Canm annişin aldığı cicileri gülegüle kullan
çeyizin çok zevkli çok güzel canım güle güle kullan aldıklarını ve alacaklarını : )
Hepsi cok hoş ya Allah güle güle kullandırmak nasip etsin.
Şu cok ucuza aldığın nevresim takımının fiyatı ne kadar ve o siteden mi aldın :)
Çok sağ ol YağmurummmmPike derdim pek yok gibi ama bakalım Annişim onları 1 sene önce almış ama yeni keşfettim, birkaç zamandır resim eklerim die bekletiodum bugun aradan cıkarıyım dedim balımm.
canımm çok iyi yapmışssın ya oohh ne güzel yaptın
çok çok teşekkürler tatlım
Westwing sitesine gelen bambum kampanyasından almıştım tatlım. Asıl fiyatı 12,90 tl idi ama ben çekimi kullanarak 50 tl'lik alışveriş yaptığım için hediye çekimle yarı yarıya geldi diyebilirim.
Eğer merak ediyorsan buradan da inceleyebilirsin canım. Bir sürü çeşidi var:)
katalog sonucu
Rica ederim canım. :109:
Çok teşekkür ederim:):)
çooook tatlı yahhhh :) güle güle kulan
canım çok güzeller hepsi. ağız tadıyla kullan inşallah
sepetli havlu setinden bende de var ama turkuaz rengi. çok şekerler
Eki Görüntüle 370948
Canım ne cici imişsenin kutuları fincanların ölee çok beğendim... Devamını da bekliyorum sedn
Dekorasyon.com aldığım Sarev nevresimden bir tane daha göndermiş.Aynısını hemde.
Vicdan yaptım iade mi göndersem yoksa açıp kullansam mı şimdiden
Eki Görüntüle 370897
Nevresim de bu...
Biii sürü rengi var ama bunlarnnn Yağmurummm seç beğen all:))belki bende bunlardan alırım aşkıma göstercem bi ya istediğim renklerden bi sepet yapsak nasıl güzel olurdu yaa:26:
bende seni seviyorum ki
gönder onun yerine başka şey alırsın canım fuzuli kalmasın derim:26:
Evvvet gelincikler işte bende çeyiz topiği açmış bulunmaktayım:76: Henüz sözlü de değilim nişanlı da hatta düğünümün ne zaman olacağı bile belli değil:) 2013 diye düşünüyordum belki de elimizde olmayan sebeplerden süreç biraz uzayabilir:) Yine dee umudumuzu kaybetmiyoruzzz ve ciciler almaya devam ediyoruzzz:))
İnşallah bir gün eşyalarımı evime sermek/düzmek de nasip olur
Maşallahçok güzel şeyler almışsın. Allah inşallah iyi günlerinde ağız tadıyla kullanmayı nasib etsin.
Bence en güzelini yapıyorsun, çeyiz almak için illaki birşeylerin hemen olmasına gerek yok ki, o kadar maliyetli ki bu alınanlar... Aman yarabbim, benim son dakikaya kalsaydı napardım bilemiyorum doğrusu.
Neyseki ben de yaklaşık 1 buçuk yıldır çeyiz alışverişi yapıyorum, parça parça alarak alabildiklerim ortada zaten...
ama çok zevkli yahu, düşünüyorum da biz bayanlar hakikaten alışverişi çok seviyoruz ve sanırım bu çeyiz alışverişleri sonrasında "alışveriş çılgını" olup çıkıyoruz