Pelin'in Cicileri :)

o zamaannn her kahvaltıya geldiiğimdee krep isterimkiiii

ama hayır önce ben isticektm gülden yaaaa önce davranmıssın msjı yazarken:) çikolatalı isterm bende manane!

kuzum beraber giderizz.. Peliinimiz bize krep yaparr sonra alırız nutellayı sürer yerizz miss misss

Yağlarımmm ballarımmmm kuzularımmmmm ben bii ayrıntıyıı solemeyiii unuttummmm

krepp yapmayıı blmioorummmm ama bilmemekkk değil öğrenmemekk ayıpp demişlerr ee bende bu tavayı aldığımaaa gore en kısa zamanda krep tarifini öğrenip, onu çeşitlendiririmmmmm

sizeee deee afiyetleeee yemekk düşücekkkkkk nilommm vee kuzenkommmmm

ben sana öğretirimm bebitooomm.. benden daha güzell yaparsın hemideee ..

pelooo bende istiyorum ve tez vakit krep yapılaaaa hatta krepin üstüne krem peyniri sürülüp rulo yapıla ince ince kesile ve kürdanlarla süslene pelooooo bölee olcak olaaa

bende hiç yapmadım ama tarifini biliyorum bir deneyimö bu haftasonu 2 gün boyunca mamalar yapcam evde

bide düdüklü tencereme karar verip alsam ben evde onu kullanarak uygulamalı yapcam

Son düzenleme:
pelincim güle güle kullan bende almıştım çok severim ki tava da çok hoşuma gidiyor incecik
ama madem herkes istemiş yapmanı bende istesem çok mu olurum

ben sana öğretirimm bebitooomm.. benden daha güzell yaparsın hemideee ..

Bennn seninnn elinee su dökememmmm kuzenciiiiiiiimmmmmmmmmm:13:

ooyyyyyhhhhhhh o nasıll birr anlatıştırrr yaa huuuuuuuuuuuu bitanesinnn gizomm cnm cekti sabah sabahhh
yemesii güzeldee yapmasını daa öğrenicemmm gizommmmm sizeee kısırlarrr yaparımmmmm böreklerrr mmmmmm brownilerr
acıktımm yaa beeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

pelincim güle güle kullan bende almıştım çok severim ki tava da çok hoşuma gidiyor incecik
ama madem herkes istemiş yapmanı bende istesem çok mu olurum

Teşekkür ederim Yağmurcum:)
Gel sen de buyur gel tabiki. :)

Sen ne zaman çeyiz topici açacaksın bakalımm? :)

yahu bilmem ki açsam mı ki:44:
gizem duymasın yolucak beni
canım size söz benimkiyle aram biraz düzelsin yoluna girerse hemen ilk işim açıcam emi musmutlu olduğumda açıyım bir keyfile heh

canım size söz benimkiyle aram biraz düzelsin yoluna girerse hemen ilk işim açıcam emi musmutlu olduğumda açıyım bir keyfile heh

Senin çeyizler neredeyse bitmiş vallah, biz daha yeni yeni alıyoruzz sende ohooo aç bakalım belki eksik olan şeylerimiz vardır onları tamamlarız:) Sende kaliteden şaşmayanlardansın:)

canım sen açıcam diyeli aylar oldu o yüzden ben dahada aç demem ama meraklardayız biz alıyoruz koyuyoruz bende tavsiye babında aç demiştim burdaki arkadaşlara faydan olsun

Senin çeyizler neredeyse bitmiş vallah, biz daha yeni yeni alıyoruzz sende ohooo aç bakalım belki eksik olan şeylerimiz vardır onları tamamlarız:) Sende kaliteden şaşmayanlardansın:)

tam bitmiş sayılmaz kimbilir neler eksik ama almıcam
sonra artık ara verdim ben geçen annemle ananemde baktık neler aldığımıza 5-6 koli falan yaptık sığmıyor ananem getirme artık çağır damadı alsın eve götürsün bunları dio yer kalmadı

sağol canım benim

canım sen açıcam diyeli aylar oldu o yüzden ben dahada aç demem ama meraklardayız biz alıyoruz koyuyoruz bende tavsiye babında aç demiştim burdaki arkadaşlara faydan olsun

gizim kızdırma beni
ben aldılarımı topikte zaten koyuyorum yada hangisi die soruyorum hatta geçen ütümü koydum sadece toplu koymam gerekirse öle de bari bak üzülcem şimdi alıncam he

Yemek takımını hiç görmedim mesela? :)

gizim kızdırma beni
ben aldılarımı topikte zaten koyuyorum yada hangisi die soruyorum hatta geçen ütümü koydum sadece toplu koymam gerekirse öle de bari bak üzülcem şimdi alıncam he

alınman için sebep yok ki merak etttik o yüzden açıp foto koycan alt tarafı yahu bir arada olursa sonuçta aklımızda tutamıyoruz şahsen ben aklımda nerede görmüştüm die tutamıyorum bileee

ben mesela düdüklüyü livacığımın topikinde çok sonra görüp peşine düştüm tavsiye etti felan

tamam gizem anladım seni alınmadım espirisine söledim zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…