Pelin'in Cicileri :)

Canm annişin aldığı cicileri gülegüle kullan

Çok sağ ol Yağmurummmm Pike derdim pek yok gibi ama bakalım Annişim onları 1 sene önce almış ama yeni keşfettim, birkaç zamandır resim eklerim die bekletiodum bugun aradan cıkarıyım dedim balımm.

Hepsi cok hoş ya Allah güle güle kullandırmak nasip etsin.
Şu cok ucuza aldığın nevresim takımının fiyatı ne kadar ve o siteden mi aldın :)

çeyizin çok zevkli çok güzel canım güle güle kullan aldıklarını ve alacaklarını : )

Livacımmm çok teşekkürr ederimmm mutlandırdınn benii, beğenmene sevindimmm
Senin aldıkların çok güzell şeyler, ziyaret ediorm topiğini sık sık:) İnşallah güzel günlerde kullanalım canım..

Hepsi cok hoş ya Allah güle güle kullandırmak nasip etsin.
Şu cok ucuza aldığın nevresim takımının fiyatı ne kadar ve o siteden mi aldın :)

Amin canım benim çok sağ ol, hepimiz mutlulukla kullanalım cicilerimizi inşallahh

Markafoni'den almıştım onu tatlım, yanılmıosam 45 TL falandı:)

Çok sağ ol Yağmurummmm Pike derdim pek yok gibi ama bakalım Annişim onları 1 sene önce almış ama yeni keşfettim, birkaç zamandır resim eklerim die bekletiodum bugun aradan cıkarıyım dedim balımm.

canımm çok iyi yapmışssın ya oohh ne güzel yaptın

Çok teşekkür ederim:):)

Son düzenleme:
Dekorasyon.com aldığım Sarev nevresimden bir tane daha göndermiş. Aynısını hemde.

Vicdan yaptım iade mi göndersem yoksa açıp kullansam mı şimdiden

Nevresim de bu...

canım çok güzeller hepsi. ağız tadıyla kullan inşallah
sepetli havlu setinden bende de var ama turkuaz rengi. çok şekerler

canım çok güzeller hepsi. ağız tadıyla kullan inşallah
sepetli havlu setinden bende de var ama turkuaz rengi. çok şekerler
Eki Görüntüle 370948

Teşekkürler tatlım, amin. :109::109:

Ben onun lila rengini bulamıyorum simdi, bir tane de lila koleksiyonundan istiyorum ama yok

Seninkiler de çok güzelmiş, cıvıl cıvıl. Güzel günlerde kullanalım inşallah canım.

Canım ne cici imişsenin kutuları fincanların ölee çok beğendim... Devamını da bekliyorum sedn

Canım ne cici imişsenin kutuları fincanların ölee çok beğendim... Devamını da bekliyorum sedn

:78::86:

Balımmm çok sağ ol, stres atıyoruz boyle ıvır zıvırla işte. :)

İnşallah devamı da gelicek canım. :82:

belki bende bunlardan alırım aşkıma göstercem bi ya istediğim renklerden bi sepet yapsak nasıl güzel olurdu yaa:26:

belki bende bunlardan alırım aşkıma göstercem bi ya istediğim renklerden bi sepet yapsak nasıl güzel olurdu yaa:26:
Biii sürü rengi var ama bunlarnnn Yağmurummm seç beğen all:))
bende seni seviyorum ki

gönder onun yerine başka şey alırsın canım fuzuli kalmasın derim:26:

Onlar fazla gonderdiklerinin farkında değiller canım. Aslında kargom cuma gunu geldi, sitede kısmi gönderim diyordu baktım nevresimin biri geliyor biri gelmiyordu. Sonra kargom gelince kutuyu bi açtım, 2 nevresimim de gelmiş. Bilgiyi yanlış girdiler diye düşündüm. Faturayı inceledim tek nevresim ve yağlık&sirkeliği fatura etmişlerdi, üstünde durmadım kalan fatura daha sonra gelir diye. Ne biliyim ben 2.ye tekrar gondereceklerini.
150 TL'ye 3 nevresim ve yağlık&sirkelik almış oldum.
Yani gizm almış oldu, ne bereketli kız ya hu...

Maşallah çok güzel şeyler almışsın. Allah inşallah iyi günlerinde ağız tadıyla kullanmayı nasib etsin.
Bence en güzelini yapıyorsun, çeyiz almak için illaki birşeylerin hemen olmasına gerek yok ki, o kadar maliyetli ki bu alınanlar... Aman yarabbim, benim son dakikaya kalsaydı napardım bilemiyorum doğrusu.
Neyseki ben de yaklaşık 1 buçuk yıldır çeyiz alışverişi yapıyorum, parça parça alarak alabildiklerim ortada zaten...
ama çok zevkli yahu, düşünüyorum da biz bayanlar hakikaten alışverişi çok seviyoruz ve sanırım bu çeyiz alışverişleri sonrasında "alışveriş çılgını" olup çıkıyoruz

Teşekkür ederim canım:) Vakit bol, beğenip beğenip alıyorum işte. :)
Bende daha sonra üzerime borç yıkılmasında korktuğum için alıyorum canım ufak tefek, biriktiği zaman bunlar servet yapıyor.
Senin topiğin var mııı hemen bakıciiiimmm
O değil de çeyiz almak kıyafet almaktan daha zevkli ben bunu bilir bunu söylerim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…