"HİÇ DEĞİLSE KARIMDAN AYRILCAM SENİ SEVİYORUM DE" bu ne demek yaa?bu nası laf bu olayı ogrendıgınde bunumu demen gerekırdı,guya yuz vermıyosun adama gerı donmuyosun,guya dogru bı ınsan gıbı hareket edıyosun ama ozru kabahatınden beter derleryaa..yazık yaaa valla yazık allah ıslah etsın sızın gıbılerı,nekadar sevsende" evlıymıssın gıt karına yuvana don "demen gerekırdı demek bosıcak senı alcakk ozaman sen yanlıs bısı yapmıcak olcaksın..pes ya pesss...sınırlerımı bozuyo boylelerı yazık degılmı o kadına yaaa..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Peki Ya Sonra ?
- Konu Sahibi muzurum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 424
- 398
05.04 de konuyu açtın..
06.04 sırf siz ayrıldınız diye üzültüden sana olan aşkından alkole vurdu kendini ve kaza yaptı,hem sizin oralarda seni arıyordu yollarda muhtemelen..
07.04 ve öldü..
ne kadar hızlı bir konu oldu ...
Rüzgâr gibi geçti mübarek...
- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
ikinizde birbirinizi baştan çıkarmışınız daha yeni evli belki eşini zamanla sevmeye başlicak ne demek karını boşa falan bi yuva kolay kurulmuyo hanımefendi,,, tamam o sana evli olduğunu söylemeyip hata etmiş ama öğrendiğin anda ne telini açman gerek ne yüzüne bakman,,, yazık ya valla çok yazık
Fişinin çekilmesine aile ne çabuk karar vermiş. Bari organlarını bağışlasalar.
Belki bağışlamışlardır
- 22 Ocak 2009
- 1.301
- 33
- 158
- 37
ben de güzel bir hayal dünyanız olduğunu düşünüyorum. 2 günde, çıktın ayrıldın bilmemne, kaza yaptı, öldü ve bir da ayrıca o nasıl oluyosa atarken tutarlı atamayan siz FİŞİ ÇEKİLDİ yazmışsınız.
hanımefendi, tıpta fişi çekilmek diye birşey yoktur. o şöyle olur:
birey tamamen ölüm haline girer, doktorlar bunu anlar, mesela sırayla böbrek fonksiyonları biter, karaciğer çalışmaz.... bir sürü olay sırayla olur, doktorlar hastanın 1 gün içinde öleceğini söyler, çünkü artık hasta slunum cihazına bağlı yaşar, yani ona nefesi makina aldırır. bu durumda aileye derler ki: bakın durum bu, hasta 1-2 gün içinde ölmüş olacak, girip görebilirsiniz, dilerseniz organ naklinde bulunacaksanız, bunu bu 2 gün içinde, hasta ex olmadan yapmalıyız, siz nediyorsunuz?'' aile de organ bağışında bulunursa nakiller gerçekleşir, ha istemezse, yine de fiş çekilmez öyle birşey yoktur, bu hastayı idam etmektir çünkü, hastanın ölmesi beklenir. lütfen uydururken düzgün uydurun.
birey tamamen ölüm haline girer, doktorlar bunu anlar, mesela sırayla böbrek fonksiyonları biter, karaciğer çalışmaz.... bir sürü olay sırayla olur, doktorlar hastanın 1 gün içinde öleceğini söyler, çünkü artık hasta slunum cihazına bağlı yaşar, yani ona nefesi makina aldırır. bu durumda aileye derler ki: bakın durum bu, hasta 1-2 gün içinde ölmüş olacak, girip görebilirsiniz, dilerseniz organ naklinde bulunacaksanız, bunu bu 2 gün içinde, hasta ex olmadan yapmalıyız, siz nediyorsunuz?'' aile de organ bağışında bulunursa nakiller gerçekleşir, ha istemezse, yine de fiş çekilmez öyle birşey yoktur, bu hastayı idam etmektir çünkü, hastanın ölmesi beklenir. lütfen uydururken düzgün uydurun.
ben de güzel bir hayal dünyanız olduğunu düşünüyorum. 2 günde, çıktın ayrıldın bilmemne, kaza yaptı, öldü ve bir da ayrıca o nasıl oluyosa atarken tutarlı atamayan siz FİŞİ ÇEKİLDİ yazmışsınız.
ben de bunu sormuştum bir kaç gün önce cevap alamamıştım demek doğru biliyormuşum . teşekkürler...
