Pelin'in Cicileri :)

Canım resmen evlilik yolundasın nasıl oldu ne bitti ben yokken çok şeyler kaçırmışım mutfağın için aldığın o askılık çok şık olmuş eşyalarını çok hoş yerleştirmişsin süper yaa düğün ne zaman çok heyecanlısındır ne güzel :))

canım mutfağın çok şeker olmuş askılığın falan harika çok beğendim mutlu günlerde kullan inş. herşeyini
Ayşegülüm çok sağ ol bitanem daha güzelleri senin olsun canım benim, darısı başına inşallah :!6:
İnşallah diğer arkadaslarımın da evlerini göreceğiz özlemim.
Artık bundan sonrakiler için yeni bir konu açarım orada paylaşırım tüm resimlerimi canım benim Darısı başına inşallah tatlımmm
ay ayyy ayyyy nekadar güzeller. kıskanma hakkımı kullanabilrmiyim pelotomm
anaaa kalamamış bişey yatak odasını nezaman görcez:)
maşALLAh maşALLAHHh
aşkla kullan:)
Kullanabilirsin sayın fındık kurdu :))
Darısı başına asmican:)
Neden yatak odasını sordun ki?
Daha yok o
Ballı kuziiiiiii
Canım kuzenimm çok sağ ol, senin evinde böyle cipcici olucakki ben biliyorum
Eveeeet, hayalin gerçek olucak inşallah, o hayale de çok yaklaştık farkında mısın O masada kahvelerimizi içicez, fallarımızı atıcaz
Daha ne günlerimiz olucak inşallah
Bende çok ÖZLEDİM!
Ooooyyyy benim kurabiye prensesimmmmmmm
Resmen evleniyoruz Çağlam, resmen!

Şimdiye kadar çeyiz aldık, tarih aldık, gelinliklerimizi seçtik, ama hiçbir şey beni bu kadar yaklaştırmamıştı evliliğe. Yani ben bu mutfağı yerleştirince, o çaydanlığın ocağımın üstünde bile olması hayal kurduruyo. Orda çaylar kaynatıp dostlarımızla sohbet edicez... Sende bu hayalleri kuracaksın çok az kaldı kurabiyemmm çünkü ev bambaşka duygular yaşatıyo insana
Çok duygulandırdın beni Çağlamm, bende sizi çoooook seviyorum ki, iyi ki varsınız cupcakelerim benim
Canım beğenmen çok mutlu etti beni
Mutfak askılığını kesinlikle almalısın kesinlikle! Çok farklı bi hava katıyo...
Aslında bende pek istemiyodum, ama bu el emeklerini görünce dayanamadım, annemin çeyizinden olan danteller bile var biliyor musun... Çok duygulandım onları görünce, kenara koymak ya da elimi bile sürmemek yakışmazdı bana ya ne biliyim... Onlarca harcanan gün, emek bilmiyorum kıyamadım işte. Benim oldu cici danteller
Bence sende düşünmelisin bitanem :)
Diğer resimlerde gelicek inşallah, mobilyam bi gelsin hele
Sibelimmm, benim canım arkadaşım!
Daha güzeli senin olucak inşallah bebeğim benimm, en güzellerini hakediyorsun sen
Siz beni ağlatacaksınız ama
Bütün dualarına kocaman bir AMİN diyorum lokumum... Yuvamızdan şen kahkahalar eksik olmasın, hiçbirimizin!
Hepimiz huzurlu ve çok mutlu olalım rabbimin de izniyle...
Allahım hepimizi nazarlardan saklasın nurayım, senin mutfağını da görelim artık, azıcık kaldı ki azıcıkkk
çok tatlı herseyin evinde çok güzel gözükyo güle güle ve çok çok mutlu ol evinde cnm
Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol, amin inşallah huzurla kullanalım her bir şeyimizi
Allah ım çok güzel ya hayırlı olsun bizede nasip olur inşallahhhh sabırsızlıkla bekliyorum devamını :126:
Amin canım daha güzelleri nasip olsun inşallah
Devamı da gelecek tatlım inşallah :)
Ya benim bitanemsin sen :)
Çünkü sen çok şekersin de ondan benim mutfağım böylesine şeker :)
Senin de mutfağını, evini görmek nasip olsun bizlere nihanım tez zamanda
Evleniyoruz ve az kaldı... İnanılır gibi değil sahiden :123:
Ayy mutfağın çok güzel olmuş, çok sevimli ve samimi duruyor Dantel istemeyen bir insan olarak raflarındaki dantellerin duruşunu çok sevdim Diğer odalarını da merakla bekliyorum
Çok sağ ol canım benim :) Dantelleri beğenmene sevindim
İnşallah diğer odalarımızı da yükleyeceğiz :)
Şuan boş onlar :)
Canım maşallah çok begendim mutfagını inşallah yakın zamanda evin tamamını yüklersin takipteyim
Edacım çok sağ ol bebeğim, inşallah az kaldı o günlere canım benim :)
Günnurum!
Benim kayıp arkadaşım
Önce bir kulağını çekmek isterim 'neredesin sen' diye :) Ama kıyamam ki istanbul'a ve evliliğe alışmak eminim zaman alan bir süreç, ki istanbul'a alışmak başlı başına bir süreç
Çok şey kaçırdın gerçekten kuzum ama gereksiz şeyler
Geçen sene bu zamanlar sizin heyecanınızı yaşıyorduk, bu sene biz yaşıyoruz Zaman ne hızlı geçiyor değil mi günnurum
Düğün 25 Mayıs'ta canımmm :123:
Azıcıcık kaldııııııııııııııııııııııı :123::123:

