hayır çok gsellll
Uzzuuuuuunca bi süre ara vermiştimm ama bu markayı görüncee kendime dur diyemiorum ne hikmetse:76:
Westwing'e sipariş ettiğim Madame Coco Bordeaux nevresim takımı
Eki Görüntüle 385961
peloşşuummm hayırlı olsun tatlımm...
biliyosun bende çok beğenmiştiimm bunu
Kuzencimmm evet bliorum matmazelimm:)) akşammm bi kontrol edeyim ona gore tavsiye edicem sana daaa
Ama kalitesiz çıkıcağını sanmıyorum, battaniyesi ultra kalite çünkü
kuzzenciimm haberlerini bekkliyorumm
ilk fırsatta bende alıcam battaniyeden kuzum.. sana güvenim sonsuzz
Yerim seni
Ben sana haber veririm kuzeenn kampanya olduğundakiiiii
tamam bebeğimm..
english home'da varmı battaniye kuzum biliomusunn??
bi pike takımı beğendim onu alıcamm kuzucum sanada gösteririm..
yakındanda gördüm çok güzell..
Evettt kuziş English Home da da var battanişşAyyy hangisii ooooo?? merakklandımmmmmmmmmm
Bugünn Madame Coco nevresim takımım geldi, westwing kolileme konusunda iyiydi ama kolinin içi tam bir fiyasko. Madame Coco kutusu hasar almış, 1 yerinden yırtılmış. Zaptetmem biraz zor olucak gibi:)
Nevresim yumuşak anneanne nevresimlerini andırıyor beğendim, eve gidince yatağıma serip oyle bakıcam bir de
Kuzennn renge bayıldımm, bunun gül kurusu da bi harika olur kiiikuzum yaa takım olarak bulamadım ama yatak örtüsü yada pikesi buydu
Eki Görüntüle 395227
english home da kendi takımını yapabiliyosun ya ayrı ayrı satılıyosa bile çok güzel bi takım yapabilirizkiii
ben ev hediyesi gelmişti orda görmüştüm bunun mavisi ve süperdii yumuşacık bayıldım ben.. tam mevsimlik..
güle güle kullan çok güzel bir seçim olmuş. ben de almak istemiştim westwing ten ama daha önca alışveriş yapmadığım için cesaret edemedim.
pamuk saten yazıyodu açıklamada doğru mu::26:
Kuzennn renge bayıldımm, bunun gül kurusu da bi harika olur kiii
Aynen bende English Home da onu seviorum bebikooo, bi zorunluluğun yokk, illa bu nevresime bu çarsaff olucak demiolarr sanaa:) Heleki kapitoneli yastık kılıflarııı harikalarrr
English Home aşkım depreşti iyi miiii:))
Bu yatak örtüsü güzellll, kaçırmaa bebikkk
Teşekkür ederim canım. Westwing'ten bu 4. alışverişim yanılmıyorsam, şimdiye dek ben sorun yaşamadım. Aynen bende açıklamada pamuk sateni görünce hemen sarılıverdim:) çekimle 45 TL'ye falan maal oldu yanılmıosam
Paketi iş yerimde unuttum bu akşamlık kontrol edemedim yarına kaldı ama baktığım kadarıyla yumuşak ve dokusu güzeldi:)
Artık kargocular da isyanda bana ürekli koli taşımaktanBugün gelen çocuk diyorki çeyizi internetten düzdün Daha bu hiçbişey dedim bende
kuzum ne yazıkki mavi ve lilası varr
bende öyle düşündüm tatlım en kısa zamanda alıcam
çok bilmesin o kargocuu
Yakışırr kuzicannnımaa
kankammm onlar benimmm bebiiimmmm desinlerr boşver
Vipdukkan'da madame coco varms bu arada kuzi, yeni gördüm ben onu
Kuzennn renge bayıldımm, bunun gül kurusu da bi harika olur kiii
Aynen bende English Home da onu seviorum bebikooo, bi zorunluluğun yokk, illa bu nevresime bu çarsaff olucak demiolarr sanaa:) Heleki kapitoneli yastık kılıflarııı harikalarrr
English Home aşkım depreşti iyi miiii:))
Bu yatak örtüsü güzellll, kaçırmaa bebikkk
Teşekkür ederim canım. Westwing'ten bu 4. alışverişim yanılmıyorsam, şimdiye dek ben sorun yaşamadım. Aynen bende açıklamada pamuk sateni görünce hemen sarılıverdim:) çekimle 45 TL'ye falan maal oldu yanılmıosam
Paketi iş yerimde unuttum bu akşamlık kontrol edemedim yarına kaldı ama baktığım kadarıyla yumuşak ve dokusu güzeldi:)
Artık kargocular da isyanda bana ürekli koli taşımaktanBugün gelen çocuk diyorki çeyizi internetten düzdün Daha bu hiçbişey dedim bende
Anlıyorumm bebikcan,tatlışkomm bu ara malesef alamıyorumm..
tamamen duygusal nedenleerr..
kontrol ettiğinde yazabilir misin canım rica etsemmarkafonide indirime girdiğinde pamuk saten yazmıyodu ama westwing de pamuk sateni görünce şaşırdım.
doğruysa ben de hemen alırım gördüğümde.
canım güle güle kullan nevresimini:) ben malesef ısınamıyorum melek figürlü şeylerekargocu konusunda haklısın bizimkinede bıkkınlık gelmiş hatta hesabımı bile tutuyo bikeresinde anneme nekadar maaş aldığımı sormuş kendini bilmez hahhaha
pelincim çek olduğu zaman haber vericektim sana bernardo çeki;
Shopping fırsatlar: %70e varan fırsatlar Shopping ŞehirFırsatında