ülkemizde ötenazi nasıl yasaksa fiş çekmek de yasak diye biliyordum.
bu arlar moda oldu fake konu açıp reyting toplamak...
- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Önceki konularına da bakın. Bir de kan grubundan evlatlık olmadığını falan düşündüğünü yazmış. Yazmış da sonra insanlar cevap vereceğiz diye kendilerini paralarken kendi kaybolmuş. Diğer konularda da birbiriyle çelişen mesajlar
Konu sahibi
Hâlâ okuyorsanız ciddi bir tedavi görmeniz gerekiyor. Hiç tanımadığınız insanları kandırmaktaki amacınız nedir bilmiyorum ama ruh sağlığınızın yerinde olmadığını anlamak için hekim olmaya gerek yok.
Ha bir de birsürü vebal alıyorsunuz. İnsanlar sizi ciddiye alıp görüş belirtiyorlar. Hak yemektir bu. Hesabı da olacaktır
Konu sahibi
Hâlâ okuyorsanız ciddi bir tedavi görmeniz gerekiyor. Hiç tanımadığınız insanları kandırmaktaki amacınız nedir bilmiyorum ama ruh sağlığınızın yerinde olmadığını anlamak için hekim olmaya gerek yok.
Ha bir de birsürü vebal alıyorsunuz. İnsanlar sizi ciddiye alıp görüş belirtiyorlar. Hak yemektir bu. Hesabı da olacaktır
- 25 Ocak 2011
- 540
- 471
- 323
kizlar benim üniversiteden bir arkadasimin basina bu olayin cok benzeri geldi,sevgilisinin nisanli oldugunu ögrendi ama cocuk ona ailemin zoruyla nisanlandim deyip inandirdi..Bunlar bizim laflarimiza ayril dememize ragmen ayrilmadilar, cocuk sonra evlendi, bahanesi gene ayni evlenmek zorunda kaldim..Arkadasima 1 sene sonra bosanacagim, simdi bosansam annem kalpten gider dedi, arkadas da saf inandi bi sene derken 3 sene oldu...En son bu olay karisinin kulagina gitmis ve cocuk korkusundan arkadasimi resmen satmis..Ama bi laf vardir 1 müsibet bin nasihatten iyidir diye..Biz okadar laf dökmemize ragemn bizi dinlemedi sonunda cocugun gercek yüzünü gördü de ayrildi..Yani demem o ki erkekler her zaman dogruyu söylemiyor, illa senin sevgilin icin gecerli diye demiyorum ama madem ayrilacaklar nie hala ayni evde kaliyorlar? Bence sen en dogrusunu yaptin, uzak durmak en iyisi...Tabi burdan konusmak bizim icin kolay, ne diyeyim Allah yardimcin olsun...
- 25 Ocak 2011
- 540
- 471
- 323
- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- 248
- 22 Ocak 2009
- 1.301
- 33
- 158
- 37
zor bi durum gibi görmedim ben açıkçası.
en başından sana anlatabilirdi ki önce kalbini kazanmayı seçmiş..
kimsenin mutsuzluğuna sebep olma boşanacaklarsa da seni sebep göstermemeliler bence yol yakınken dön derim ben.
ayyy arkadaşım senn gelişmelerden haberin olmamış anlaşılan, o adam içmiş içmiş, sonra kaza yapmış, bi de ölmüş, olay bitti yani, yormayalım biz kendi kafamızı, arkadaş yormuş da fişini bile çektirtmiş, neyse:)