pelincimmm öutfağın çok şeker olmuş ağız tadıyla otur içinde canım askılığına bayıldım özellikle

Gerçekten alışmak zor değil ama zaman alıcı Eylülden bu yana okadar şey yaşadık ki bana 2 sene gibi geldi :) Resmen balayından geldiğimizde sadece yatakodası ve mutfak eşyaları yerleşmişti salon bomboş beyaz eşyalar kuruluyor derken iki ay eksik düzmek işe girmek ve koşuşturmayla geçti. Allah yardım ediyor bir şekilde herşey halloluyor canım ama gerçekten çok mücadele verdik bu süreçte düzene geçebilmek adına. Şimdi işlerimiz de rayına oturdu müstakbel eşim de Ocaktan bu yana güzel bir işte çalışıyor. Mutluyuz,huzurluyuz. Tavsiyem bu süreçte kimsenin lafına aldırma, mutlu olmaya anın tadını yaşamaya bak gerisi boş en mutlu an yaşadığın an olsun daima inşallh :))

pelincimmm öutfağın çok şeker olmuş ağız tadıyla otur içinde canım askılığına bayıldım özellikle
Teşekkür ederim kansucum :) Daha güzelleri senin olsun
Bende askılığa bayıldım gerçekten :))

Canım Allah yardımcınız olsun. Bilmiyorum ama istanbul benim için yaşanılacak bir şehir değil, bir dönem bizde yaşamıştık gerçi orda ama şimdi bakıyorum çok zor... Geçen 1 hafta oradaydım, gidilir gezilir ama yaşanmaz :)
Kesinlikle bende mutlu olmaya bakıyorum Günnurum, amin inşallah sağ ol bitanem benim

şekercanım, ne tatlı ne sıcacık bir mutfak olmuş öyle... Kocişinle beraber, ağız tadıyla güzel güzel yemekler yapmayı, mutlu mutlu yemeyi nasip etsin Allah inşallah...

Canım benim ben nasıl görmedim bu güzel sıcacık mutfağını.
O kadar Sıcacık olmuş ki mutfağında arkadaşlarınla yapacağın kahveli sohbetlerin eminim çok güzel geçecektir
Herşeyin tek tek emekle, özenle yerleştirildiği o kadar belli ki...
Herşey Çok güzel Canım
Bu arada Ütü Masanı da gerçekten çok beğeniyorum. Güle güle kullan canım

mutfağına bayıldım canım Allah bir ömür boyu yuvanızdan mutluluğu huzuru eksik etmesin inş

Peliniiiiim bakındım bu sıcacık çeyizee yeniden.. O gün saydığımız günleri hatırladım ve şimdi her şey gerçek oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…