bence sizin şu anda olduğunuz kişide o kadınla aynı durumda başkasını severken neden başkasına ümit veriyosunuz bu durumu ona nasıl anlatıcaksnz bence bu yoldan bir an önce vazgeçin olbilir sevmişsiniz ama adm evli bundan sonra sizin uzak durmanız hepiniz için en ayırlısı bence[/QUOT
bence böle düşünebilmeniz hepimiz için hayırlısı ki hala birilerine güvenip yaşayabilelim
Herkese teşekkür ederim iyi kötü yorum yapan.Ama beyin ölümü gerçekleşti ve fişi çekildi.
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın evet yanlıştı ama ortada bi sevgi vardı herkesin igrenç gözle bakıldıgı ve bir kişinin ölümü ve benim yıkılmış bir hayatımla sonlandıgı....
Konu kilit olabilir.
Herşey bu kadar boş işte...
İçimin yandıgı nokta bizim aşagı mahallede yapması kazayı ... Kesinlikle gece biizm burdaydı biliyorum.Kendimi affetmicem...Bu vicdan azabı çok fazla ama elden birşey gelmiyor.
Herkese teşekkür ederim iyi kötü yorum yapan.Ama beyin ölümü gerçekleşti ve fişi çekildi.
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın evet yanlıştı ama ortada bi sevgi vardı herkesin igrenç gözle bakıldıgı ve bir kişinin ölümü ve benim yıkılmış bir hayatımla sonlandıgı....
Konu kilit olabilir.
Herşey bu kadar boş işte...
İçimin yandıgı nokta bizim aşagı mahallede yapması kazayı ... Kesinlikle gece biizm burdaydı biliyorum.Kendimi affetmicem...Bu vicdan azabı çok fazla ama elden birşey gelmiyor.
Hayalinizdeki karakter hakkın rahmetine kavuştu demek. Size de sağlıklı(?) bir hayat dilerim!
Hayalinizdeki karakter ne demek? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?