05.04 de konuyu açtın..
06.04 sırf siz ayrıldınız diye üzültüden sana olan aşkından alkole vurdu kendini ve kaza yaptı,hem sizin oralarda seni arıyordu yollarda muhtemelen..
07.04 ve öldü..
ne kadar hızlı bir konu oldu ...
Fişinin çekilmesine aile ne çabuk karar vermiş. Bari organlarını bağışlasalar.
ben de güzel bir hayal dünyanız olduğunu düşünüyorum. 2 günde, çıktın ayrıldın bilmemne, kaza yaptı, öldü ve bir da ayrıca o nasıl oluyosa atarken tutarlı atamayan siz FİŞİ ÇEKİLDİ yazmışsınız.
hanımefendi, tıpta fişi çekilmek diye birşey yoktur. o şöyle olur:
birey tamamen ölüm haline girer, doktorlar bunu anlar, mesela sırayla böbrek fonksiyonları biter, karaciğer çalışmaz.... bir sürü olay sırayla olur, doktorlar hastanın 1 gün içinde öleceğini söyler, çünkü artık hasta slunum cihazına bağlı yaşar, yani ona nefesi makina aldırır. bu durumda aileye derler ki: bakın durum bu, hasta 1-2 gün içinde ölmüş olacak, girip görebilirsiniz, dilerseniz organ naklinde bulunacaksanız, bunu bu 2 gün içinde, hasta ex olmadan yapmalıyız, siz nediyorsunuz?'' aile de organ bağışında bulunursa nakiller gerçekleşir, ha istemezse, yine de fiş çekilmez öyle birşey yoktur, bu hastayı idam etmektir çünkü, hastanın ölmesi beklenir. lütfen uydururken düzgün uydurun.
zor bi durum gibi görmedim ben açıkçası.
en başından sana anlatabilirdi ki önce kalbini kazanmayı seçmiş..
kimsenin mutsuzluğuna sebep olma boşanacaklarsa da seni sebep göstermemeliler bence yol yakınken dön derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?