Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayşegülüm çok sağ ol bitanem daha güzelleri senin olsun canım benim, darısı başına inşallah :!6:canım mutfağın çok şeker olmuş askılığın falan harika çok beğendim mutlu günlerde kullan inş. herşeyini
İnşallah diğer arkadaslarımın da evlerini göreceğiz özlemim.Pelincim hayırlı olsun, mutfağıının resimlerini görünce çok heyecanlandım canım,
Cupcake topiğine birkaç kez yazmıştım ama sonrasında yazmasam bile okudum sizin yazdıklarınızı,
O grup içinde evinin resimlerini ilk gördüğüm kişi sensin. Yakında opra, telomer ve cookie'nin de evlerini görücez inşallah
Hepinizinkini çok merak ediyorum zaten ama senin mutfağın bile şimdiden diğerlerinin özeti gibi oldu canım
Evin tamamen yerleşince koyarsın tüm resimleri di mi
Güle güle kullan musmutlu olun inşallah Pelincim
Darısı başıma ve tüm kk kızlarına inşallah
Kullanabilirsin sayın fındık kurdu :))ay ayyy ayyyy nekadar güzeller. kıskanma hakkımı kullanabilrmiyim pelotomm
anaaa kalamamış bişey yatak odasını nezaman görcez:)
maşALLAh maşALLAHHh
aşkla kullan:)
Ballı kuziiiiiiicanımmm.. tıpkı yüreğin gibi çok sıcak çok güzel bi mutfak olmuşş.. eminimki evinin diğer odalarıda aynen böyle olucakk.. zaten senin elinin değdiği herşey güzelleşmeye mahkumm..
mutlu mesut kocaman bi aşkla yaşayın inşallahhh..
çoook beğendiimmm.. çok mutlu oldumm.. Hatta hayall bilem kurdum yanii... Ben masada oturcam Pelimimkom bana orta şekerli bi türk kahvesi yapıcak.. sonra keyifle içicezzz..
ay bi an önce gelsin o günler..
Bu aradaaa ÖZLEDİM.... :26:
Ooooyyyy benim kurabiye prensesimmmmmmmPeliiiiin!!! Limonatam benimmmmmmmmmmmmmmm
suan resmen gözlerim dolduuuu yaaa kızlar soruyo noldu klima mı carptı diye off cok duygulandımmmm
evet hep konusuyoruz kosturuyoruz ama evini gorunce anladım be resmen evleniyorsun!
herseyin oyle guzelki tıpkı senin giibi... huzurla askla mutlulukla yasayın ki oyle olacak burdan bakınca bile gorebildim hayal edebildim sizi icinde
ay neyse ben aglamadan gidiyim o cici mutfagında gelip cay icmek de nasip olur umarım bize kusum seni cok seviyosss kii
Canım beğenmen çok mutlu etti beniPelincim tek kelimeyle bayıldım diyebilirim, öncelikle mutfak askılığını dün english homeda gördüm bugün gidip alabilirim çok hoşuma gitdi çünkü ama dün yeterince şey aldım Çook sevimli bir mutfak nede olsa vintage değilmi!! Birde ben mutfakta dantel istemiyodum fikrimi değiştirdin diyebilirimGüle güle kullan hayatım , diger resimleride bekliyoruz heee
Sibelimmm, benim canım arkadaşım!bu günleride gördükk yaaa ne kadar heycan verici ne kadar tatlı duygular tabi sen bizden kat kat fazlasını yaşıyosundurr meleğimmm herşeyinn öylee güzel kiiii açıp açıp tekrar bakası geliyoo insanınn diğer odalarınıda meraklaaa bekliyoruzz kuzummm mükkeeml olmuşş herşeyinnnn
Siz beni ağlatacaksınız amapeloootttt
canım benim yerim bu sıcacık, mis kokan evi ben. ne kadar güzel olmuş detaylarıyla bu mutfak böyle
gözlerim dolu dolu, nasıl bi duygu bu allahımmmm !
ayıla bayıla aldığımız tüm ciciler yerli yerine kurulmuş, nasıl yakışmış nasılll güzel olmuş öyle
allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tüm eşyalarınızı. evinizden, mutfağınızdan kahkahalar eksilmesin. aşklı günler, dostlarla sohbetler akıp gitsin...
evleniyoruz ! işte bu gerçekle ilk defa bu kadar yüz yüzeyim şu an. gelinlik aldık, eşya seçtik, ince ince düşündük ama tüm bunların somut halini ilk kez gördük pelinim.
allahım nazarlardan saklasın bu huzur bahçesini
Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol, amin inşallah huzurla kullanalım her bir şeyimiziçok tatlı herseyin evinde çok güzel gözükyo güle güle ve çok çok mutlu ol evinde cnm
Amin canım daha güzelleri nasip olsun inşallahAllah ım çok güzel ya hayırlı olsun bizede nasip olur inşallahhhh sabırsızlıkla bekliyorum devamını :126:
Ya benim bitanemsin sen :)Pelmiğiim, şirin fıstığım ben demiştim ama pelinimin mutfağı da şeker olur diyee..
