şeyler var ürünler hakkında bilgi, reklam vs.. almanı tavsiye ederimmm
sevgiliciklee alıorz biz onu takip ediorz

Annemn bana aldığı pikelerimmm:)) nette bi türlü fotolarını bulamadım bende sıyırdım kollarımı kendimm cektmm:)

Days In Colours

İpekçe Home

Bu da geçenn akşammm aradan çıkardığım dondurmaa kuplarımmm:))

maşallah canım..hepsini güle güle kullan.. Allah nazarlardan saklasın... kutularına bayıldımm

Maşallah,hepsi çok güzel. İyi günlerde,mutlulukla kullanın hepsini.
Sanırım Westwing sitesinden alışveriş yapmışsınız. Arkadaşınızın alışverişiyle kazanılan hediye çeki hemen o gün aktif oluyor mu acaba? Bazı alışveriş sitelerinde 1 ay sonra falan kullanıma giriyor da merak ettim.

Amin, çok teşekkür ederim, çok sağ ol hannecim.
Evet Westwing açtığı kampanyalarla olsun, fiyat bakımından ve kalitesi ile gözde sitem gerçekten. Westwing de alışveriş çeki hemen aktif olabiliyor. Çok da güzel oluyor vallahi

gerçektende çok ciciler güle güle kullanırsınız inşallah

Çok teşekkürler canım, amin

Bu da çeyizseverlereeee cumartesi gecesi armağanı olsun.. Her zaman favori...

[video=youtube;UJYzZSTG_8w]http://www.youtube.com/watch?v=UJYzZSTG_8w[/video]

Son düzenleme:
Hepsi çok güzel tatlım iyi günlerde kullanın.Ben bambu bıçağını çok beğendim onu nerden ve ne kadara aldın öğrenebilirmiyim:)

Hepsi çok güzel tatlım iyi günlerde kullanın.Ben bambu bıçağını çok beğendim onu nerden ve ne kadara aldın öğrenebilirmiyim:)

Çok çok teşekkürler tatlım

Westwing sitesine gelen BAMBUM kampanyasından almıştım tatlım. Asıl fiyatı 12,90 TL idi ama ben çekimi kullanarak 50 TL'lik alışveriş yaptığım için hediye çekimle yarı yarıya geldi diyebilirim.

Eğer merak ediyorsan buradan da inceleyebilirsin canım. Bir sürü çeşidi var:)

Katalog sonucu

çeyizin çok zevkli çok güzel canım güle güle kullan aldıklarını ve alacaklarını : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…