Pelin'in Cicileri :)

Canm annişin aldığı cicileri gülegüle kullan:KK16:

Çok sağ ol Yağmurummmm:KK16::KK54: Pike derdim pek yok gibi ama bakalım:KK52: Annişim onları 1 sene önce almış ama yeni keşfettim, birkaç zamandır resim eklerim die bekletiodum bugun aradan cıkarıyım dedim balımm.:KK53:

Hepsi cok hoş ya Allah güle güle kullandırmak nasip etsin.
Şu cok ucuza aldığın nevresim takımının fiyatı ne kadar ve o siteden mi aldın :)

çeyizin çok zevkli çok güzel canım güle güle kullan aldıklarını ve alacaklarını : )

Livacımmm çok teşekkürr ederimmm mutlandırdınn benii, beğenmene sevindimmm:KK69:
Senin aldıkların çok güzell şeyler, ziyaret ediorm topiğini sık sık:) İnşallah güzel günlerde kullanalım canım.. :KK69:

Hepsi cok hoş ya Allah güle güle kullandırmak nasip etsin.
Şu cok ucuza aldığın nevresim takımının fiyatı ne kadar ve o siteden mi aldın :)

:KK69::KK69::KK69:
Amin canım benim çok sağ ol, hepimiz mutlulukla kullanalım cicilerimizi inşallahh:KK17:

Markafoni'den almıştım onu tatlım, yanılmıosam 45 TL falandı:)

Çok sağ ol Yağmurummmm:KK16::KK54: Pike derdim pek yok gibi ama bakalım:KK52: Annişim onları 1 sene önce almış ama yeni keşfettim, birkaç zamandır resim eklerim die bekletiodum bugun aradan cıkarıyım dedim balımm.:KK53:

canımm çok iyi yapmışssın ya oohh ne güzel yaptın:KK54:

çok çok teşekkürler tatlım:KK69::KK54:

Westwing sitesine gelen bambum kampanyasından almıştım tatlım. Asıl fiyatı 12,90 tl idi ama ben çekimi kullanarak 50 tl'lik alışveriş yaptığım için hediye çekimle yarı yarıya geldi diyebilirim. :KK51:

Eğer merak ediyorsan buradan da inceleyebilirsin canım. Bir sürü çeşidi var:)

katalog sonucu

Çok teşekkür ederim:):)

Son düzenleme:
Dekorasyon.com aldığım Sarev nevresimden bir tane daha göndermiş.:KK52: Aynısını hemde. :KK1:

Vicdan yaptım iade mi göndersem yoksa açıp kullansam mı şimdiden:KK53:

$efi-V1_medium.jpg

Nevresim de bu... :KK53:

canım çok güzeller hepsi. ağız tadıyla kullan inşallah :KK9:
sepetli havlu setinden bende de var ama turkuaz rengi. çok şekerler :KK76::KK76:
$pr_01_2289_min.jpg

canım çok güzeller hepsi. ağız tadıyla kullan inşallah :KK9:
sepetli havlu setinden bende de var ama turkuaz rengi. çok şekerler :KK76::KK76:
Eki Görüntüle 370948

Teşekkürler tatlım, amin. :109::109:

Ben onun lila rengini bulamıyorum simdi, bir tane de lila koleksiyonundan istiyorum ama yok:KK43:

Seninkiler de çok güzelmiş, cıvıl cıvıl. Güzel günlerde kullanalım inşallah canım. :KK69:

Canım ne cici imişsenin kutuları fincanların ölee çok beğendim... Devamını da bekliyorum sedn:KK1:

belki bende bunlardan alırım aşkıma göstercem bi ya istediğim renklerden bi sepet yapsak nasıl güzel olurdu yaa:26::KK1:

belki bende bunlardan alırım aşkıma göstercem bi ya istediğim renklerden bi sepet yapsak nasıl güzel olurdu yaa:26::KK1:
Biii sürü rengi var ama bunlarnnn Yağmurummm seç beğen all:))
bende seni seviyorum ki:KK19:
:KK69::KK54:
gönder onun yerine başka şey alırsın canım fuzuli kalmasın derim:26:

Onlar fazla gonderdiklerinin farkında değiller canım. Aslında kargom cuma gunu geldi, sitede kısmi gönderim diyordu baktım nevresimin biri geliyor biri gelmiyordu. Sonra kargom gelince kutuyu bi açtım, 2 nevresimim de gelmiş.:KK52: Bilgiyi yanlış girdiler diye düşündüm. Faturayı inceledim tek nevresim ve yağlık&sirkeliği fatura etmişlerdi, üstünde durmadım kalan fatura daha sonra gelir diye. Ne biliyim ben 2.ye tekrar gondereceklerini.:KK1:
150 TL'ye 3 nevresim ve yağlık&sirkelik almış oldum. :KK1:
Yani gizm almış oldu, ne bereketli kız ya hu...:nazar::KK1:

Evvvet gelincikler işte bende çeyiz topiği açmış bulunmaktayım:KK66::76: Henüz sözlü de değilim nişanlı da hatta düğünümün ne zaman olacağı bile belli değil:) 2013 diye düşünüyordum belki de elimizde olmayan sebeplerden süreç biraz uzayabilir:) Yine dee umudumuzu kaybetmiyoruzzz ve ciciler almaya devam ediyoruzzz:))
İnşallah bir gün eşyalarımı evime sermek/düzmek de nasip olur:KK69:

Maşallah :nazar: :nazar: çok güzel şeyler almışsın. Allah inşallah iyi günlerinde ağız tadıyla kullanmayı nasib etsin.
Bence en güzelini yapıyorsun, çeyiz almak için illaki birşeylerin hemen olmasına gerek yok ki, o kadar maliyetli ki bu alınanlar... Aman yarabbim, benim son dakikaya kalsaydı napardım bilemiyorum doğrusu.
Neyseki ben de yaklaşık 1 buçuk yıldır çeyiz alışverişi yapıyorum, parça parça alarak alabildiklerim ortada zaten... :KK69:
ama çok zevkli yahu, düşünüyorum da biz bayanlar hakikaten alışverişi çok seviyoruz ve sanırım bu çeyiz alışverişleri sonrasında "alışveriş çılgını" olup çıkıyoruz :KK1:

Maşallah :nazar: :nazar: çok güzel şeyler almışsın. Allah inşallah iyi günlerinde ağız tadıyla kullanmayı nasib etsin.
Bence en güzelini yapıyorsun, çeyiz almak için illaki birşeylerin hemen olmasına gerek yok ki, o kadar maliyetli ki bu alınanlar... Aman yarabbim, benim son dakikaya kalsaydı napardım bilemiyorum doğrusu.
Neyseki ben de yaklaşık 1 buçuk yıldır çeyiz alışverişi yapıyorum, parça parça alarak alabildiklerim ortada zaten... :KK69:
ama çok zevkli yahu, düşünüyorum da biz bayanlar hakikaten alışverişi çok seviyoruz ve sanırım bu çeyiz alışverişleri sonrasında "alışveriş çılgını" olup çıkıyoruz :KK1:

Teşekkür ederim canım:) Vakit bol, beğenip beğenip alıyorum işte. :)
Bende daha sonra üzerime borç yıkılmasında korktuğum için alıyorum canım ufak tefek, biriktiği zaman bunlar servet yapıyor.:KK9:
Senin topiğin var mııı hemen bakıciiiimmm:KK52:
O değil de çeyiz almak kıyafet almaktan daha zevkli ben bunu bilir bunu söylerim:)))

X