Her şey sıcacık ve çok güzel canım, özenle ve hevsle alınıp dizildiği burdan bile belli.
Hepsini çoook mutlu günlerde kullan tatlım.
Diğer kızların da resimlerini görelim inşallah.
siz evleniyorsunuz yaaa ve az kaldı insan şimdi anlıyormuş.
Çok sağ ol canım benim :) Dantelleri beğenmene sevindimAyy mutfağın çok güzel olmuş, çok sevimli ve samimi duruyor Dantel istemeyen bir insan olarak raflarındaki dantellerin duruşunu çok sevdim Diğer odalarını da merakla bekliyorum
Edacım çok sağ ol bebeğim, inşallah az kaldı o günlere canım benim :)Canım maşallah çok begendim mutfagını inşallah yakın zamanda evin tamamını yüklersin takipteyim
Günnurum!Canım resmen evlilik yolundasın nasıl oldu ne bitti ben yokken çok şeyler kaçırmışım mutfağın için aldığın o askılık çok şık olmuş eşyalarını çok hoş yerleştirmişsin süper yaa düğün ne zaman çok heyecanlısındır ne güzel :))
Teşekkür ederim kansucum :) Daha güzelleri senin olsunpelincimmm öutfağın çok şeker olmuş ağız tadıyla otur içinde canım askılığına bayıldım özellikle
Gerçekten alışmak zor değil ama zaman alıcı Eylülden bu yana okadar şey yaşadık ki bana 2 sene gibi geldi :) Resmen balayından geldiğimizde sadece yatakodası ve mutfak eşyaları yerleşmişti salon bomboş beyaz eşyalar kuruluyor derken iki ay eksik düzmek işe girmek ve koşuşturmayla geçti. Allah yardım ediyor bir şekilde herşey halloluyor canım ama gerçekten çok mücadele verdik bu süreçte düzene geçebilmek adına. Şimdi işlerimiz de rayına oturdu müstakbel eşim de Ocaktan bu yana güzel bir işte çalışıyor. Mutluyuz,huzurluyuz. Tavsiyem bu süreçte kimsenin lafına aldırma, mutlu olmaya anın tadını yaşamaya bak gerisi boş en mutlu an yaşadığın an olsun daima inşallh :))
Kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun, bu koşturmalı yol da birbirimize yardımcı olup, destek verdik.
Beyaz eşyalarım alındı, evimize yerleştirildi... Dün ve bugun mutfağı da hallettik. Hep söz vermiştim, evimin de fotoğraflarını yükleyeceğim diye :) Henüz hiçbir şeyimiz tamam değil, yani sadece mutfağımız tamam, ki o da uzun bi zaman alan bi iş :) Mobilyalarımız gelmedi, nisan ayı içinde gelicektir geldiği gibi de tamamen yerleştirmiş oluruz gibi geliyor... Bizde bu hız varken
Şimdilik pamuk şekeri mutfağımızdan bir kaç kare
English home'dan aldığımız raf ve askılık
Eki Görüntüle 671347
Cici mamalarımızı yiyeceğimiz masamız Şuan sandalyelerimiz yok
Eki Görüntüle 671358
Eki Görüntüle 671348
Eki Görüntüle 671350
Eki Görüntüle 671351
Eki Görüntüle 671352
Eki Görüntüle 671353
Eki Görüntüle 671355
Eki Görüntüle 671356
Ve bu da oda gibi olan holüme koyduğum tatlı mı tatlı ütü masamız
Eki Görüntüle 671359
Dantelleri özellikle istedim, çooook uzun zaman önce yapılan danteller, daha da bir sürü var... Seviyorum boyle eski tarz şeyleri, anane evi gibi sıcacık sevimli geliyor bana
Yavaş yavaş ama eminn adımlarla ilerdiğim çeyiz yolculuğumda son cicilerimmm Uzun zamandırr ara vermiştimm bu kadehlerde sevgiliciktennn
Eki Görüntüle 346412
yaa bayılıyorum bunlara bende alıcam inş :) mutlu günlerde kullan kuzum :)
çok beğendim güle güle kullan :)