Peki Ya Sonra ?

demekki, konuyu açan arkadaş, keşfedilmeyi bekleyen bir yazar adayı, yakında kitabı çıkıyodur allah bilir

kızlar ne olmuş ya ben anlamadm bütün bunlar yalanmıymış şaka herhalde bu şakayı yapan çok zeki bir insan olsa gerek

sanki bir senarist yayınlayacağı dizinin tutup tutmayacağıyla ilgili kk da reyting ölçüyor..
yorumlara bakılırsa tutulur bu dizi senarist bey/hanım

konunun hazin tarafı ülkemizde işsizliğin getirdiği sonuçlar :)
ilk sayfada ne yalan söyleyeyim ulen kıza bak 21 yaşında üniverisiteyi bitirip direk iş bulmuş ben zar zor buluyorum sonra 2 aydır tanıştığı biri için bırakmış işi ah annem ah iş bulmuşsun bırakılır mı diye düşünmüştüm. iyi ki sayfaları teker teker değil de direk sonunda ne olmuş diyerek son sayfaya atlıyorum, meğersem atmış kız tüm olanları.
işi gücü yok yavrum sıkılmış dur ben bi siteye gireyim de dalgamı geçeyim demiş
benim de işim gücüm yok oturmuş okudum olanları.. halimiz fena

burdan büyüklerime sesleniyorum bize bi iş bulun cümleten çıldırdık!

bakın sizin şuçunuz yok karşınızdaki kişi evli olduğunu dememiş size ama karşınızdaki erkek çok şuçlu ve size evli olduğu halde bekar mış gibi rahat davranan bir erkek sizinle evlenirse karşısına sizden daha cazip biri çıkınca sizede yalan söyliycektir birincisi evli bir adam neden başka birine baksınki bu saatten sonra kesinlikle onunla olmamanızı tavsiye ederim..

Konu kapatılsa artık. İlk mesajlar okunuyor diğerleri okunmadan yorum yapılıyor. İnsanlar boşuna üzülüyor.
Konu sahibi nerde

gerçekten devamını okumadan yazmamak lazım buneya bir daha siteye girmiycem demek herkes bizle dalga geçiyor inancım kalmadı..

Daha önce de yapmış böyle birşey. Bu ilk değil ne yazık ki.
Eminim takip ediyordur konuyu.
Nasıl bir açıklaması olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…